• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Duygusuzluk Görmedim

Çok pohpohlamışsınız kız arkadaşınızı.O kızın istediği zengin bir kocaymış belli ki,üzülerek söylüyorum kırılmanızı istemem ama sevmemiş bence o kişi sizi sevse bu kadar kolay terketmezdi sizi kullanmış ve terketmiş.

Bence acımasız eleştirler yapmışsınız.Niyeti göründüğü gibi de olabilir.Bu konudan başka bir konuya girmeyecektir zaten.Kendi konusuna niye tekrar girdi,diye suçlamışsınız.Neden koruyorsun''onu derseniz aynı durum benim başıma da geldi,yan mesleğimde olan mesleki bir siteye üye olmuştum,kendi mesleğimle ilgili ithamlar görünce;kısa zaman kalmayı planlıyordum,benim mesleğimle ilgili tekrar bir tartışma çıktı,hepsi benim üzerime geldi,neden giriyorsun hala falan dediler,ama o konuda sana olan ithamlar varken siteye girmeyi bir anda bırakamıyorsun,o ithamlara cevap vermek istiyorsun..Gereksizce üste fazla gidilmiş;benim başıma gelince onu anladım yani.....Kadınım deyip erkek olanlar olabilir..Erkek olarak bu isteyi izleyenler olabilir..Oyüzden birşey paylaşırken biraz dikkatli olmalıyız..Aslında üye işlemleri daha güvenilir olmalı,idare bir çözüm bulsun buna..Ve üye olmayanlar yazıları okuyamasın..Bu konuda idareden yardım isteyebiliriz..Ayrıca bir erkeğin paylaşımını okumak güzeldi,kırk yılda bir erkek paylaşımı dinleyelim ne olmuş yani..Herzaman değil tabi..Donanım haberde böyle dertlerini paylaşmıyorlar genelde,biliyorum o siteyi...Oyüzden burayı trecih etmiş olabilir..Hep bayanlar mı dertli diyordum ben de..

Kardeş hesabından girmeyi ben de anlamıyorum.
Buraya üye olmak için notere-muhtara filan gitme gibi uzun prosedürler yok:)
Bir mail,iki tık yetiyor.

Neyse...Bence bu hesap kardeş hesabı değil.2010'da kayıt olunmuş.
Ve o sene yazılan mesajlar da konu sahibininkiler gibi imlası ve cümleleri düzgün yazılmış.
Yani sanırım aynı kişi...

Belki kızarkadaşı buraya üyedir ve onu takip amaçlı üye olmuştur.
Üye olunca takip etmek daha kolay oluyor.
Şimdi de kız görsün diye konu açmıştır.
Hatta cevapları kıza okutacak olabilir.
Bak hemcinslerin bile böyle düşünüyor anlamında....

Benim komplo teorim böyle....:)

Ben de ilk mesajdan itibaren ben de aynı şey düşünüyorum.

Kız arkadaşının buraya üye oladugunu ve takip eden birisi...

makine mühendisi maaşı azımsanmayacak derecede...siz demişsiniz ki sadece nikah istemiyor
e yani bi zahmet..ömründe bi kere evlenecek neden nikah yapsın? temizlik işçisiyle değil makine mühendisiyle evleniyor..biraz cimri gördüm sizi..

lüx eşyalar derken? çevremde asgari ile çalışanlar bile lüx sayılacak yerlerden alıyor eşyalarını..insanın gönlü zengin olsun...bu konuda haksızsınız

şu teknosaya gir fakan konusuna girince orada da kzı arkadaşınız haddini aşmış...

Hala kapanmadı mı bu konu :ssz:

Bir dahaki seçimde aday olacağım, hep burda olup yardımınıca koşacağım :) KK site havuzu yaptıracağım :1: Herşey sizin icin :kkk:

makine mühendisi maaşı azımsanmayacak derecede...siz demişsiniz ki sadece nikah istemiyor
e yani bi zahmet..ömründe bi kere evlenecek neden nikah yapsın?
temizlik işçisiyle değil makine mühendisiyle evleniyor..biraz cimri gördüm sizi..

lüx eşyalar derken? çevremde asgari ile çalışanlar bile lüx sayılacak yerlerden alıyor eşyalarını..insanın gönlü zengin olsun...bu konuda haksızsınız

şu teknosaya gir fakan konusuna girince orada da kzı arkadaşınız haddini aşmış...

hakikaten benım de dikkatimi çekti arada kaynadı unuttum ıyı kı sormuşsun.

neden bir kadın evlenecekse nikahtan gitmek istesin? herkes düğün ister, mühendisim diyorsun, pörfekt bir imaj çiziyorsun, arabaya bınerken kapısını dahi açıyorsun ama senı 5 sene bekleyen kıza bir düğünü gelinliği çok görüyorsun...

kendine güveniyorsan evlenmek için ortaya çıkarsın,maddi olarak, yoksa kızı zan altında bırakıp yok luks gelinlik lüks ev istiyor sadece nikahla yetinmiyor demek ne kadar mantıklı?

kızlar böyle konu açanlarla, böyle bir güzel dalga geçelim, bir daha şunun yerine bunun yerine diye konu açılmasın .buraya erkekler giremez:51:,burası :kkk: burdan çıkış yok!!!:20:

Back