Böyle Duygusuzluk Görmedim

Aslında şu kimseye açılamayan erkek mi olur lafını daha önce çok duymuştum. Bayanlar, kusura bakmayın ama herkesi bir tutuyorsunuz bazen. Ha, haksız da değilsiniz. Gerçi günümüzde çoğu insan herhalde -bir de yaşıtlarım içinde- rahat rahat konuşuyor olabilir, ama benim kriterlerim fazla olduğundan olsa gerek hoşlanmayacağım için kalkıp da sürekli açılacak değilim.

Yine bir anı geldi aklıma, inanın o kız arkadaşım da şaşırırdı. Burada daha başka şeyler de yazabilirim de şaşırdığıyla ilgili, bir erkek olduğum için kızkıza yapabileceğiniz bir yorumu şurada ben karşı cins olarak yapamam. O yüzden es geçiyorum.

Öyle bir dünya olmuş ki, üniversitenin sonuna kadar kız arkadaşı olmamış, onla bazı şeyler yaşamamış birine inanılamayabiliniyor. Belki diğeri doğrudur da ben tersten gittim...

Şöyle bir göz gezdirdim, beni hem üzen hem de anlayamadığım yorumlar oldu.

Öncelikle bana ideal erkek profili yansıtmaya çalışan biri denmiş. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada yüzünü bilmediğim, tanımadığım insanları ayartacak değilim herhalde. Ki tanısam da ben ayartabilen biri değilim. Bu ucubeyim, çok kötüyüm vs. anlamı taşımasın. Kimi arkadaşım var günde 10 kıza yazar, kim arkadaşım ayda 10 kıza yazar, ben hayatımda bir kişiye açılırım ve severim. O da ilk pası o attığı için.

Erkek değil mi acaba diyen olmuş. Ya şimdi yapacağımdan değil de, sitenin yöneticisine isterse facebook profilimden mesaj atayım diyeceğim, aha bak işte yazıyor diyeceksiniz. Oltaya gelmiyorum :)

Bakayım daha ne yorumlar çıkacak...

ne zevk alıyosunuz buraya giripte
yorum almaktan
erkelere ait bi site yokmu gidin derdinizi orda anlatın
siz yakında altın günü pasta günü gezer dolaşırsınız
nede olsa ordada anlatıp yorum alacağınız teyzeler
ablalar vardır
allah akıl fikir versin

Neriman'ın Abisi,neticede banlanacaksın bence sana yardımcı olduk.
Bundan sonraki ilişkinde önyargılı olma,eski mevzuya da perde çek.
Gecenin bir vakti geyiğe sardık biz,bu muhabbeti dikkate alma.
Kendini bozma eğer gerçekten bu kadar düzgün bir tipsen,kimsenin günahına girme Allah eninde sonunda hakkettiğin mutluluğu verecektir.
Bir de etrafa bakın,yarın kpds'ye giriyor musun :52:
İyi geceler...

Kimseye açılamayan erkek mi olur lafını kim söyledi ? Bu şekilde düşünmüyor kimse.

Tersetn gitmediniz.. Şimdi yaşanılan bir tecrübe herkesi ileride kötü insan yapacaksa çekeceğimiz var insanlardan.

Son düzenleme:
Aslında şu kimseye açılamayan erkek mi olur lafını daha önce çok duymuştum. Bayanlar, kusura bakmayın ama herkesi bir tutuyorsunuz bazen. Ha, haksız da değilsiniz. Gerçi günümüzde çoğu insan herhalde -bir de yaşıtlarım içinde- rahat rahat konuşuyor olabilir, ama benim kriterlerim fazla olduğundan olsa gerek hoşlanmayacağım için kalkıp da sürekli açılacak değilim.

Yine bir anı geldi aklıma, inanın o kız arkadaşım da şaşırırdı. Burada daha başka şeyler de yazabilirim de şaşırdığıyla ilgili, bir erkek olduğum için kızkıza yapabileceğiniz bir yorumu şurada ben karşı cins olarak yapamam. O yüzden es geçiyorum.

Öyle bir dünya olmuş ki, üniversitenin sonuna kadar kız arkadaşı olmamış, onla bazı şeyler yaşamamış birine inanılamayabiliniyor. Belki diğeri doğrudur da ben tersten gittim...

Ya benim çokda inanasım gelmiyor açıkçası burada melek gibi bir erkek profili oluşturulmaya çalışılıyor. ayrıca konu geyiğe döndü zaten sizin şimdi burda yorum yapmanız artık doğru değil konunuzu açtınız nezaketen yardımcı olduk ama şu dk dan sonra muhabbete girdiğiniz çok belli:20:

Eğer gerçekten erkeksen ve yazdıkların tamamen doğruysa ki öyle olduğunu hissediyorum. Helal olsun sana. Umarım seni hak edecek bir kız çıkar karşına ileride.

Ama arkadaşlar şüphelenmekte haklılar çünkü o kadar çok hasta ruhlu insanlar var ki ve hikayeler uydurup yazıyorlar buraya ve gerçek manada yardımcı olmak isteyen bizlerin vaktini alıyorlar. Kendi egolarını tatmin ediyorlar anca.

E hani bir fotografla herseyin farkına varmıştınız? Ne değişti de geri geldiniz?

Buraya konu acma amacınızdan sapmak üzeresiniz.

Bence umarım üzülmezsiniz ama o sizi sevmiyormuş , gerçekten birisinden hoşlanmaya başlayınca karşılık da görünce sizden vazgeçmiş. Önemsemeyin çünkü bence siz de onu sevmiyorsunuz sanki ilk yazınızdan öyle anladım ,sanki uygunluk meselesi olarak bakmışsınız biraz da hoşlanınca olur demişsiniz. Umarım bir gün aşık olursunuz ve o zaman o kişiyi aslında kafaya takmamanız gerektiğini farkedersiniz :34: Çünkü yaşınız itibariyle siz de biliyorsunuz ki gerçekten aşık olunca insan geçmiş de siliniyor birden kimseyi önemsemez artık sadece ona (gerçek) sevginizi verirsiniz..O yüzden sadece akışına bırakın..

Valla tamam şimdi.

Ya, tamam anlıyorum haklısınızdır da. Sürekli bir buradan kız mı ayarlıyor muhabbeti var ki çok rahatsız oldum. Ama haklısınız, her gün neler görüyoruz.

Evet, bir yanda aşık olduğum kız varken çevremdeki o kadar kızı bıraktım. Şunlar cepte olsun diye aylarca üye isimlerinizi aldım. Allah aşkına facebook olsa neyse diyeceğim fotoğraf var, haklılar. Gözünüzü seveyim yapmayın ya, profil resimlerinize mi bakıp şuna asılayım diyeceğim.

Üyelikle ilgili sorular olmuş. O iki yorumu kardeşim atmış olamaz sanırım -ama çok meraklısı varsa teyit ederiz- olsa olsa annem atmıştır. O da zoraki olmuştur. Biraz teknolojiye yabancı da :)

Ayrıca gerçekten bu ithamı yapanlara yakıştıramadım. Buradan kız takip edecek olsam, demek ki beyni kıt bir aç gözlü olurdum. O zaman böyle bir konu açmaz, özel mesajla "Tanışalım mı canım XXXX numaram bu" diye yazardım sanırım. Allah aşkına şurada yazıya bakıp beni beğenecek biri olsa bile "Bu adamın aklı eskisinde der vazgeçer" Lütfen ya, yapmayın.

Niye çok üzülmek yerine, buraya yazdın diyen olmuş. İçinize taş gibi oturması nedir bilir misiniz, hüngür hüngür ağlamazsınız. Başkasına anlatmazsınız hemen. İçinize oturur o, diliniz tutulur, sadece fiziksel aktivite olur. İşte yazı yazmak da bunlardan biri.

İnanın benim bu konuyu açmamdaki tek amaç, acaba farklı bir ses duyabilir miyim diyeydi. Sonuçta siz çevremden değilsiniz. Eğer çevremdekiler benle aynı mantıkta insanlarsa -ki öyle olmaları muhtemel- bu sığ bir yorum olurdu. Çok seslilik her zaman iyidir. İnsanın ufkunu açar.

Dediğim gibi, paylaşacak bir ortam aradım, o da burası şu anda. Sabah olsun, yeni bir gün doğsun da, bu limandan da ayrılırız :)

Son düzenleme:
Valla tamam şimdi.

Ya, tamam anlıyorum haklısınızdır da. Sürekli bir buradan kız mı ayarlıyor muhabbeti var ki çok rahatsız oldum. Ama haklısınız, her gün neler görüyoruz.

Evet, bir yanda aşık olduğum kız varken çevremdeki o kadar kızı bıraktım. Şunlar cepte olsun diye aylarca üye isimlerinizi aldım. Allah aşkına facebook olsa neyse diyeceğim fotoğraf var, haklılar. Gözünüzü seveyim yapmayın ya, profil resimlerinize mi bakıp şuna asılayım diyeceğim.

Üyelikle ilgili sorular olmuş. O iki yorumu kardeşim atmış olamaz sanırım -ama çok meraklısı varsa teyit ederiz- olsa olsa annem atmıştır. O da zoraki olmuştur. Biraz teknolojiye yabancı da :)

Ayrıca gerçekten bu ithamı yapanlara yakıştıramadım. Buradan kız takip edecek olsam, demek ki beyni kıt bir aç gözlü olurdum. O zaman böyle bir konu açmaz, özel mesajla "Tanışalım mı canım XXXX numaram bu" diye yazardım sanırım. Allah aşkına şurada yazıya bakıp beni beğenecek biri olsa bile "Bu adamın aklı eskisinde der vazgeçer" Lütfen ya, yapmayın.

Niye çok üzülmek yerine, buraya yazdın diyen olmuş. İçinize taş gibi oturması nedir bilir misiniz, hüngür hüngür ağlamazsınız. Başkasına anlatmazsınız hemen. İçinize oturur o, diliniz tutulur, sadece fiziksel aktivite olur. İşte yazı yazmak da bunlardan biri.

İnanın benim bu konuyu açmamdaki tek amaç, acaba farklı bir ses duyabilir miyim diyeydi? Sonuçta siz çevremden değilsiniz. Eğer çevremdekiler benle aynı mantıkta insanlarsa -ki öyle olmaları muhtemel- bu sığ bir yorum olurdu. Çok seslilik her zaman iyidir. İnsanın ufkunu açar.

Dediğim gibi, paylaşacak bir ortam aradım, o da burası şu anda. Sabah olsun, yeni bir gün doğsun da, bu limandan da ayrılırız :)
Vay vay vay arkadaş ağzın da pek iyi laf yapıyor kız arkadaşını ikna edememen işin için de başka bilmediğimiz işler olabileceği durumunu aklımıza getiriyor..

Allah ağlatmasın inşallah :)

Ama yorumu paylaştım, sayfaya yönlendirildim pat diye onu görünce yakalanmış gibi hissettim kendimi :D

Haklısınız aslında.Yalnız yorumu okuyunca birden gözümün önüne,elimde sigarayla babama yakalanışım geldi.O anki korku,yanaktaki acı hissi...:17::17::17:

Valla tamam şimdi.

İnanın benim bu konuyu açmamdaki tek amaç, acaba farklı bir ses duyabilir miyim diyeydi. Sonuçta siz çevremden değilsiniz. Eğer çevremdekiler benle aynı mantıkta insanlarsa -ki öyle olmaları muhtemel- bu sığ bir yorum olurdu. Çok seslilik her zaman iyidir. İnsanın ufkunu açar.

Forumdonanımhaber sizin icin daha uygun sanki :)

İlişkinizden ziyade diğer yazdıklarınızda çelişkiler var.

Yorumumu geri alıyorum öyle bı konu acmamış yorum yapmış sadece pardon:26:

Son düzenleme:
Vay vay vay arkadaş ağzın da pek iyi laf yapıyor kız arkadaşını ikna edememen işin için de başka bilmediğimiz işler olabileceği durumunu aklımıza getiriyor..

Eğer bir sihrim olup direkt o şehirde yaşamaya başlasaydım, hiç problem olmayacaktı. O mantıklı biriydi, dedi ki "Evet çok seviyorum ama artık aynı yerde olmalıyız" Yani, sözle ilgili bir durum yok. Yoksa sözüme hep güvenirdi, ben de ona. Ama dediğim gibi, artık konuşma değil icraat zamanıydı.

Forumdonanımhaber sizin icin daha uygun sanki :)

İlişkinizden ziyade diğer yazdıklarınızda çelişkiler var.

Üye olmadığımı kim söyledi :) Fakat orada bu konuyu açamam. Çünkü... nedenini boşverin, açamam işte.

Kardeşiniz beni istemeye geliyorlar filan diye konu acmış anneniz böyle bir konuyu neden acsın?

Ben bir link rica edebilir miyim, sabah sorarız olayı :) Yapmayın ya, beni nasıl bir sapık sandınız. Ne diyeyeyim yani, oturduğum yerden kalkmak nasip olmasın ki valla ne feyk bir şey yapıyorum şu anda, ne de birinize göz dikmiş değilim.

Eğer bir sihrim olup direkt o şehirde yaşamaya başlasaydım, hiç problem olmayacaktı. O mantıklı biriydi, dedi ki "Evet çok seviyorum ama artık aynı yerde olmalıyız" Yani, sözle ilgili bir durum yok. Yoksa sözüme hep güvenirdi, ben de ona. Ama dediğim gibi, artık konuşma değil icraat zamanıydı.

Bir kız seviyorsa mantığı yok olur kesinlikle ve kesinlikle çok üzgünüm ama bu böyle, ama yanında olsaydın belki her şey farklı olabilirdi orası da doğru,orada da artık kader giriyor araya..

Ben bir link rica edebilir miyim, sabah sorarız olayı :) Yapmayın ya, beni nasıl bir sapık sandınız. Ne diyeyeyim yani, oturduğum yerden kalkmak nasip olmasın ki valla ne feyk bir şey yapıyorum şu anda, ne de birinize göz dikmiş değilim.

Pardon yanlışlık oldu konu acmamış yorum yapmış konuya :17:

Back