- 17 Haziran 2024
- 585
- 2.162
- 28
- Konu Sahibi aytenkarcan
Öf inanıyor musun cidden... Ne şirketi bu?Diyor annem cok kız soyluyor çevrem şirket için birçok insanla muhattap oluyorum bulsam bulmammi diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öf inanıyor musun cidden... Ne şirketi bu?Diyor annem cok kız soyluyor çevrem şirket için birçok insanla muhattap oluyorum bulsam bulmammi diyor
Ya ne iş yaptigini söylüyor ama sanki tek kendi varmış gibi işin işinde bence ortaklari da var hani detaylı anlatmıyor zengin mi oldum dedim kendi yağım da kavruluyirum dedi kizlar paraya çok önem vermem ama sadece böyle her işe atılması şirket açması özgüveni etkiledi tekrardanNe iş yaptığını söylemeyen ailesini anlatmayan adamla işin olmasın. Şirket açmış deyip duruyorsun şirket açmakta ne var? O ortada kalmış ondan yazmış sana. Diğerine şans ver bence.
Canım kardeşim bu adam tam olarak ne iş yapıyor taktın şirkete, zor bir şey değil açmakYa ne iş yaptigini söylüyor ama sanki tek kendi varmış gibi işin işinde bence ortaklari da var hani detaylı anlatmıyor zengin mi oldum dedim kendi yağım da kavruluyirum dedi kizlar paraya çok önem vermem ama sadece böyle her işe atılması şirket açması özgüveni etkiledi tekrardan
Bizim aile hep memur kafasında ticaret yalan sirket açan esnaf yok o yüzden bana şirket açan ne bilim araba alıp satan muhenislik şirketini de açmış kendi alaninda böyle gözüme daha bir özgüvenli gözüktü ama arka planını bilmiyorumCanım kardeşim bu adam tam olarak ne iş yapıyor taktın şirkete, zor bir şey değil açmak
Adam galerici yani? Mühendislik şirketi varsa internetten araştırdın mı projelerini bana pek sağlam pabuç gelmedi bu. Adamın karakterine bakmalısın, iyi birisi olsa bırakmazdın zamanında. Kadına nasıl davranacağını bilmiyor diyorsun bu yaşta öğrenir sanıyorsan yanılıyorsun. Diğeri ile görüş mutlaka.Bizim aile hep memur kafasında ticaret yalan sirket açan esnaf yok o yüzden bana şirket açan ne bilim araba alıp satan muhenislik şirketini de açmış kendi alaninda böyle gözüme daha bir özgüvenli gözüktü ama arka planını bilmiyorum
Yahu hoşlanmamişsin işte ne yapacaksın şirketiZaten çok konuşan biri değil ketumdu Doğu'da büyümüş kırsal da dedim belki düşünceli olmayı kadınla nasıl olması gerektiğini mi bilmiyor şimdi istabuilda insan kendini hiç mi gelistirmz birde şirketler açmış kendine ilk dedim çalışkan ne güzel ilgimi çekti böyle ağzı çok lafta yapmiyor nasıl ticaret yapiyor dedim bir tanı belki değişmiş sanki yine ayni
Zamanında çok hoşlandım ama böyle olunca davranış şekli bıraktım hala da der niye beni sap gibi bıraktın aklım hep sende kaldı birde. Ayrılmak istiyorum dedim açıklama yapmadan şimdi gorusunce yine eski duygular hoşlanti oldiYahu hoşlanmamişsin işte ne yapacaksın şirketi
Şu var!Bana diyor tanıma fırsatı pek vermedin ki zaten kısa sürdü falan ama yine kafamda cevapsız sorular baska kız olsa belki herşeyi şıp diye anlar ben biraz safim istediğim güvenli bir ilişki herşeyi masaya yatırıp konuşmak ailesi ne istiyor kendi
Ama kendini geliştirmiştir diye düşündüm geliştirmemiş bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor dediniz ben mi yanlış anladım son görüşmedeki fikriniz değil miydi bu? Öyleyse sizi ne etkiledi neyden hoşlandiniz?Zamanında çok hoşlandım ama böyle olunca davranış şekli bıraktım hala da der niye beni sap gibi bıraktın aklım hep sende kaldı birde. Ayrılmak istiyorum dedim açıklama yapmadan şimdi gorusunce yine eski duygular hoşlanti oldi
Aşk dolu bakıyor dolu dolu ama aşık olan adam da beklentim farklı daha değerli hisstme yönünde mesela yoğun islerim var diyip geç yazıyor bazen arayınca değerli olmassan bunca işin arasında seni sormam diyirAma kendini geliştirmiştir diye düşündüm geliştirmemiş bir kadına nasıl davranacağını bilmiyor dediniz ben mi yanlış anladım son görüşmedeki fikriniz değil miydi bu? Öyleyse sizi ne etkiledi neyden hoşlandiniz?
Evlensem diyorum kafamda dolu işaret hani Nisan falan olmadığı sürece ne ailesi. Hakkında fikrim olur ne onla gibi hani sonuçta aileler işin isinr girince insan tanır yaŞu var!
Belki şunu diyebiliriz; O zamanlarda gençti toydu cahildi, seni pek umursamadı, ama gördü-geçirdi, bazı şeyleri deneyimledi ve "evet benim böyle birine ihtiyacım vardı ve ben kaçırdım" diyerek yeniden canhıraş bir şekilde seni bulmak istedi ve ulaştı.
Belki şunu da diyebiliriz ama; O zamanlardan tanıdığı seni, yeniden oyalayabileceğini, manüpüle edebileceğini ve yeniden bir şeyler başlatabilirim diyerekten hamle yapıp senin kapılarını açabileceğini düşünüp, hatta senin ona olan ilgini sezip bir adım atmışta olabilir
Her iki seçenekte önümüzde duruyor; Çok dikkatli adımlarla ilerlemeli.
"Tanıma fırsatı vermedin ki, kısa sürdü" ifadesi benim alanıma geçmeden ben sana bir set koyayım bu cümleyle sen bunu düşünürken ben bir sonraki hamlemi nereden yapacağıma bir bakayım cümlesi.
Kusura bakmasın, bir adım önden gidip kendinden biilgiler vermeyi gizliden-örtülü reddeden cümlelerle de biz onu tanıyamıyoruz.
Ve tanımadığımız insanlar bizlere güven vermiyor.
Bireyler erkek veya kadın kartlarını açık oynarlar, emekle ilmek ilmek işleyerek, sağduyu ile ilişkilerine şekil verirler.
Heykeltraş misali.
Çoğu insanla az çok tanırım ederim bunu anlamak zor gibi eskiden de ketum ağzında zor laf aliyorusn sakliyorsun birşey diyincede guvenszissin diyorŞu var!
Belki şunu diyebiliriz; O zamanlarda gençti toydu cahildi, seni pek umursamadı, ama gördü-geçirdi, bazı şeyleri deneyimledi ve "evet benim böyle birine ihtiyacım vardı ve ben kaçırdım" diyerek yeniden canhıraş bir şekilde seni bulmak istedi ve ulaştı.
Belki şunu da diyebiliriz ama; O zamanlardan tanıdığı seni, yeniden oyalayabileceğini, manüpüle edebileceğini ve yeniden bir şeyler başlatabilirim diyerekten hamle yapıp senin kapılarını açabileceğini düşünüp, hatta senin ona olan ilgini sezip bir adım atmışta olabilir
Her iki seçenekte önümüzde duruyor; Çok dikkatli adımlarla ilerlemeli.
"Tanıma fırsatı vermedin ki, kısa sürdü" ifadesi benim alanıma geçmeden ben sana bir set koyayım bu cümleyle sen bunu düşünürken ben bir sonraki hamlemi nereden yapacağıma bir bakayım cümlesi.
Kusura bakmasın, bir adım önden gidip kendinden biilgiler vermeyi gizliden-örtülü reddeden cümlelerle de biz onu tanıyamıyoruz.
Ve tanımadığımız insanlar bizlere güven vermiyor.
Bireyler erkek veya kadın kartlarını açık oynarlar, emekle ilmek ilmek işleyerek, sağduyu ile ilişkilerine şekil verirler.
Heykeltraş misali.
Merhabalar ben 28 yaşındayım üniv mezunuyum fakat 1 senedir evdeyim çalışmıyorum.Ailem artık yuva kurmami istiyor bende istiyorum fakat çok kararsızım toksik iliskim vardı bitti . Kuzenim benim gibi mühendis olan arkadaşıyla tanıştırmak istiyor çok iyi efendi çalışkan dedi evi arabası var i kurumsal şirkette güzel bir pozisyonda çalışıyor 10 senedir taniyor univde arkadaşlarmis .çocuk doğulu anlasırsaniz çok uzatmaz dedi biz de doğuluyuz annem bir görüş diyor.Asıl konuya gelirsem benim yıllar sonra univden 4 aylık flört ettiğim kişi ekledi .İsteği sildim tekrar Tekrar ekledi en son kabul ettim ve beni unutamadığını söyledi çünkü ben onu bıraktım böyle düşüncesiz biri gibiydi mesela akşama kadar okuldaydik gelip ye bir kantine gidelim demezdi bir hediye çiçeğini görmedim. Güzel sözler soylerdi tek birde ailesini sorunca gizli kapakli davranirdi pek anlatamzdi ben de tuhaf buldum en son ayrildim.Simdi benimle tekrar başlamak istiyor kendine şirket kurmuş durumu var gibi pek sormadım niyetim ciddi dedi gorustuk bir kez sadece bir kahva çay içtik yemek yermisin dedi öyle pek ısrar etmedi durumu da artık düzeltmiş ticaret yapiyor sözde seninle yuva kurmak istiyor ama hala eskisi gibi duznceli değil o zaman öğrenciydi şimdi iş kurmis etmiş birde hala pek ailesini anlatmaz oyle kısa keser aklımda soru işaretleri buna şans tanisammi yoksa kuzenimin arkadaşı ile mi gorussek?
Eşim çıktı karşıma, ben buyum buyum buyum dedi ve ben ile evlenene kadar herşey apaçık ortaya serdi.Evlensem diyorum kafamda dolu işaret hani Nisan falan olmadığı sürece ne ailesi. Hakkında fikrim olur ne onla gibi hani sonuçta aileler işin isinr girince insan tanır ya
Haklısınız gerçekten insan apaçık olmalı bazı insanlar vardır ki öyle kişiler tanıdım herşeyi ilk günden dökülür ama bu kişi öyle değil zamanla tanırım dedim ama ben sormadikca pek anlatmıyor hani beni de ailemi de pek sormuyor diyorum belki anlasamaixaz ne bilim insan aileleri sormazmi hani en basitinden belki seni kstemicek karşı çıkacaklar düşünce yönü nedir falan çünkü ne siyasi konusabildik ne ekonomik anlaşma sanki dersin liseli sevgililer gibi gidiyoruz hani o dönem pek sormazsin ya aşkla ilgilenirsinEşim çıktı karşıma, ben buyum buyum buyum dedi ve ben ile evlenene kadar herşey apaçık ortaya serdi.
özür dileyerek kendimden örnek veriyorum.
Evlendim dediklerinin harici bir şeye rastlamadım.
Ve üstelik tüm namüsait şartlarına rağmen ve onun manevi statüsüne rağmen, apaçıktı. Net bir adam.
Dedim evet!
Bir daha diyorum; Onun açısından o kadar namüsait şartlarda olmasına rağmen.
Mesela eşimin olumlu yönde ikinci bir güzel mesleği var elinde, bana ondan hiç bahsetmemişti bile. O meslekte tercih edilen birisi olmasına rağmen o meslekle abartılı bir şekilde anılmamak için.(Çünkü kendisi de çok hoşlanmaz abartılmasından, kendisi de kimseyi abartmaz. İnsanız işte der.)
Yani tanımak öyle olmuyor güzel dostum.
Güvensizsin evet,Çoğu insanla az çok tanırım ederim bunu anlamak zor gibi eskiden de ketum ağzında zor laf aliyorusn sakliyorsun birşey diyincede guvenszissin diyor
Öyle yapicam da bu eski ex ısrarla görüşmek istiyor bana da eskiden beri taktik ti bıraktım ya ama arkadaşları pek çıktığı olmadı diyordu kendine diyordu sendne sonra kimseye guvenmedim bırakır falan diye sorsan bir tek sen beni bıraktın diyor diğerleri kendi istememis . ama fırsatta verdim değer bilmiyor sanki onemsemiyorsun diyincede öyle şey mi olur kaç sene senin bana bakman için uğraştım geri gelmen için dergeriye bakma iyi bişey olsaydı geride kalmazdı . Öbürüyle bi çay iç görüş
Valla eskisiyle muhabbeti çok sıkı tutmayın bu tarafla görüşmeyi düşünüyorsanız . İki gün sonra bu tarafla anlaşırsanız sonra eskisi kafa ağrıtır . Bu tarafla görüşüp son kararı verene dek eskiye cevap yazmayın bunca zaman beklemiş az daha beklesinÖyle yapicam da bu eski ex ısrarla görüşmek istiyor bana da eskiden beri taktik ti bıraktım ya ama arkadaşları pek çıktığı olmadı diyordu kendine diyordu sendne sonra kimseye guvenmedim bırakır falan diye sorsan bir tek sen beni bıraktın diyor diğerleri kendi istememis . ama fırsatta verdim değer bilmiyor sanki onemsemiyorsun diyincede öyle şey mi olur kaç sene senin bana bakman için uğraştım geri gelmen için der
Bence eskisiyle iliskiyi tamamen kesin ne yazin ne konusun. Onemsese hissettirirdi zaten gizli sakli isleride cok uzak durunÖyle yapicam da bu eski ex ısrarla görüşmek istiyor bana da eskiden beri taktik ti bıraktım ya ama arkadaşları pek çıktığı olmadı diyordu kendine diyordu sendne sonra kimseye guvenmedim bırakır falan diye sorsan bir tek sen beni bıraktın diyor diğerleri kendi istememis . ama fırsatta verdim değer bilmiyor sanki onemsemiyorsun diyincede öyle şey mi olur kaç sene senin bana bakman için uğraştım geri gelmen için der