- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
canim korkma herkesin evliligi boyle degil her kaynana bu kadar eftiraci degil arada kaynanalik yaparlar ama boyle iftiraci allahtan korkmaz degiller bunun ki baska birseyişte bu yüzden evlenmıyorum menesa,maalesef bende asla ama asla görüşmezdım,ama evlilik böle değil,kör sağır dılsız,olmak,yanı gitmezsın,eşinle sorun yaşarsın,bır sürür tantana,gitsen olmaz,ayy hiç gelemem bölr ucuz hayatlara,ucuz dünyalara,ama kaynanan gibi ınsanlar tanıdım,ruh hastası çok ortalıkta,
Herkes öyle olcak diye birşey yok kiişte bu yüzden evlenmıyorum menesa,maalesef bende asla ama asla görüşmezdım,ama evlilik böle değil,kör sağır dılsız,olmak,yanı gitmezsın,eşinle sorun yaşarsın,bır sürür tantana,gitsen olmaz,ayy hiç gelemem bölr ucuz hayatlara,ucuz dünyalara,ama kaynanan gibi ınsanlar tanıdım,ruh hastası çok ortalıkta,
Katılıyorum eşinin annesi zamanında fazla fındık kırmış olabilir akli dengesini uçkurla kaybedecek kadar dengesizleşip torununa torbasına sağına soluna or....bu diyebilecek kadar basitleşmiş bir kadından her şeyi beklerim..torunu görünce oğlum bu senden değil deyip çocuğa zarar verebilir.
Merhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
Hepsininde bahanesi bu zatenAnnesinin huyu böyleymiste , zaten hastaymista yasliymista yahu banane
çok tatlısın,Kıymet veriye yazdığın için Sağol ,bazen okuyuşta zehırlenıyoruz dıyorum kendıme,ama Zor durumlarcanim korkma herkesin evliligi boyle degil her kaynana bu kadar eftiraci degil arada kaynanalik yaparlar ama boyle iftiraci allahtan korkmaz degiller bunun ki baska birsey