Konuyu actiktan sonra bir arkadas dava demisti , benim daha önce aklima gelmedi malesef..
Anneme söyledim Persembe günü acacak davayi , ben yazdiklarinin resmini cekmistim zaten hepsi duruyor...
Zaten herseyi Facebook ve Whatsappten yatmisti...
Merhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
Zorlo kızını muayene ettire ettire bozduracak galiba sende desydin biz kardeşimden şüphelenmiyoruz böyle şeylerede gerek duymuyoruz diyeEvet , kadin papagan gibi twkrarladi zaten benide cileden cikaran bu oldu...
Sanane kimene!!
Bide bana diyoki utanmadan ben kizimi herzaman kontrole götürürüm ne olur ne olmaz...
gerci bu iftiraciligin milletle ne ilgisi var, oyle sormus bulundum iste..Evet canim annesi yabanci Babasi türk
Esim sansini denedi galiba benim tepkimi görünce sustu kaldi , dava acilacagi ida söyledim hic bir tepki vermedi ..gerci bu iftiraciligin milletle ne ilgisi var, oyle sormus bulundum iste..
esinin tavri cok onemli burda Menesa..
Söyledim canim , cok tuhaf bir insan türü laftan anlamiyor utanmiyor ne desen de papagan gibi kendini hakli cikartiyo.Zorlo kızını muayene ettire ettire bozduracak galiba sende desydin biz kardeşimden şüphelenmiyoruz böyle şeylerede gerek duymuyoruz diye
ruhsal bir hastalığı olduğunu düşündümm kv in
en yakın akrabasınız siz artık
insan ayıp örteceğine
dedikodu yapanın dilini arka cebine sıkıştırıp ağzının payını vereceğine
kendisi hangi akla hizmet bu şekilde konuşur ki
ayrıca dediğin gibi onu ilgilendirmez
dengesizolduğu belli
Yabanci ama yillarca bizim milletle kalmis esimin babasiyla 10 evli kalmislar bosanmislar..yabancı olması çok ilginç, yabancılarda bizdeki kadar saçma boyutta bir namus anlayışı olduğunu ilk kez okudum
maalesef böyle insanlar var benim annemde öyle sürekli başkalarına iftira atar dedikodularını yapar abartarak konuşur hep o haklıdır kimseyi anlamaz dinlemez evlat sevgi ne bilmez o yüzden artık görüşmüyorum bile normal insanların bu şekilde davranacağını sanmıyorumYabanci ama yillarca bizim milletle kalmis esimin babasiyla 10 evli kalmislar bosanmislar..
Sonrasinda yine evlenmis suanli eside türk yani..
Benden iyide türkce konusuyo , yaklasik 40 senedir türklerle beraber yani...
Kim olursa olsun ahlaki degerleri olmayan biri ile gorusup hayatınızı zorlastırmayın.. Bugun kardesınıze yarın kızınıza aynı ıftıra yapılabilir.. Bunu soyleyenınde bayan olması anne olması ayrı bırsey tabıMerhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..