Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

K.valinden şizofreni mi. Kardeşi ve eşin yapar öle dediğine göre. Olmayan şeyleri görüp konuşuyor.

esimde annemin böyle huylari var dedi

Bu cümleye takıldım. Bence böyle deyip olayı geçiştirmemeli.
Annesini tez zamanda psikologa götürmeli.
Zira bana hiç normal birinin yapabileceği tarzdan bir şey gibi gelmedi.

Bugun kardesine yarin sana tum iliskini kes mumkun oldukca..taviz verme boyle pislik insan 2 gun sonra sanada bi kulp takar sonra uzulmemek icin esine soyle gorusmek istemiyorum de insallah ablat seni

Nasıl bir kadın bu ya. 17 yaşında bir kıza böyle çamur atılır mı. Gerçek olsa bile ona ne ya o kim rapor istiyor. Bende olsam kıyameti kopartırdım. Sakın onun evine gitmeyin.

Yuh demek istiyorum.
O Kadınla asla ve katiyen görüşmeyin.
Şizofren midir nedir... Kuruyor da kuruyor...

Katil eder böyleleri sakin sakin uzak dur

Kardeşim hakkında böyle konuşan bi insanla hiç bi kuvvet gorusturemezdi beni.

Bende tepkinizi koyun eşinize güzelce kararlılığınızı anlasın.

Az önce esime söyledim sen git görüs annendir ama benim icin öldü birdaha asla görüsmem dedim ...

Tartistik zaten söyledim kendisine demin birdaha asla görüsmem korkarim böyle insandan diye.

Terbiyesiz ya,utanmıyor geencecik kızın arkasından ettiği lafa bak. Kendi kızına biri böyle dese ne hisseder acaba? Annenize ettiği lafta yenilir yutulur cinsten değil.
Kesinlikle görüşmeyin,torununun yüzüne hasret kalsın hadsiz

Cok haklisin canim , demin esime resti cektim zaten birdaha asla bu konuyu acma benim icin öldü dedim..
Sen görüsmek istiyorsan görüs ama bensiz ve kizimida asla götüremezsin dedim...

Kiz kardesim durmadan agliyor kiz kendini yedi bitirdi bu pislil yüzünden

Kiz kardesim durmadan agliyor kiz kendini yedi bitirdi bu pislil yüzünden
Allah bildiği gibi yapsın ne denir baska bilemedim valla.
Yazık ya,kızın zoruna gitmiştir hiç kolay değil.
Sizin şu an verebileceğiniz en güzel ders torununu görememesi olur. Bu yaptığı yanına kalmamalı kesinlikle.

biraz agir olcak ama bence evliligini gozden gecir derim ESIN ADAM DEGIL cunku ADAM olsaydi annesine bu laflarini yuttururdu
Demin tartistim kendisiyle ben gereken seyleri söyledim diyo , neden benim yanimda söylemedin dedim.
Kendisinede söyledim zaten birdaha bu konuyu acarsa annesine gidebilecegini ve orda temeli kalabilecegini söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…