Bence acımasız eleştirler yapmışsınız.Niyeti göründüğü gibi de olabilir.Bu konudan başka bir konuya girmeyecektir zaten.Kendi konusuna niye tekrar girdi,diye suçlamışsınız.Neden koruyorsun''onu derseniz aynı durum benim başıma da geldi,yan mesleğimde olan mesleki bir siteye üye olmuştum,kendi mesleğimle ilgili ithamlar görünce;kısa zaman kalmayı planlıyordum,benim mesleğimle ilgili tekrar bir tartışma çıktı,hepsi benim üzerime geldi,neden giriyorsun hala falan dediler,ama o konuda sana olan ithamlar varken siteye girmeyi bir anda bırakamıyorsun,o ithamlara cevap vermek istiyorsun..Gereksizce üste fazla gidilmiş;benim başıma gelince onu anladım yani.....Kadınım deyip erkek olanlar olabilir..Erkek olarak bu isteyi izleyenler olabilir..Oyüzden birşey paylaşırken biraz dikkatli olmalıyız..Aslında üye işlemleri daha güvenilir olmalı,idare bir çözüm bulsun buna..Ve üye olmayanlar yazıları okuyamasın..Bu konuda idareden yardım isteyebiliriz..Ayrıca bir erkeğin paylaşımını okumak güzeldi,kırk yılda bir erkek paylaşımı dinleyelim ne olmuş yani..Herzaman değil tabi..Donanım haberde böyle dertlerini paylaşmıyorlar genelde,biliyorum o siteyi...Oyüzden burayı trecih etmiş olabilir..Hep bayanlar mı dertli diyordum ben de..