Katil eder böyleleri sakin sakin uzak durMerhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
Kardeşim hakkında böyle konuşan bi insanla hiç bi kuvvet gorusturemezdi beni.
Bende tepkinizi koyun eşinize güzelce kararlılığınızı anlasın.
Benim kızkardeşime -yapsın yapmasın- bunu diyenin alnını karışlarım. Görüşme kesinlikle. Olayı annene kadar götürmüş manyak kadın.
Hayır eşindeki rahatlık da anlaşılır gibi değil. Biri onun kızkardeşine iftira atsa hiçbirşey olmamış gibi konuşacak mıymış yani?
Kesinlikle görüşme ve eşine de bu konuda göz dağı ver.
Ahh hamileydim kapisina gidip sacini yolmak vardi ama isteevurmadın mı kadına ben heralde kendımı kaybeder dove dove hastanelık ederdım
Cok haklisin canim , demin esime resti cektim zaten birdaha asla bu konuyu acma benim icin öldü dedim..Yani Menesa, bu olay öyle "ehehe yaşlı işte kafası kaçmış" falan diye geçiştirilip, sinirler yatışınca tatlıya bağlanacak bir olay değil bana göre. Velev ki söylenenler doğru olsun, "kusuru örtmede gece gibi ol" denir, taa annene varana kadar bunu 7 düvele anlatıp hala ısrarla söylediğinin arkasında durmaya çalışmak....
Başta kız kardeşin olmak üzere senden, annenden ve ailenden samimiyetle özür dilemediği müddetçe asla görüşme. Eşin çok bayılıyorsa annesine kendi gitsin, ben olsam ben de göndermezdim çocuğumu neme lazım, "çocuk tüpçüye mi benziyor ne?" bile diyebilir. Karaktersizliği bulaşmasın, eşin çok ısrarcı ise rest çekmelisin bence.
Kiz kardesim durmadan agliyor kiz kendini yedi bitirdi bu pislil yüzündenTerbiyesiz ya,utanmıyor geencecik kızın arkasından ettiği lafa bak. Kendi kızına biri böyle dese ne hisseder acaba? Annenize ettiği lafta yenilir yutulur cinsten değil.
Kesinlikle görüşmeyin,torununun yüzüne hasret kalsın hadsiz
aynenn yapamamıssındır neyse kızına odaklan onu görmeye de asla gıtme tavız verme bu durumaAhh hamileydim kapisina gidip sacini yolmak vardi ama istee
Sözde beni cok seviyoduuu gerizekalisenden de rapor istedi mi evlenirken?
kardesın neden dava açmıyor bu kadına açsın benceKiz kardesim durmadan agliyor kiz kendini yedi bitirdi bu pislil yüzünden
Allah bildiği gibi yapsın ne denir baska bilemedim valla.Kiz kardesim durmadan agliyor kiz kendini yedi bitirdi bu pislil yüzünden
Demin tartistim kendisiyle ben gereken seyleri söyledim diyo , neden benim yanimda söylemedin dedim.biraz agir olcak ama bence evliligini gozden gecir derim ESIN ADAM DEGIL cunku ADAM olsaydi annesine bu laflarini yuttururdu
Aslinda haklisin yazilida bir ton yazdigi sey varkardesın neden dava açmıyor bu kadına açsın bence
Evet facebookta 24 saatKaynananiz esinize facebooktan mi mesaj atiyor?Ilginc bir kaynaniz varmis. Allah sabir versin.