- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi Neriman_15
-
Bir kadın olarak bilgisayar kullanmamız zaten ahlaksız birşey .
Eşin haklı,bence seni böyle hafif bir şekilde uyardığı için eşinin kıymetini bilmelisin.
Ama her ihtimale karşı tablet bilgisayara geçmelisin.
Bir de çocuk yap ,çocuk evliliği kurtar.
Hee bir de benim kocam mükemmeldir beni çok sever bayılır bana aşıktır günde 3 kere ...
Ahha pardon konular karıştı
Eşin haklı,bence seni böyle hafif bir şekilde uyardığı için eşinin kıymetini bilmelisin.
Hee bir de benim kocam mükemmeldir beni çok sever bayılır bana aşıktır günde 3 kere ...
Rabbim istediğin bir şeyi hayırlı güzel bir şekil de teeez versin inşallah bu keyifsiz halimde beni güldürdün yaaaBir kadın olarak bilgisayar kullanmamız zaten ahlaksız birşey .
internette herkes düzgün, haklı, aşık, duygulu zaten.
ama kızlar her zaman haklıdır.
hayır hayır bi karışıklı oldu :)
ahaha. ben de aramızda başarılı bir dedektif var diye sevinmiştim
Bende kırk yılda bir açık aramak için profil inceledim onuda eksik yapmışım diye düşünmüştüm.
İki msj.ı vardı sadece..
Allahımıza şükürler olsun ki kocam bana sevgisini gösterebiliyormuş. BU bir sevgi gösterisi en nihayetinde :) Ben çalışmalara başlayayım o zaman
kesin banlanıcaz derinskesin kameraya el sallayalım
Bu ev bu kadar kahkahayı kaldırmaz bu gece , afaroz ederler beni.
adam mühendizz hanımlar, dağılalım bence..[/QUOTE
bu mesleğin bu kadar afilli olduğunu bilseydim çift ana dal yapardım vallahi
Rabbim istediğin bir şeyi hayırlı güzel bir şekil de teeez versin inşallah bu keyifsiz halimde beni güldürdün yaaa
Telefondan yazıyordum bilgisayarı actırdınız bana :)
Ne gibi bir amacla yazmıs olabilir ki?
Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.
Yok banlanmayız bebişim..
Ama niye ?
Çünkü konu sahibine gayet yardımcı olduk,sonra o bize saygılarını sundu ve gitti.
Akabinde geyiğe bağladık.
Bir de hayırlı bir iş yaptık inşallah geri gelir Neriman'ın abisi mihendis gelin bulduk kpds bilem var.
Daha ne olsun..
Biz de de aile içi şiddet başlamak üzere,ramak kaldı
Hayır anlatıyorum ne konuştuğumuzu gülmüyor adam bizde mi sorun var acaba
Yok ya, valla erkeğim. Yeminle :)
Üslupla ilgili yorumlar olmuş, herkese teşekkürler. Şöyle bir okuyayım konuyu.
Yok ya, valla erkeğim. Yeminle :)
Üslupla ilgili yorumlar olmuş, herkese teşekkürler. Şöyle bir okuyayım konuyu.
İyi ama yalan mı nerde bu devir de bu kadar ince düşünceli erkek bir an öyle geldi aklıma hatta dipnot düştüm fesat olsam diye değilim allahtan:))Şöyle bir göz gezdirdim, beni hem üzen hem de anlayamadığım yorumlar oldu.
Öncelikle bana ideal erkek profili yansıtmaya çalışan biri denmiş. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada yüzünü bilmediğim, tanımadığım insanları ayartacak değilim herhalde. Ki tanısam da ben ayartabilen biri değilim. Bu ucubeyim, çok kötüyüm vs. anlamı taşımasın. Kimi arkadaşım var günde 10 kıza yazar, kim arkadaşım ayda 10 kıza yazar, ben hayatımda bir kişiye açılırım ve severim. O da ilk pası o attığı için.
Erkek değil mi acaba diyen olmuş. Ya şimdi yapacağımdan değil de, sitenin yöneticisine isterse facebook profilimden mesaj atayım diyeceğim, aha bak işte yazıyor diyeceksiniz. Oltaya gelmiyorum :)
Bakayım daha ne yorumlar çıkacak...
Şöyle bir göz gezdirdim, beni hem üzen hem de anlayamadığım yorumlar oldu.
Öncelikle bana ideal erkek profili yansıtmaya çalışan biri denmiş. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada yüzünü bilmediğim, tanımadığım insanları ayartacak değilim herhalde. Ki tanısam da ben ayartabilen biri değilim. Bu ucubeyim, çok kötüyüm vs. anlamı taşımasın. Kimi arkadaşım var günde 10 kıza yazar, kim arkadaşım ayda 10 kıza yazar, ben hayatımda bir kişiye açılırım ve severim. O da ilk pası o attığı için.
Erkek değil mi acaba diyen olmuş. Ya şimdi yapacağımdan değil de, sitenin yöneticisine isterse facebook profilimden mesaj atayım diyeceğim, aha bak işte yazıyor diyeceksiniz. Oltaya gelmiyorum :)
Şöyle bir göz gezdirdim, beni hem üzen hem de anlayamadığım yorumlar oldu.
Aramızda kimsenin yasaklama yetkisi yok, yetkisiz yetkisiz ancak konuşuyoruz. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?