Aynen katiliyorumKotu insanlara hic birsey olmaz.. olan iftirayi ugramis masum insanlara olur.. adaletsiz dunya iste.. yokta benim anlamadigim bu tarz kvlidelere neden bisey olmuyo.. herseyi yapiyorlar yinede kendilerini hakli cikariyorlar lanet olsun ya..
ALLAH yardım etsin arsız ve iftiracı kv de nedir bilirimMerhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
Yani bende hamile olmasaydim ozaman döverdim ama iste dua etsinn arabaya binip gidemedim sacini yolmayaMenesa allah sabırlar versin ne denebilirki, Dilerim allahdan bu kaynanan olcak yaratık kızın büyüyene kadar geberir giderde sende aynı şeyleri yaşamazsın benim kız kardeşim yok ama böyle bir durumda KV kesinlikle bi tenhada döverdim hemde sopayla
sen hala aldan aliyorsun ben bu kadar sakin olmazdim bide esin hala senle tartisiyor bir sey demiycemAhh hamileydim kapisina gidip sacini yolmak vardi ama istee
Valla tam olarak kac bilmiyorum ama o olaydan hemen 2 hafta sonra oldu zaten hamileydim görüsmedik birdaha tarihleri karistirmis olabiliril canim7 Ay once kocam beni paramparca etti diye konu acmissiniz ve orada kayinvalidenizin size destek ciktigini soylemissiniz. simdide 9 aydir gorusmuyorum diyorsunuz. are you ok?? hem ayrica 17 yasinda kocaman kiz istedigi ile yatar istedigiyle yatmaz kayinvalideye noluyorsa once kendi kizina baksin zaten kendisinin yetistirdigi evlatlar ortada.......
Kendi kizi ben öyle bisey anneme demedim ben sadece sevgilisi var dedim diyor gerisini annem uydurmus diyoKendi kızı nerden biliyormuş..yan odada da o mu yatıyormuş erkeklerle!
Esim diretiyo annemin huyu diye alsan almiyorum ..sen hala aldan aliyorsun ben bu kadar sakin olmazdim bide esin hala senle tartisiyor bir sey demiycem
hıc vakıt kaybetmeden mahkemeye verın derım bu çok agır bı ıftıra oyle yanına kalmamalıAslinda haklisin yazilida bir ton yazdigi sey var
Etme buöma dünyasi bende allaha havale ettim cünkü kadinla tartistim agzima geleni söyledim yüzsüz hic banamisin demiyorMendebur yaratık.
Büyük konuşmuş, bende Ceylinsem o kadın kızından bir darbe alacak. Bu yaşıma geldim nerde böyle pislik gorduysem çekti cezasını...
Asla görüsmem onunla esime söyledim zaten bidaha bu konu acilirsa sekde git annenle yasa diye.aynenn yapamamıssındır neyse kızına odaklan onu görmeye de asla gıtme tavız verme bu duruma
Neden bisey olmuyo bunlara neden ???offf kusura bakma bende dertliyim cnmAynen katiliyorum
Cok haklisin yeter artik bunlarin hayvanlasmalari..Normalde şiddet yanlısı değilim kuşlar böcekler hayat toz pembe dünya ne gözzel tarzında hayata bakan humanist biriyimancak ben o kadının ağzını kırar burnunu eline verirdim.
Terbiyesiz şey!!!
Kötüye bisey olmaz canim, ben igrendim resmen böyle insandan..Neden bisey olmuyo bunlara neden ???offf kusura bakma bende dertliyim cnm
Kendisine sorarsan onlardan namuslusu yok!!Allah'ım millet kafayı yemiş resmen... kendi kızına da değil gelinin kız kardeşine... utanma arlanma, haysiyet var mı diye kendin de aramayıp başkasının namusunu sorgulamak senin ne haddine. bugün açılan bu ikinci olay böyle sinir olduğum. bu ne hazımsızlık bu ne biçim anlayış ve insanlık... sana ne ya başkasından hazımsız insannn. çok sinir oluyorum böylelerine...
esine soyle dava acıcaklarmıs de annesıne ıletsın ödü b.kuna karıscak korkusu yeter yapmasanız bıle ama ben bır dakka durmazdımAsla görüsmem onunla esime söyledim zaten bidaha bu konu acilirsa sekde git annenle yasa diye.
Dava konusu gercekten aklima gelmemisti, ki söyledigi herseyi yazili söyledi zaten ..esine soyle dava acıcaklarmıs de annesıne ıletsın ödü b.kuna karıscak korkusu yeter yapmasanız bıle ama ben bır dakka durmazdım
söyle bakalım gerekırse 1 tllık tazmınat davası açarsınızama bu kadından en buyuk parayı koparmak lazımDava konusu gercekten aklima gelmemisti, ki söyledigi herseyi yazili söyledi zaten ..
Annemede diyecem dava konusunu.