• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisine şans vermeliyim

İkisiylefe gorus hangisini aklina kalbine yakin bulursan onunla devam edersin ailen bu durumu bilmesin tabi

Ben kuzenin arkadasini secerdim. 5-6 yil once genc aklimla dahi onaylayamadigim adami hic zorlamazdim bile.
Arkadaşım dedi öğrencidir yıllar önce tanimadin belki gaza gelip şans verdim ama aynı bence huylu huyundan vazgeçmiyor içimdeki sese guvenerek inanmadım kafamda soru işaretleri vardı hani olur ya evlensem bile dedim düşünce yönünden eksik bunu da hiç demedim senden şunu bekledim falan insan bir çiçek alır yahu dedim icimden

Arkadaşım dedi öğrencidir yıllar önce tanimadin belki gaza gelip şans verdim ama aynı bence huylu huyundan vazgeçmiyor içimdeki sese guvenerek inanmadım kafamda soru işaretleri vardı hani olur ya evlensem bile dedim düşünce yönünden eksik bunu da hiç demedim senden şunu bekledim falan insan bir çiçek alır yahu dedim icimden

Dogru soylemis, essek olsa elinde bir cicekle gelir ... eleman bariz cimri huylu huyundan vazgecmiyor bence bosver ama icimde kalir dersen de 1 kez bulus.

Tekrar içimde ona karşı duygular oluştuğu için şans vericem ama yine aynısı olursa içimdeki duyguları atmam gerekecek mantıklı olarak

Back