Böyle Duygusuzluk Görmedim

:52: Yok o mesaj gerçekten abi olanaydı . Size sadece altındakini yazdım.. Ayy gülmekten cvp. yazamıyorum. Sinirlerim boşaldı.

Tost yapılacak ha :52: Bundan güzel tabir olamazdı.

ahahahahha koptum ben gidiyorum :) Uykum kactı sizin yüzünüzden :)

Off o kadar güldüm ki bir hafta gider bu
Aklıma cmylmz geldi ya "aynısı kaynımda var çekme yapıyor "diye bir repliği vardı gösterisinde bilir misin.
Oyyyyy sabaha kadar gülebilirim :52::52::52:

ahahahah bilmez miyim :D "aynından gaynımda da var" bi de "gaynım geldi" var ahahahahh offf valla birazdan "eşimden şiddet gördüm ne yapmalıyım" diye konu acıcam :D

tostumu yedim kocacım :9::9:

Sedef :D ahahhahaha hatları karıstırma :D

kızlarr ben ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı.kadın mı? erkek mi? bilmem ama.eğer erkekse; kız hiç sevmemiş oğlumuzu... yok konu sahibi kadınsa,pek iyi değil ruh hali böyle cinsiyet kargaşası yaşadığına göre...

Onun bir suçu yok, biz yaşattık ona bu hali. :1:

ahahahah bilmez miyim :D "aynından gaynımda da var" bi de "gaynım geldi" var ahahahahh offf valla birazdan "eşimden şiddet gördüm ne yapmalıyım" diye konu acıcam :D

Ben tam 7 saat sonra dershaneye gideceğim ve permutasyon dinleyeceğim.
Fakat halihazırda hayalimdeki cmylmz repkilerine ve kocanın seni tost yapmasına gülüyorum.
Kafayı yemiş olabilirim :52:

yorumları okuyunca koptum yaa :) herkesin yorumu ayrı bir güzel. ben ilk okuduğumda hiç şühelenmemiştim ama benim de aklımı karıştırdınız :) bu arkadaş gerçekten erkekse türünün son örneği olarak korunmaya alınmalı yada bir müzede sergilenmeli :D

Ben tam 7 saat sonra dershaneye gideceğim ve permutasyon dinleyeceğim.
Fakat halihazırda hayalimdeki cmylmz repkilerine ve kocanın seni tost yapmasına gülüyorum.
Kafayı yemiş olabilirim :52:

Ben de yarın temizlik modunda giricem ama seni anlayabiliyorum :( Hadi git yat artık, güzel bi uyku cek gülümseyerek :D Rüyanda da benim kkda acacağım konuları düşün :D

Bilgisayarımın ekranına bakıp saf saf gülerken eşim birden yumruk attı kızlar, ne olduğunu anlayamadm, boşanmalı mıyım :)

:1: bu smileydeki gibi sırıtırken eşim kafamı laptopa sıkıştırdı, neden? Sizce beni aldatıyor mu?

NERİMANIN ABİSİ? KARDEŞİN 2010 DA KONU AÇMIŞ İSTEMEYE GELECEKLERMİŞ VE İLİŞKİSİDE 3 YILLIKMIŞ. kAlKIP BENİ ANLAMAZ KÜÇÜK DİYOSUN BİR DE. sANIRIM SİZ AİLECE ÇOK KİBARSINIZ YAZILARINIZIN SONUNDA İYİ AKŞAMLAR DİLEME TEŞEKKÜR ETME ADETİNİZ VAR. İYİ YETİŞMİŞ AİLE ÇOCUKLARISINIZ MAŞALLAH :)

vayy açığını yakalamışsınız. tebrik ederim :D

Bilgisayarımın ekranına bakıp saf saf gülerken eşim birden yumruk attı kızlar, ne olduğunu anlayamadm, boşanmalı mıyım :)

:1: bu smileydeki gibi sırıtırken eşim kafamı laptopa sıkıştırdı, neden? Sizce beni aldatıyor mu?

Bir kadın olarak bilgisayar kullanmamız zaten ahlaksız birşey .
Eşin haklı,bence seni böyle hafif bir şekilde uyardığı için eşinin kıymetini bilmelisin.
Ama her ihtimale karşı tablet bilgisayara geçmelisin.
Bir de çocuk yap ,çocuk evliliği kurtar.
Hee bir de benim kocam mükemmeldir beni çok sever bayılır bana aşıktır günde 3 kere ...
Ahha pardon konular karıştı :52:

Back