Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

İyi olur. Aklı başındaysa ceza yer değilse tedavi görür. Her şekilde iyi yani...

ruhsal bir hastalığı olduğunu düşündümm kv in
en yakın akrabasınız siz artık
insan ayıp örteceğine
dedikodu yapanın dilini arka cebine sıkıştırıp ağzının payını vereceğine
kendisi hangi akla hizmet bu şekilde konuşur ki
ayrıca dediğin gibi onu ilgilendirmez
dengesizolduğu belli

Evet , kadin papagan gibi twkrarladi zaten benide cileden cikaran bu oldu...
Sanane kimene!!
Bide bana diyoki utanmadan ben kizimi herzaman kontrole götürürüm ne olur ne olmaz...
Zorlo kızını muayene ettire ettire bozduracak galiba sende desydin biz kardeşimden şüphelenmiyoruz böyle şeylerede gerek duymuyoruz diye

Zorlo kızını muayene ettire ettire bozduracak galiba sende desydin biz kardeşimden şüphelenmiyoruz böyle şeylerede gerek duymuyoruz diye
Söyledim canim , cok tuhaf bir insan türü laftan anlamiyor utanmiyor ne desen de papagan gibi kendini hakli cikartiyo.

Zaten nerde onu ilgilendirmeyen bir konu varsa kendisi bas rölü oynuyor...

yabancı olması çok ilginç, yabancılarda bizdeki kadar saçma boyutta bir namus anlayışı olduğunu ilk kez okudum

yabancı olması çok ilginç, yabancılarda bizdeki kadar saçma boyutta bir namus anlayışı olduğunu ilk kez okudum
Yabanci ama yillarca bizim milletle kalmis esimin babasiyla 10 evli kalmislar bosanmislar..
Sonrasinda yine evlenmis suanli eside türk yani..
Benden iyide türkce konusuyo , yaklasik 40 senedir türklerle beraber yani...

Yabanci ama yillarca bizim milletle kalmis esimin babasiyla 10 evli kalmislar bosanmislar..
Sonrasinda yine evlenmis suanli eside türk yani..
Benden iyide türkce konusuyo , yaklasik 40 senedir türklerle beraber yani...
maalesef böyle insanlar var benim annemde öyle sürekli başkalarına iftira atar dedikodularını yapar abartarak konuşur hep o haklıdır kimseyi anlamaz dinlemez evlat sevgi ne bilmez o yüzden artık görüşmüyorum bile normal insanların bu şekilde davranacağını sanmıyorum

Kim olursa olsun ahlaki degerleri olmayan biri ile gorusup hayatınızı zorlastırmayın.. Bugun kardesınıze yarın kızınıza aynı ıftıra yapılabilir.. Bunu soyleyenınde bayan olması anne olması ayrı bırsey tabı

Birde selam yollarlar tabii yaa ogullarindan vazgecemezler ya her terbiyesizligj yap ama oglunun gözünde dusunceli sevgi dolu biri gii gorunsun cok ssinsi bu bazi kaynanalar ne yilanliktan vazgecebiliyor ara bozmaya calismakta ustlerine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…