Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

Çok şükür o zaman..

Anladim.. hayirli olsun bile dememesi.. yasadiklariniz cok kotu

Dava acmayi dusunuyormussunuz 6 aylik bir suresi var eger kararliysaniz sureyi gecirmeyin

içinde Allah korkusu yoksa her şeyi söyler...hayır anlamıyorum namus bu!!!!kolay bir şey değil ki!!!sana mı kaldı başkasının namusu annesi var babası var seni ne ilgilendirir!!!görüşmemekle en doğrusunu yapıyorsunuz!kardeşiniz duysa çok üzülür gerçekten...vebali büyük ama düşünmek için akıl ve vicdan gerekir !

bana sanki teyzemi anlattin.. teyzemde ifitiraciydi. benzer huylari var işde.. kuzenim 1 hafta bizde kaldi. anneannesi o kadar laflar etmişti ki.. kuzenim bana senin gibi olmaz olsun dediydi o şeyleri unutmam...uzak dur bence hiç gitme.. ben bile gitmek istemesem de annem ablam diye götürüyo annemin arkasinda neler neler dedi bile.. hiç sevmiyorum teyzemi.. bayramlara gideriz biz. abvuk cabuk yırtılmış softa hazirlar bi güzel softa hazirlamaz sanki biriler yemiş gibi. sora konu gelince yeni hali almiş da anneme gösteriyor ayagini haliya gösteriyor güzel mi diyo bide plazma tv almiş tvim güzelmi diyo. annemde güle güle kullanin abla demiş

MEnasa allah sabır versin sana kardeşim
ama seni çok iyi anlıyorum
aynısından bi tanede benim başımda var
terbiyesiz bunlar
benim kv de hacı sözde ama milletin yüzüne gülüyor arkasından demediğini bırakmıyor
beni sinir hastası yaptı.ilaçlarla ayakta duruyorum
terbiyesiz
senin yine görüşmeme şansın var ama benim çocuğuma bakıyor ben mecbur görüşüyorum(işim gereği sık sık şehir dışına çıkıyorum.bazen ayda 2 hafta bazen de ayın tamamını şehir dışında geçiriyorum.kızım gündüz kreşe gidiyor ama gece mecburen ona gidiyor.annemler bana çok uzak bi şehirdeler)
benim kaynanam bana laf söyledi üstelik.
kardeşinin oğlunun düğününe giderken beyaz pantolon üstüne sütlü kahve bi bluz giydim.bluz kalçalarımda ve kolları da dirsekten.hiçbir dekolte yok.kadın bana orospu kadınlar gibi olmuşsun dedi.tartıştık.eşim de karışma, ben karımın giyiminden memnunum dedi.1 ay görüşmedim ama çocuğum yüzünden mecburen görüşüyorum.
ama hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum.her ay üstüne başına kıyafet al, mutfak masrafını karşıla, mağazada gördüğü bişey olursa sürpriz yapıp al, cep harçlığını ver,sigortasını yatır,her ay 1 kez mutlaka dışarı çıkarıyrdum artık hiç birini yapmıyorum. kızı yok,aman eksiklik hissetmesin diyordum ama boşunaymış.insan olana yapacakmışsın.
benim de ona şimdi tek bedduam allah ona öyle bir gelin versin ki onu her yerde rezil etsin. başka bişey demiyorum.(kızı yok, bir tane de bekar kaynım var)

Mesnetsiz iftira. Kadının yaşlı ve ruh hastası olmasına bakmayıp bir güzel tazminat davası açardım ben olsam. Gerçekten aklından zoru var kadının ama eşin bunu bile bile seni hala nasl götürmeyi düşünüyor. Bence daha fazla üstelemesin yoksa psikolojik sorunlu anası yüzünden vliliği tehlikeye girecek.

Nankör bunlar canim , allah senindr yardimcin olsun..

Konuyu actiktan sonra bir arkadas dava demisti , benim daha önce aklima gelmedi malesef..
Anneme söyledim Persembe günü acacak davayi , ben yazdiklarinin resmini cekmistim zaten hepsi duruyor...
Zaten herseyi Facebook ve Whatsappten yatmisti...

Ohhhhh nasıl sevindim anlatamam. Terbiyesiz kadın, şimdi o düşünsün. Aklından zoru varsa da gitsin tedavi olsun sizin yakanızdan düşsün.

Ohhhhh nasıl sevindim anlatamam. Terbiyesiz kadın, şimdi o düşünsün. Aklından zoru varsa da gitsin tedavi olsun sizin yakanızdan düşsün.

Halla kendisinin hakli oldugunu savunuyor , zaten sinir edende bu..
Söyledikleri yetmezmis gibi birde üste cikmaya calisiyor neymis efendim dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis terbiyesiz yüzsüz...
Asil kendisi cok sinirlenmis biz nasil olurda ona inanmiyormusuz yani bunlari söylemesi bile insani cileden cikartiyor bogasim geliyor....

alakasiz olabilir ama esin yabanciydi dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…