- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
Esime söyledim demin yok artik sacmaliyosun diyo , yoo dedim annem dava acacakmis dedim..söyle bakalım gerekırse 1 tllık tazmınat davası açarsınızama bu kadından en buyuk parayı koparmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esime söyledim demin yok artik sacmaliyosun diyo , yoo dedim annem dava acacakmis dedim..söyle bakalım gerekırse 1 tllık tazmınat davası açarsınızama bu kadından en buyuk parayı koparmak lazım
hahaha sımdı alır o kaynananı bır korku yanına kalmasın da o hakımın karsısına cıkmak bıle cok kötudur rezıl olmak neymıs görsun bakalımEsime söyledim demin yok artik sacmaliyosun diyo , yoo dedim annem dava acacakmis dedim..
yalnız cnm esın sana baskı yapar mı oyle bısey yaparlarsa senı bosarım dıyeEsime söyledim demin yok artik sacmaliyosun diyo , yoo dedim annem dava acacakmis dedim..
Hastaneye kapatilmalik bi kadınmış . Eşine de pes anneme gidelim diyor bideMerhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
Konunuzu okuyunca yüz ifadem şöyle bir şeyler oldu:Merhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Sorun kaynanam önceleri asla sorun yasamadik sözde beni kizi gibi severdi.. konuya geleyim bundan yaklasik 9 ay önce esimin telefona Facebooktan mesaj geldi facede acik oldugu icin bende okudum mesajda aynen su yaziyor "Menesanin kiz kardesi erkeklerle ystiyor doktor kontrolüne götürsünler kizim öyle dedi" bu arada kizi 17 yasinda benin kiz kardesimle yasit ben tabii cildirdim aldim elime telefonu kaynanama actim hangi hakla böylr bi iftira attigini sordum kadin papagan gibi doktora gidin rapor getirin diye tuturdu bende agzima geleni saydim hade diyelim kiz kardesim böyle bisey yapti sanane sanami kalmis ispati neyse görümcemle yüzlestim annesinin yaninda ben asla anneme öyle bisey demedim uydurudor dedi esimde annemin böyle huylari var dedi ve ben görüsmeyi kestim bidaha görüsmedim dogum yaptim suan 5 aylik kizim var hastaneye gelmedi esimi bile kutlamadi..
Simdi esimle tekrar görüsüyoröar ve esimde bana anneme gideriz haftaya dedi bebeegi görsün demezmi , ben asla gitmem kizimida onun ayagina götürmem dedim o kimki ben öyle yalancinin ayagina gidicem dedim. Esim hala onun koluna girip gidecegimi saniyor.
Olay bunlada kalmadi kadin bide annemi carsida görüp anneme olayi anlatiyor annemde tabii agzinin payini verince anneme dönüp diyoki herkes üstünüzden gecmis... ben haystimda böylr terbiyesiz yüzsüz bi kadin görmedim bidaha bana selam yoluyo esimle midemi bulandiriyo resmen..
Migde kaldirmiyo artik ne berbat cirkef insanlar var.. kendi eski esimin ailesinden bilirim.. dunyayi kirletiyorlar..Kötüye bisey olmaz canim, ben igrendim resmen böyle insandan..
Asla böylelerinin var oldugunu düsünemezdim ama demekki varmis
Yok bosarim felan diyemez cünkü cok iyi biliyor birkez dese gerisini ben getiririm...yalnız cnm esın sana baskı yapar mı oyle bısey yaparlarsa senı bosarım dıye
Istedigi kadar silsin ben önceden resimlerini cekip baska telefona yollamistim orda duruyo bendede var hala tüm yazdiklarinin resimleri..Davayi duyunca ne olacak tavri cok merak ediyorum. Yalniz gercekten dava acacaksaniz yazili delilleri saglam bir yere saklayin. Kocaniz annesi icin silmeye kalkabilir.
süpersın cnm bakalımıftıracı kadın ne yapacak şimdi kızkardesınden nasıl özur dıleyecekIstedigi kadar silsin ben önceden resimlerini cekip baska telefona yollamistim orda duruyo bendede var hala tüm yazdiklarinin resimleri..
Allah hz Ayşeye iftira atanları rezil rüsvay ettiği gibi, onun gibilere de dersini verecektir inşallahMerhaba hanimlar , cok uzun yazabilirim lütfen simdiden kusura bakmayin...
Cok dogru söylemissin canim sagolAllah hz Ayşeye iftira atanları rezil rüsvay ettiği gibi, onun gibilere de dersini verecektir inşallah
bir Müslüman kadına zina iftirası atıp 4 şahit ile bunu ispat edemeyen bir insanın (tövbe edip halini düzeltmedikçe) hiçbir şekilde şahitliği kabul edilmez İslamda
üzülmeyin, insanlar ne kadar zulüm yapsalar da Allah adaletlidir
çoğu kişi iftiraya uğramıştır dünyada
bize de iftira atanlar olmuştu
bedelini kötü ödediler
attıkları iftira tam olarak kendilerinin başına geldi ve herkes buna şahit oldu
ama insanda utanma gerek
Ben agzima geöeni söyledim yani ben bile yakistiramadim kendime ama kadin banamisin demedi utanmadi bileinsanlar durup dururken katil olmuyor demek ki
iste boyle bir kaynana insani katil eder
sinirden patladim okurken resmen, cok acma o agzini bak seninde kizin var belki onun ustundende gecmeyen kalmamistir veya kalmaz deseydinya
esinede o Kadin bu eve adim atarsa veya sen beni onunla yan yana getirirsen bosarim seni deseydinya
Allah bildigi gibi yapsin o kadini, o derece sinirliyim karsimda olsa ben kavga ederim kaynanala su an