- Konu Sahibi SalakSacma
Iletisimi kopar acilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kisa degilsinki:)) bence boyu takinti yaptiysa muhtemelen begendigi bi kizin boyu uzundur ya da eski sevgilisjnin boyu uzundur162 ben 182 fln o
Doğru bir tavır sergilemişsiniz. Artık yazsa da cvp vermeyin. Böyleleri her hareketi ile acaba dedirtir ama hayatına almaz. Yıpranmamak adına muhatap olmayın, engelleyin hatta. Hakkınızda böyle bir düşüncesi olsa bile bunu belirtip gururunuzu kırması yanlış. Her kalp onun, eline alıp bu olmaz, bu da olmaZ, ımm bu da olmaz deyip atacağı oyuncağı değilHoşlandığım çocukla buluşmuştuk bidaha aramamıştı 2 3 gün sonra yazdı . Tekrar konuştuk bugunde aradı . Gayet güzel iki insan gibi sohbet ettik . Birini sevmek istediğini mutlu bi hayat istediğini söyledi . Ben çok güzelmişim karakaşlı kara gözlüymüşüm tam istedipi gibi bir kızmışım ama boyum kısaymıl o 170 istiyomuş yani bu onun takıntısıymış . Öyle olsaymış olurmuş . Bende beni teselli etmesinin anlamsız olduğunu ondan bi beklentim olmadığını zaten ilk buluşmada eski sevgilisinden bahseden ve dış görünüşe bu kadar önem veren bi insanı sevemeyeceğimi söyledim oda her istediğim zaman benim le olabileceğini bi arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi bende benim bir arkadaşa ihitiyacım yok saol dedim telefonu kapattık mesaj atmış hikaye attım baksana diye bende kötü dedim oda hmm ben beğenmiştin dedi bende başkalarıda beğenir dedin oda sana sormuştum dedi . Dengesiz mi ne anlamadım böyle aşağılamadım madem boyum sorun buluşmadan öncede sordun niye buluştun ya da niye arıyosun derdin ne offf
bizde de var böyle boyun takıntısı bebe çok çekiyoruz bu sebeple, tüm takıntısı boy uzunluğu dua ediyorum inşallah kısa birisiyle evlenirsin diye sizin bu bebeyi de ekliyeyim dua listemeHoşlandığım çocukla buluşmuştuk bidaha aramamıştı 2 3 gün sonra yazdı . Tekrar konuştuk bugunde aradı . Gayet güzel iki insan gibi sohbet ettik . Birini sevmek istediğini mutlu bi hayat istediğini söyledi . Ben çok güzelmişim karakaşlı kara gözlüymüşüm tam istedipi gibi bir kızmışım ama boyum kısaymıl o 170 istiyomuş yani bu onun takıntısıymış . Öyle olsaymış olurmuş . Bende beni teselli etmesinin anlamsız olduğunu ondan bi beklentim olmadığını zaten ilk buluşmada eski sevgilisinden bahseden ve dış görünüşe bu kadar önem veren bi insanı sevemeyeceğimi söyledim oda her istediğim zaman benim le olabileceğini bi arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi bende benim bir arkadaşa ihitiyacım yok saol dedim telefonu kapattık mesaj atmış hikaye attım baksana diye bende kötü dedim oda hmm ben beğenmiştin dedi bende başkalarıda beğenir dedin oda sana sormuştum dedi . Dengesiz mi ne anlamadım böyle aşağılamadım madem boyum sorun buluşmadan öncede sordun niye buluştun ya da niye arıyosun derdin ne offf
Kıvanç Tatlıtuğ bile aşk evliliği yaptığı şu dünya da tek düze adamların bu şekilciliği?Kendisi umarım kıvanç tatlıtuğdur.
162 ben 182 fln o
Nefret ederim kas yığını erkekten.kasıntı adamlarıda hiç sevmem.böyle bi adamdansa göbekli tontiş bi adamı tercih ederim.Yoo sadece kas yığını kaşlarını fln alıyo çok bakımlı beyfendi çevremde benden başka bişeye benzeten yok
‘1.70 lik bulana kadar seninle idare ederim’diyor yani.
‘Sen git beynine baktır’ diyip engelleyin lütfen
Hem saygısız hem de pervasız
Kisa degilsinki:)) bence boyu takinti yaptiysa muhtemelen begendigi bi kizin boyu uzundur ya da eski sevgilisjnin boyu uzundur
2 günde dengemi bozdu zaten sen kendinle çelişiyosun dedim kendini nimetten saymasın diye daha fazla bişey diyemedim haklısınız iletişimi kescem tamamenDoğru bir tavır sergilemişsiniz. Artık yazsa da cvp vermeyin. Böyleleri her hareketi ile acaba dedirtir ama hayatına almaz. Yıpranmamak adına muhatap olmayın, engelleyin hatta. Hakkınızda böyle bir düşüncesi olsa bile bunu belirtip gururunuzu kırması yanlış. Her kalp onun, eline alıp bu olmaz, bu da olmaZ, ımm bu da olmaz deyip atacağı oyuncağı değil