Böyle Duygusuzluk Görmedim

Bir kadın olarak bilgisayar kullanmamız zaten ahlaksız birşey .
Eşin haklı,bence seni böyle hafif bir şekilde uyardığı için eşinin kıymetini bilmelisin.
Ama her ihtimale karşı tablet bilgisayara geçmelisin.
Bir de çocuk yap ,çocuk evliliği kurtar.
Hee bir de benim kocam mükemmeldir beni çok sever bayılır bana aşıktır günde 3 kere ...
Ahha pardon konular karıştı :52:

Bu ev bu kadar kahkahayı kaldırmaz bu gece , afaroz ederler beni.

:9: :52:

Eşin haklı,bence seni böyle hafif bir şekilde uyardığı için eşinin kıymetini bilmelisin.
Hee bir de benim kocam mükemmeldir beni çok sever bayılır bana aşıktır günde 3 kere ...

Allahımıza şükürler olsun ki kocam bana sevgisini gösterebiliyormuş. BU bir sevgi gösterisi en nihayetinde :) Ben çalışmalara başlayayım o zaman :D

kesin banlanıcaz derins :D kesin :D kameraya el sallayalım :D

Rabbim istediğin bir şeyi hayırlı güzel bir şekil de teeez versin inşallah bu keyifsiz halimde beni güldürdün yaaa:9::9::9:

internette herkes düzgün, haklı, aşık, duygulu zaten.
ama kızlar her zaman haklıdır.

hayır hayır bi karışıklı oldu :)

ahaha. ben de aramızda başarılı bir dedektif var diye sevinmiştim :D

Bende kırk yılda bir açık aramak için profil inceledim onuda eksik yapmışım diye düşünmüştüm. :19::1:

İki msj.ı vardı sadece..

adam mühendizz hanımlar, dağılalım bence.. :10:

Allahımıza şükürler olsun ki kocam bana sevgisini gösterebiliyormuş. BU bir sevgi gösterisi en nihayetinde :) Ben çalışmalara başlayayım o zaman :D

kesin banlanıcaz derins :D kesin :D kameraya el sallayalım :D

Yok banlanmayız bebişim..
Ama niye ?
Çünkü konu sahibine gayet yardımcı olduk,sonra o bize saygılarını sundu ve gitti.
Akabinde geyiğe bağladık.
Bir de hayırlı bir iş yaptık inşallah geri gelir Neriman'ın abisi mihendis gelin bulduk kpds bilem var.
Daha ne olsun..

Bu ev bu kadar kahkahayı kaldırmaz bu gece , afaroz ederler beni.

:9: :52:

Biz de de aile içi şiddet başlamak üzere,ramak kaldı :52:
Hayır anlatıyorum ne konuştuğumuzu gülmüyor adam bizde mi sorun var acaba :27:

Telefondan yazıyordum bilgisayarı actırdınız bana :)

Ne gibi bir amacla yazmıs olabilir ki?

Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.

Yok ya, valla erkeğim. Yeminle :)

Üslupla ilgili yorumlar olmuş, herkese teşekkürler. Şöyle bir okuyayım konuyu.

Yok banlanmayız bebişim..
Ama niye ?
Çünkü konu sahibine gayet yardımcı olduk,sonra o bize saygılarını sundu ve gitti.
Akabinde geyiğe bağladık.
Bir de hayırlı bir iş yaptık inşallah geri gelir Neriman'ın abisi mihendis gelin bulduk kpds bilem var.
Daha ne olsun..

Biz de de aile içi şiddet başlamak üzere,ramak kaldı :52:
Hayır anlatıyorum ne konuştuğumuzu gülmüyor adam bizde mi sorun var acaba :27:

Evet iyi niyet indirimi yapılabilir değil mi :D

En kötü sey;

-neye gülüyosun
*bla bla bla ahahahha bla bla bla
-mavi ekran?
*ee komik değil mi
-hayır :D

adamcağız bana özenip akvaryum forumunda takılıyo :D ben de onu eleştiriyorum imla kurallarına dikkat eder misin lütfen? "bişiy" yazmşsın hemen düzelt, "sen hep böyle eleştirdiğin icin banlanıyosun galiba" ahahahahha

Şimdiden sonra artık kimse tutamaz beni.

Gülme krizine ne iyi geliyordu; Neriman'ın abisi geldi.

..

Lütfen çıkış yapın..Burada bulunmanız yasak..

yazan kisinin erkek olduguna inanarak yorum yapıyorum:16:

senin gibi erkekler nerde saklanıyor bilmem ne tersdir bu isler kimse dengini bulamıycakmı..kız cok havalanmıs cok ustune dusulmus oda kendini bulunmaz hin kuması sanmıs yarın oburgun karsısına cıkar bi kazma gorur gununu

Şöyle bir göz gezdirdim, beni hem üzen hem de anlayamadığım yorumlar oldu.

Öncelikle bana ideal erkek profili yansıtmaya çalışan biri denmiş. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada yüzünü bilmediğim, tanımadığım insanları ayartacak değilim herhalde. Ki tanısam da ben ayartabilen biri değilim. Bu ucubeyim, çok kötüyüm vs. anlamı taşımasın. Kimi arkadaşım var günde 10 kıza yazar, kim arkadaşım ayda 10 kıza yazar, ben hayatımda bir kişiye açılırım ve severim. O da ilk pası o attığı için.

Erkek değil mi acaba diyen olmuş. Ya şimdi yapacağımdan değil de, sitenin yöneticisine isterse facebook profilimden mesaj atayım diyeceğim, aha bak işte yazıyor diyeceksiniz. Oltaya gelmiyorum :)

Bakayım daha ne yorumlar çıkacak...

Aramızda kimsenin yasaklama yetkisi yok, yetkisiz yetkisiz ancak konuşuyoruz. :))

Öncelikle bana ideal erkek profili yansıtmaya çalışan biri denmiş. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Burada yüzünü bilmediğim, tanımadığım insanları ayartacak değilim herhalde. Ki tanısam da ben ayartabilen biri değilim. Bu ucubeyim, çok kötüyüm vs. anlamı taşımasın. Kimi arkadaşım var günde 10 kıza yazar, kim arkadaşım ayda 10 kıza yazar, ben hayatımda bir kişiye açılırım ve severim. O da ilk pası o attığı için.

Erkek değil mi acaba diyen olmuş. Ya şimdi yapacağımdan değil de, sitenin yöneticisine isterse facebook profilimden mesaj atayım diyeceğim, aha bak işte yazıyor diyeceksiniz. Oltaya gelmiyorum :)

İyi ama yalan mı nerde bu devir de bu kadar ince düşünceli erkek bir an öyle geldi aklıma hatta dipnot düştüm fesat olsam diye değilim allahtan:))

Bu konu geyiğe döndü Nerimanınabisi, daha fazla yardımcı olamayız biz sana.

Burası erkeklerin bulunmasının yasak olduğu bir forum.

Biz nezaketen yazdıklarınıza cevap yazdık, sizde teşekkür edip gittiniz.

Tekrar gelişiniz hata oldu.

Lütfen yorumlara yorum yapmayı bırakın, çıkış yapın forumdan.

Üzülmeye hacet kalmaz.

Aramızda kimsenin yasaklama yetkisi yok, yetkisiz yetkisiz ancak konuşuyoruz. :))

Kaç kez söyledim Muneye; benden cok güzel Mune Yard. olur diye dinlemedi :) Bak simdi bi kılıcım olsaydı keser atardım :D

Back