Böyle Duygusuzluk Görmedim

Ağlama duvarına çevireceğim belki; ama gerçekten çok acı değil mi?

Siz maddi-manevi fedakârlık yapıyorsunuz, uçan dişi sineğe bile bakmıyorsunuz, tek bir kötü kelime etmiyorsunuz - ama o kızdığında size birkaç kere küfredebiliyor bile, sonra bazen senin yüzünden oldu üzgünüm ama özür dilemeyeceğim bile diyebiliyor-, her şeyi yapıyorsunuz; ama sadece onla aynı yerde diye bir başkası gelip alıyor elinizden.

O kadar çok seviyordum ki ve az görüştüğümüzden dolayı her şeyi yapmak istiyorum, kendisinin arabamın kapısının kolunu ancak birkaç kere tutmuştur. Onların da çoğu yanlışlıkla kendi elini atmasındandır.

Siz maddi-manevi fedakârlık yapıyorsunuz, uçan dişi sineğe bile bakmıyorsunuz, tek bir kötü kelime etmiyorsunuz - ama o kızdığında size birkaç kere küfredebiliyor bile, sonra bazen senin yüzünden oldu üzgünüm ama özür dilemeyeceğim bile diyebiliyor-, her şeyi yapıyorsunuz; ama sadece onla aynı yerde diye bir başkası gelip alıyor elinizden.

O kadar çok seviyordum ki ve az görüştüğümüzden dolayı her şeyi yapmak istiyorum, kendisinin arabamın kapısının kolunu ancak birkaç kere tutmuştur. Onların da çoğu yanlışlıkla kendi elini atmasındandır.

Siz değil de biz ağlayacağız şimdi :) gözlerimiz yaşarıyor :1:

Konuya gelirsek anlattıklarınıza göre sevgiliniz sizi hak etmemiş sizde artık onun yasını tutmayı bırakıp kendinize yeni bir yol çizin :51:

Forumda bulunmanızın yasak olduğu söylendiği halde siz ısrarla yazıyorsunuz.Arkadaşlar size yorum yaptılar.Birçok görüş aldınız.Ortada sorduğunuz bir soru yok üstelik.İlişki bitmiş,"başkasıyla yanak yanağa" diyorsunuz.Beklentiniz ne o zaman?Bizi psikolog yerine mi koyuyorsunuz?Konuşacak arkadaşınız çok ama siz hala buradasınız.Amacınızın birisiyle tanışmak olduğuna inanmaya başladım.Şuana kadar siz tel.numarası yazmamış olsanız bile beklentiniz size mesaj yazılması bence.Yazdıklarınıza kanıp biri size özel mesaj atacak diye bekliyor olabilir misiniz?:19::19::19:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Siz değil de biz ağlayacağız şimdi :) gözlerimiz yaşarıyor :1:

:60::60::60::60::60::60:
kızlar valla acıktım elimde kremalı bisküvimle okuyorum yazılanları bakalı nereye gidecek
konu
ay açtım buda fındık kremalı çıktı
tadı çirkinmiş ama yapcak bişey yok bu saatte nerden bulayım atıştırmalık :60::60:

Son düzenleme:
Sayın abi size yeteri kadar farklı görüş sunuldu. Sevgiliniz sizi terketmiş e başkasylaymış şimdi akıl danışmanız gereken bir durum kalmadı. Yani bitti herşey dimi artık o kız yok.Sizin kendi yolunuzu çizmeniz gereken bölüm burda başlıyor olması lazım daha burda işiniz nedir anlamadım. Amacınızı saptırmaya başladınız gibi geliyor...:20:

Forumda bulunmanızın yasak olduğu söylendiği halde siz ısrarla yazıyorsunuz.Arkadaşlar size yorum yaptılar.Birçok görüş aldınız.Ortada sorduğunuz bir soru yok üstelik.İlişki bitmiş,"başkasıyla yanak yanağa" diyorsunuz.Beklentiniz ne o zaman?Bizi psikolog yerine mi koyuyorsunuz?Konuşacak arkadaşınız çok ama siz hala buradasınız.Amacınızın birisiyle tanışmak olduğuna inanmaya başladım.Şuana kadar siz tel.numarası yazmamış olsanız bile beklentiniz size mesaj yazılması bence.Yazdıklarınıza kanıp biri size özel mesaj atacak diye bekliyor olabilir misiniz?:19::19::19:

Aynen, tezgahı kurduk. Oltayı attık, haydi rastgele.

Anlattım ama bir daha anlatayım. Dedim başka bir bakış açısı olabilir.

Neriman-15, burada bulunmanız yasak.

İlla forum oplarından birinin gelip yasaklaması gerekmiyor.

Madem bu kadar naif yorumlar yapıyorsunuz, naifce söylemleride dikkate alın.

Lütfen çıkış yapınız.

Aynen, tezgahı kurduk. Oltayı attık, haydi rastgele.

Anlattım ama bir daha anlatayım. Dedim başka bir bakış açısı olabilir.

Daha farklı bir bakış açısı derken?
1)Eski sevgilinizin hayatına başka bir erkeğin girmesi
2)" " daha fazla para peşinde olması
3)" " sizden sıkılmış olması
4)Mesafenin ilişkiyi yıpratması

Tüm olasılıklar yazıldı size.

:31: Maalesef öyle..Ama şu durumda dertlenip üzülmenin bir faydası yok.Elbette bu duyguları mecbur hissedersiniz bir süre..Ama zamanın ne göstereceğini bilemeyiz.Kendinizi şartlamayın.Gelecekte de ne olacağımızı neler olacağını bilmiyoruz.Belki ileride hayal bile edemediğiniz güzel günler yaşayacaksınız daha önce de söylediğim gibi umutlu bakmanız önemli.Ama eminim ki bunu şimdi yapamazsanız.Hayatınızı tümden karamsarlığa boğmayın diye acınız biraz dinginleşince hatırlamanızı öneririm :)

.....................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar pardon ama sitenin ismi kadınlar kulübü diye erkekler giremez tabelası görmedim ben bugüne kadar,haa bayan gibi davranan sahte üyeliklere tabii müdahale olmuştur sanıyorum ama burda ben bir art niyet görmüyorum,arkadaşın bir saygısızlığı terbiyesizliği olmamış sonuçta sanal bir ortam kadınlar hamamı değilki yasak olsun konu kapanacaksada kapanır.
gelelim arkadaşım sana evet sadece ilk sayfa ve son sayfayı okudum konuda,yorumum şu sevgiliniz sizi cepte görüyor soğuk bir cümle ama evet doğrusu bu,kendinizi biraz geri çekin çok değil dayanamaz ilgisizliğe,sizin tarafınızdan şımartılmak onun için bir yaşam şekli olmuş bence,buna güveniyor yani sizin kayıtsız şartsız onun peşinde olacağınıza gönlünü almak için kendinizi harap edeceğinize,eğer sizi gerçekten kaybedeceğine inansa geri vites yapar emin olun.

arkadaşlar pardon ama sitenin ismi kadınlar kulübü diye erkekler giremez tabelası görmedim ben bugüne kadar,haa bayan gibi davranan sahte üyeliklere tabii müdahale olmuştur sanıyorum ama burda ben bir art niyet görmüyorum,arkadaşın bir saygısızlığı terbiyesizliği olmamış sonuçta sanal bir ortam kadınlar hamamı değilki yasak olsun konu kapanacaksada kapanır.
gelelim arkadaşım sana evet sadece ilk sayfa ve son sayfayı okudum konuda,yorumum şu sevgiliniz sizi cepte görüyor soğuk bir cümle ama evet doğrusu bu,kendinizi biraz geri çekin çok değil dayanamaz ilgisizliğe,sizin tarafınızdan şımartılmak onun için bir yaşam şekli olmuş bence,buna güveniyor yani sizin kayıtsız şartsız onun peşinde olacağınıza gönlünü almak için kendinizi harap edeceğinize,eğer sizi gerçekten kaybedeceğine inansa geri vites yapar emin olun.

Ara sayfada kaldığından göremediniz tabi, o arkadaş geri değil ileri vites yaparak 2'den 3'e -yani sonraki sevgiliye- atlamış.

Bazı hanımlar git git diyor, eh uyku bastırsa tabi ki gideceğim. Sonra da gelmeyeceğim, merak etmeyin. Ne yani, şurada ilk mesajda düzgünce dedim ben erkeğim diye.

Ara sayfada kaldığından göremediniz tabi, o arkadaş geri değil ileri vites yaparak 2'den 3'e -yani sonraki sevgiliye- atlamış.

Bazı hanımlar git git diyor, eh uyku bastırsa tabi ki gideceğim. Sonra da gelmeyeceğim, merak etmeyin. Ne yani, şurada ilk mesajda düzgünce dedim ben erkeğim diye.

Kadınlara ait olan bir forumda bu kdr ısrarla çıkmanız isteniyor hala çıkmıyorsunuz tamam e peki bu kadar hanımın konuşmasını okumak size ne hissettiriyor tuhaf bir erkek tipi bayan muhabbeti dinleyen... İlk defa görüyorum genelde erkekler bayan muhabbeti dinlemezler

ya nerımanın abısı senın yazdıkların bana çok tuhaf gelıyor ne bıleyım böyle düşünen erkek var mı dıye şaşırdım şuan :53:

Beni paranoyak yapacaksınız.

Kaç tane yorum var, kız gibi düşünüyor/yazıyor/böyle erkek olmaz diye. Yapmayın ya, bu söylediklerinizden direkt eşcinsel anlamı çıkardım. Lütfen, gerçekten erkeğim. Herhangi bir sapmam da yoktur.

Yıllarca televizyonlarda, arkadaş çevrelerinde bazı şeylerin dayatılmasından dolayı bu çoğu insana garip geliyor. Öyle ki, ben ilk kez 22 yaşında biriyle birlikte olmaya başladığımda millet şaşırmıştı. Birsürü şey söylendi. Pehh, ben istesem sanki biriyle birlikte olamayacaktım. Biz de bilirdik hemen "Senden çok hoşlandım" diye konuşmasını. Allah'a şükür iki kelimeyi bir araya getirebiliyorum.

İlk olsun, tek olsun dedik. Bekledik, bekledik, bekledik... Bir iş yüzünden uçtu gitti.

------------------------------------

Bu arada ben bekle dedim, dedim. Sabretmedi ya, ayrıldıktan 1.5 ay sonra ben İstanbul'da iş buldum. Dün onun da bundan haberinin olmasını sağladım. Gerçi düşüncesi "Yapacak bir şey yok" muş da, acaba dert oldu mu içine merak ediyorum.

Bir ömrün yanında 1.5 ay neydi ki be...

Baştan söylesenize uyku saatine kadar sizi eğlendirecek,sohbet edecek birilerini aradığınızı.Biz ninni de söyleriz size hiç merak etmeyin.Kadınız,anneyiz ya;bizler bu günler için varız :20::19:

Back