- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Senin de beynin yok tatlım , ben beyinsiz biriyle olmak istemiyorum deseydinDış Görünüs diyen adamdan uzak dur , sinir bozmaya değmez.
Bunu düşünüp kendini üzme. Gerçekten bu adama değmezYa olabilir bende uzun boylu insanlardan hoşlanıyorum ama beğenmediğim adamla buluşmam yada aramam neden arayıp bunu söylüyosun
Kendisi umarım kıvanç tatlıtuğdur.
Bunu düşünüp kendini üzme. Gerçekten bu adama değmez
Onun mesaj atıp atmaması önemli değil sen niye cevap veriyosun artık?
Bir insana beni neden sevmedin diye sorulmazmis.sevmemis iste abi diyor sevmemis.boyumu sevmemistir kilomu sevmemistir beni neden sevmedin diye sorulmaz.cok sevdgm bir yaziydi aklima o geldi
Adam seni yedekte tutmaya çalışıyor.
Ben bunu anladım.
Sakin yüz verme engelle gitsin
Böyle insanlar yüzünden özgüvenini kaybetme. İnsan hoşlanmasa bile daha uygun bi şekilde bitirebilir. Bu insan tartışmaya bile değmez. Başka yedekler bulsun.Bilmem salaklaştım iyice bozuntuya da vermek istemedim nasıl davranacağımı şaşırdım
Böyle insanlar yüzünden özgüvenini kaybetme. İnsan hoşlanmasa bile daha uygun bi şekilde bitirebilir. Bu insan tartışmaya bile değmez. Başka yedekler bulsun.
Böyle tiplerden birşey olmaz önünüze bakın yüz verirseniz git gel git gel dengenizi bozar böyleleri çünkü.Ayrıca çok kaba gösteriş meraklısı dış görünüsü ele alıyor duygulara pek önem vermiyor.Yoksa kırmamak adına birşey hissedemedim der boyu söylüyor hem yazıyor maksat tek kalmamak
Demi canı sıkıldıkca arayıp soracağı bi insan olsun istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?