Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

Esime söyledim demin yok artik sacmaliyosun diyo , yoo dedim annem dava acacakmis dedim..
hahaha sımdı alır o kaynananı bır korku yanına kalmasın da o hakımın karsısına cıkmak bıle cok kötudur rezıl olmak neymıs görsun bakalım

Davayi duyunca ne olacak tavri cok merak ediyorum. Yalniz gercekten dava acacaksaniz yazili delilleri saglam bir yere saklayin. Kocaniz annesi icin silmeye kalkabilir.

Hastaneye kapatilmalik bi kadınmış . Eşine de pes anneme gidelim diyor bide

Konunuzu okuyunca yüz ifadem şöyle bir şeyler oldu:

Allah ıslah etsin...
Ne kadar ayıp bir şey...17 yaşında ki bir genç kıza, iftira atmak..Ne kadar kolay iffetine dil sürmek...Dedim kendi kendime:"Doğru bile olsa söylenecek şey değil..."

Kendi kızı da aynı yaştaymış.. İnsan onu göz önünde bulundurarak ağzından çıkanı 3-4 defa düşünerek söyler..Benimde bir kızım var diye...

Zamaninda cok kisinin altina yatmis belli. Herkesi kendi gibi saniyo yazik.

Son düzenleme:
Istedigi kadar silsin ben önceden resimlerini cekip baska telefona yollamistim orda duruyo bendede var hala tüm yazdiklarinin resimleri..
süpersın cnm bakalımıftıracı kadın ne yapacak şimdi kızkardesınden nasıl özur dıleyecek

Oncelikle allah sabir versin cnm sana bu kaynanayla hayir hadi diyelimki bole bisi var sanami dustu ogluna bide kizin enistesine bunu gturun dktr raporu alin kizmi diilmi ayyy ne ayip yaa insan oluna bole bisi demeye utanir ya o kizi hicmi dusunmemis bi kizida varmis halbuku cahillik diz boyu yani enistesini yuzune bole bisi olmadi halde acaba aklinda bi supe varmi diye dusunerek nasil cikcak bukiz diye dusunmuyomu bu kadin ya bncede goturme yarin objrgun kendi torununu bile gormeye gelmemis kadin o gunahsiza bile sacma sapan uyduruktan seyler soyleyebilir cçccc cok sadirdim gercekten cnm ya

Allah hz Ayşeye iftira atanları rezil rüsvay ettiği gibi, onun gibilere de dersini verecektir inşallah
bir Müslüman kadına zina iftirası atıp 4 şahit ile bunu ispat edemeyen bir insanın (tövbe edip halini düzeltmedikçe) hiçbir şekilde şahitliği kabul edilmez İslamda
üzülmeyin, insanlar ne kadar zulüm yapsalar da Allah adaletlidir
çoğu kişi iftiraya uğramıştır dünyada
bize de iftira atanlar olmuştu
bedelini kötü ödediler
attıkları iftira tam olarak kendilerinin başına geldi ve herkes buna şahit oldu
ama insanda utanma gerek

insanlar durup dururken katil olmuyor demek ki
iste boyle bir kaynana insani katil eder
sinirden patladim okurken resmen, cok acma o agzini bak seninde kizin var belki onun ustundende gecmeyen kalmamistir veya kalmaz deseydinya

esinede o Kadin bu eve adim atarsa veya sen beni onunla yan yana getirirsen bosarim seni deseydinya
Allah bildigi gibi yapsin o kadini, o derece sinirliyim karsimda olsa ben kavga ederim kaynanala su an

Cok dogru söylemissin canim sagol

Ben agzima geöeni söyledim yani ben bile yakistiramadim kendime ama kadin banamisin demedi utanmadi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…