Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

Kotu insanlara hic birsey olmaz.. olan iftirayi ugramis masum insanlara olur.. adaletsiz dunya iste.. yokta benim anlamadigim bu tarz kvlidelere neden bisey olmuyo.. herseyi yapiyorlar yinede kendilerini hakli cikariyorlar lanet olsun ya..
Aynen katiliyorum

ALLAH yardım etsin arsız ve iftiracı kv de nedir bilirim

Yani bende hamile olmasaydim ozaman döverdim ama iste dua etsinn arabaya binip gidemedim sacini yolmaya

ALLAH ıslah etsin. iftira atmak gbi hayatta en kotu bsey yoktur günah ya daha 17 yasnda neyin iftirasi bu günah

Valla tam olarak kac bilmiyorum ama o olaydan hemen 2 hafta sonra oldu zaten hamileydim görüsmedik birdaha tarihleri karistirmis olabiliril canim

sen hala aldan aliyorsun ben bu kadar sakin olmazdim bide esin hala senle tartisiyor bir sey demiycem
Esim diretiyo annemin huyu diye alsan almiyorum ..
Ben esimede söyledim bidaha asla görüsmem kendisi istiyorsa gitsin amasiyla yasasin diye

Mendebur yaratık.
Büyük konuşmuş, bende Ceylinsem o kadın kızından bir darbe alacak. Bu yaşıma geldim nerde böyle pislik gorduysem çekti cezasını...
Etme buöma dünyasi bende allaha havale ettim cünkü kadinla tartistim agzima geleni söyledim yüzsüz hic banamisin demiyor

Allah'ım millet kafayı yemiş resmen... kendi kızına da değil gelinin kız kardeşine... utanma arlanma, haysiyet var mı diye kendin de aramayıp başkasının namusunu sorgulamak senin ne haddine. bugün açılan bu ikinci olay böyle sinir olduğum. bu ne hazımsızlık bu ne biçim anlayış ve insanlık... sana ne ya başkasından hazımsız insannn. çok sinir oluyorum böylelerine...

Kendisine sorarsan onlardan namuslusu yok!!
Ama herkeste kusur ararlar...

esine soyle dava acıcaklarmıs de annesıne ıletsın ödü b.kuna karıscak korkusu yeter yapmasanız bıle ama ben bır dakka durmazdım
Dava konusu gercekten aklima gelmemisti, ki söyledigi herseyi yazili söyledi zaten ..
Annemede diyecem dava konusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…