Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

işte bu yüzden evlenmıyorum menesa,maalesef bende asla ama asla görüşmezdım,ama evlilik böle değil,kör sağır dılsız,olmak,yanı gitmezsın,eşinle sorun yaşarsın,bır sürür tantana,gitsen olmaz,ayy hiç gelemem bölr ucuz hayatlara,ucuz dünyalara,ama kaynanan gibi ınsanlar tanıdım,ruh hastası çok ortalıkta,

canim korkma herkesin evliligi boyle degil her kaynana bu kadar eftiraci degil arada kaynanalik yaparlar ama boyle iftiraci allahtan korkmaz degiller bunun ki baska birsey

Herkes öyle olcak diye birşey yok ki

Menesa allah sabırlar versin ne denebilirki, Dilerim allahdan bu kaynanan olcak yaratık kızın büyüyene kadar geberir giderde sende aynı şeyleri yaşamazsın benim kız kardeşim yok ama böyle bir durumda KV kesinlikle bi tenhada döverdim hemde sopayla

Boyle insanlar kendi ahlaksizliklarindan dolayi olusan sucluluk duygularini bastirmak icin herkesi sapkinlikla sucluyorlar. En tehlikeli insan tipi.

Kotu insanlara hic birsey olmaz.. olan iftirayi ugramis masum insanlara olur.. adaletsiz dunya iste.. yokta benim anlamadigim bu tarz kvlidelere neden bisey olmuyo.. herseyi yapiyorlar yinede kendilerini hakli cikariyorlar lanet olsun ya..

Benim kardeşim benim kıymetlimdir
Kaynanam yapsa açık konuşuyorum ağzına s....
Saç baş yolar mahvederdim
Htta daha da ileri gider mahallede eve erkek alıyor diye dedikodusu çıkarırdım
Şimdi bı yaptığının ondan ne farkı kalıyor diyenlet olur hemen söyliyim: bazılarına kısasa kısas işler sadece

Kaynananiz esinize facebooktan mi mesaj atiyor? Ilginc bir kaynaniz varmis. Allah sabir versin.

siz çok haklısınız da,neyseki kardeşinizin annesi o değil.aynı evde yaşayan,sürekli kontrole götürülen,öz kızının,yani görümcenizin psikolojisini düşünemiyorum.eşinizin herşeyden önce buna karşı çıkması lazım.

Aman yarabbi bu nasıl kadın aklım şaştı genç kıza böyle iftira yatacak yeri yok valla yok olmasında. O yaşta kendi kızı da var ona söyleseler kabarır ama hemen.
Aman uzak durmak lazım her an herşey söyleyebilir.

Ağzım açık okudum..

Hakaret davası açılması gerekırken..kocan zıyarete gıtmekten bahsedıyor ya pess!

Kendi kızı nerden biliyormuş..yan odada da o mu yatıyormuş erkeklerle!

7 Ay once kocam beni paramparca etti diye konu acmissiniz ve orada kayinvalidenizin size destek ciktigini soylemissiniz. simdide 9 aydir gorusmuyorum diyorsunuz. are you ok?? hem ayrica 17 yasinda kocaman kiz istedigi ile yatar istedigiyle yatmaz kayinvalideye noluyorsa once kendi kizina baksin zaten kendisinin yetistirdigi evlatlar ortada.......

Mendebur yaratık.
Büyük konuşmuş, bende Ceylinsem o kadın kızından bir darbe alacak. Bu yaşıma geldim nerde böyle pislik gorduysem çekti cezasını...

Nedir bu kaynanalardan cektigimiz ya. Kaynana oyle pis olursa yuva bile yıkar. Benim yuvamı yıktıgı gibi. Sen sen ol kocanı avucunun icine al yoksa aileni bile yıkar. Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…