• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum uzun olsa beni severmiş dengesiz ?

Uzun boylu kadinlar ilgisini çekiyor olabilir, herkesin begendigi bi tip vardır ama "bu benim takintim" diyorsa psikolojisinde baska seyler olduguna inanırım ben..
Muhatap olma derim..

Olabilir. Gecen gun arkadasimla konusuyoruz, bir erkek arkadasi varmis. Yakisikli degil , cirkin ama cok iyi bir insan dedi. Benim icin cirkin erkek tanimi sisman kisa boyludur. Oyle sandim fotografini atti, gayet de uzun boylu, duzgun fizikli, kasli falan ,cok sasirdim. Saci yok diye cirkin diyormus. Herkesin begenisi farklidir. Ustunuze alinmayin yol verin gitsin.

biri de bana boyun kısa demişti ve sevgili olmamıştık :işsiz::işsiz: oysa ki 1.60 boyumla gayet mutluydum

Hoşlandığım çocukla buluşmuştuk bidaha aramamıştı 2 3 gün sonra yazdı . Tekrar konuştuk bugunde aradı . Gayet güzel iki insan gibi sohbet ettik . Birini sevmek istediğini mutlu bi hayat istediğini söyledi . Ben çok güzelmişim karakaşlı kara gözlüymüşüm tam istedipi gibi bir kızmışım ama boyum kısaymıl o 170 istiyomuş yani bu onun takıntısıymış . Öyle olsaymış olurmuş . Bende beni teselli etmesinin anlamsız olduğunu ondan bi beklentim olmadığını zaten ilk buluşmada eski sevgilisinden bahseden ve dış görünüşe bu kadar önem veren bi insanı sevemeyeceğimi söyledim oda her istediğim zaman benim le olabileceğini bi arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi bende benim bir arkadaşa ihitiyacım yok saol dedim telefonu kapattık mesaj atmış hikaye attım baksana diye bende kötü dedim oda hmm ben beğenmiştin dedi bende başkalarıda beğenir dedin oda sana sormuştum dedi . Dengesiz mi ne anlamadım böyle aşağılamadım madem boyum sorun buluşmadan öncede sordun niye buluştun ya da niye arıyosun derdin ne offf
Bunu hiç söylemeyip sizi yedekte tutup 1.70 arayışına devam da edebilirdi. Bence böyle düşünün, bir daha muhatap olmayın. Aşk böyle bir şey değil.

Haklısınız inanacak kıvamdaydım iyi ki böyle oldu
Bunu hiç söylemeyip sizi yedekte tutup 1.70 arayışına devam da edebilirdi. Bence böyle düşünün, bir daha muhatap olmayın. Aşk böyle bir şey değil.

Ah kiyamam
Onun da beyni olsaydi belki siz de onu severdiniz:KK45:
Prim vermeyin boylelerine

Back