• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle şiddetli tartışma ACİL YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostlar hepinize teşekkür ederim eşimle bu konuyu hallettik ve tatlıya bağladık ilk adım kendisinden geldi ben de çekiştire çekiştire uzatmaktansa rahatsızlığımı dile getirdim ortak noktada buluştuk ve aramız iyiye doğru gidiyor

Herkese teşekkür ederim beni desteklediğiniz için arkadaşlar sonuna kadar haklı olduğumu o kadar hatırlattınız ki yalnız olmadığımı biliyordum. Elleriniz dert görmesin…

Eşiniz ailenize uzun süreli kalmak istemeyebilir. İlla eşit gün şeklinde kalınsin diye diretmenize de sinir olabilir. Erkekler kp lerinin evinde kalmak istemeyebiliyor. Ben anlayışla karşılıyorum. Sonuçta gidiyormuşsunuz. Ailenizle arası da iyiymiş. Sizi engellemiyor da kafaya takacak ya da sorun çıkartacak bir şey göremedim.

Nasıl hallettiniz
Kaç gün kalacaksınız aileniz de

O söylediği sözler için ne dedi
Bir daha aynı şeylerin yaşanmayacağının garantisini verdi mi

Haklıydınız sonuna kadar inşallah her şey lehinize olmuştur

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda on iki günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana dört gün ailemin yanında yeterliymiş tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil olmaz artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?

Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Moralim çok bozuk ve sizlere danışmaya ihtiyacım var tayinciyiz ailelerimiz aynı biz farklı şehirde yaşıyoruz ay sonunda on iki günlüğüne memlekete gidelim dedik ben de eşime yarı yarıya kalırız dedim neymiş bana dört gün ailemin yanında yeterliymiş tartısma cıkarttım ben de özlüyorum ailemi niye daha az görüyorum? Ayrıca kendisinin ailemle bir sıkıntısı yok fakat kalmaktan hoşlanmıyor beni alıp anneme bırakıyor almaya geliyor yani bu şekil olmaz artık nereye gidersek birlikte kalmalıyız dediğimde geçiştiriyor onun annesinin evinde birlikte kalırken benim ailemle neden kalmıyor? Tepkimi ortaya koydum ne aradık ne sorduk birbirimizi yatmaya hazırlanırken konuşalım böyle olmaz diyip üsteledim baya bir ters tepince tepem attı başka odaya gönderdim bir kere daha yanına gidip konusalım dedim içim rahat etmedi benimle konuşacak bir şeyi yokmuş işime gelirseymiş o nasıl uygun görürse o şekil olacakmış ben kendim kural koyup o kurala uymam bekleniyormuş neler neler kendi kafama göre yaşıyormuşum işime gelirseymiş bıkmış sürekli aynı mevzulardan bana resmen set çekti çok istersen gönderiyim seni git ne kadar kalmak istersen kallar falan kızlar şu an kanlı bıçaklı gibiyiz çok asabım bozuk genel olarak beni baskın karakter olacak görüyor bastıramayınca bu şekil oluyor. Ne yapmalıyım…?

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.Siz sorunlarınızı kavga ederek çözmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.Güzellikle konuşulduğu zaman sorun çıkmayacağını düşünüyorum.Eşim çok sert bir insandır ama bir o kadar da dürüst ve merhametli.Sert karakterini güzel güzel sakince konuşarak yumuşatıyorum.Yeterli geçinmeye gönlümüz olsun 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back