Böyle iftiraci Kaynana görmedim...

Size bir animi anlatayim. Bizim koyde bir iki teyze var boyle onune gelene iftira atan, herkese karisan, kim kimle ne yapmis dedikodusunu yapan tipler. Sonra bir gun kadinlar toplanmis oturuyoruz. Konu eskiden kirilan cevizler firina verilen mercimekler falan. Meger bu teyzeler gencliginde neymis. Koyun imamini ayartmalar, yavuklusu oldugu halde degisiklik olsun diye koye bayramdan bayrama gelen genclerle fingirdemeler, odasina erkek almalar, arkadasinin nisanlisini ayartmalar falan akliniz durur. Demek ki herkesi kendileri gibi bildigi icin boyleymisler dedik.

terbiyesizlik yapmıs yapsada sanane senin kız kardesin ona dusmus bunun davası

Kisi kendinden bilir isi , diye bosuna dememisler canim...

Aldırma canım aklını kaybetmiş galiba. Allah korusun eşinle aran açılır falan onun yüzünden izin verme.

Bir kadının/kızın iffetine,itibarına ve namusuna iftira atmak geri dönüşü olmayan bir günahtır. Peygamberimiz der ki ''Ya hayır söyle ya sus.'' Kaynananızı çok ayıpladım, bir de sizi götürmek isteyen eşinizi daha çok ayıpladım. Kaynanam benim anneme ''herkes üstünüzden geçmiş'' dese babam ve abim hapse giderdi cinayet ve haneye tecavüz suçundan. Sanırım beni de boşatırlardı kocamdan, çocuğun da yüzünü göstermezlerdi. ''Öbür dünyada iftira atmak için kullandığınız her bir uzvunuz sorguya çekilecek o zaman hesabınızı Allah'a vereceksiniz.'' En güzel cevap.

Asla affetme evine de gitme esin cocugu gostermek istiyorsa esin bebekle.tek gitsin ama bebek kucukmus senden ayri durabilir mi bi yarim saat bilmiyorum orasini

Ama sen ailene boyle bir terbiyesizlik yapan kadini affetme..

Ölecek olsa dönüp bir bardak su verme ya o denli ayıp yaptıgı..

Herkes ustunuzden gecmis diyor ya

Hakaret ve iftira davasi acsan caza alir

Katılıyorum dava açın bence de görsün bakalım ona buna dil uzatmayı. Kız kardeşinize çok üzüldüm gerçekten, ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Bebegi asla göndermem , cünkü bebegi degil merak ediyor sirf bize inat bebegi soruyor göreyim felan diyor yoksa bebegi görnek istediginden degil , bebegim dogdugundan beri esime bile hayirli olsun demedi ..
Ben asla görüsmek istemiyorum görüsmemde...

Ikitane genc kardesim var annem onlara duyurmamak icin dört takla atiyor duysalar neler olacak tahmin bile edemiyorum, ama annem dava acmayi düsünüyor ozaman hersey ortaya dökülücek...

Ikitane genc kardesim var annem onlara duyurmamak icin dört takla atiyor duysalar neler olacak tahmin bile edemiyorum, ama annem dava acmayi düsünüyor ozaman hersey ortaya dökülücek...
Eşinizin haberi var mı annenizin dava açmak istediğinden? Eşinizle aranızın bozulmasına hazırlıklı olun, hatta size inat tutup bebeği onlara bile götürebilir.

annen haklı canım ya
ne sabırlı kadınmış ben olsam o herkes üstünüzden geçmiş dediğinde saçlarını yolmuş eline vermiştim o bütün çarşının içinde

Eşinizin haberi var mı annenizin dava açmak istediğinden? Eşinizle aranızın bozulmasına hazırlıklı olun, hatta size inat tutup bebeği onlara bile götürebilir.

Haberi var evet , kendisine söyledim zaten basta sana söyledim sende tavrini bi türlü koyamadin bundan sonra olacaklardan sorumlu degilim dedim..
Bebegi hic biyere götüremez cünkü benim damarima basarsa benimde yapacaklarimi iyi biliyo...

annen haklı canım ya
ne sabırlı kadınmış ben olsam o herkes üstünüzden geçmiş dediğinde saçlarını yolmuş eline vermiştim o bütün çarşının içinde

Zaten annemde sacini basini yolucam dedi , ama dua etsin kardesin geliyordu ortalik iyice karisirdi diye cekip geldim dedi..

Ben ne yapardım böyle bir durumda, inanın akli melekelerimi kaybettim. Namus konusunda sanırım soğukkanlı kalamıyorum... Biiznillah yapacağım şey belli böyle bir durumda...
Eşim asla "anne" diyemez ortak evimizde, annesinden bahsedemez. Telefon görüşmelerini dahi yapamaz benim yanımda.. Kendisi dilerse "sınırlı" sayıda görüşebilir, benden ve ailemden özür dilerse annesi, görüşme sıklığı artabilir ama ben asla görüşmem.. Eşim bir de bana "Anneme falan gidelim" diyecek...
Bavulları hazırlarım.. gitmek isteyen sonsuza kadar gider...
Böyle bir terbiyesizlik görmedim...
Her şeye tamam, sabır, tevekkül.. anlarım da...
İftira, hele böyle... Bilemiyorum.. Kesinlikle sineye çekmem...
Ahlak anlayışı sıfıra düşmüş biri, kimin annesi olursa olsun, alttan alınmayı haketmez, tabi bana göre...

Ayyyy evlerden ırak belediyeye haber verin masum köpekleri zehirleyeceklerine bu kadını zehirlesinler

seytana uymayim olumsuz konusmayayim diyorum ama ben boyle durumda esimi dahi silerdim ya anan ya ben derdim belli bir sure konusmamasini telefon dahi etmemesini isterdim cunku affedilecek sey var affedilmayecek sey var konu sahibi cok yumusak davraniyor kardesini gercekten seven insan boyle davranmaz neyse daha fazla olumsuz konusmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…