Böyle Duygusuzluk Görmedim

Maç çok sıkıcıydı penaltılar dışında yakışıklı futbolcu da yoktu ,hem kupa ruslara gitti üzgünüm.

Bence de bi alonso yok :D ahahahahha

adamlar bayernin sahasında kupa kaldırıyo alkışlar arasında, bizimkiler de stadın ışıklarnı kapatıp tuvalette vermeyi teklif ediyorlar :D

Bu arada iki yıllık üyeliği olan yaşı küçük kardeşinin yazmış olduğu iki msjçdan başka msj. yokken birden üyelik aktifleşiyor hemde erkek kardeşi tarafından.

Nasıl hatırlandı kk forumu anlayamadım..

Başka üyelik mi açmak aklına gelmedi, yoksa hep bu üyelik üzerinden kendi deyimiyle biz aklı başında kadınların takibini mi yaptı ?

Aman herneyse bana göre değilmiş dedektiflik. :)))

İkinci secenek daha mantklı, hep aramızdaydı neriman :)

Bu ajanlık işleri bizi yorar 1senim :)

kibardı naifti ama erkek neticede, aldatılmışım.. daha sonradan öğrendim. İyiki de öğrenmişim.:27:

Ha işte yok öyle erkek diye boşuna mı dedik ?

Hem çok çok kibar olacak, hemde yemek yemeyip sevgilisine aç olduğu için para biriktirecek.

İkisi bir arada imkansız. :))

......

Ha bu arada ''yemişim '' sözü ''saçmalama'' sözünden çok daha kaba Neriman'ın abisi.

Biz alışmışız aksiyona Elmayra,maçta gerginlik yok,tribünler mal gibi daral geldi bana :27:
Abramoviç' e de çok fena sinir oluyorum,zorla izledim valla koca baskısı.
Neriman futbolda sevmiyordur hee,o golf oynuyordur bence yada pilates yapıyordur ?

Son düzenleme:
Ha bu arada ''yemişim '' sözü ''saçmalama'' sözünden çok daha kaba Neriman'ın abisi.

hahahahahahah sessiz sessiz gülücem diye öksürük tuttu :D ahahahahahah eşim kafamı bilgisayarın icine sokup tost yapacak :) ahahahahah karnım ağrıdı :D nerimanın abisi :D

1sen ayy yok artık beni nerimanın abisi sanmıyorsunuz herhalde.. kendimden bile şüphelendim şuan:)) yok bakın ben de mühendisim ama benim çook eskiye dayanıyor profilim. konularım da aynı şekilde.. :9:

kızlarr ben ilk sayfayı okudum bir de son sayfayı.kadın mı? erkek mi? bilmem ama.eğer erkekse; kız hiç sevmemiş oğlumuzu... yok konu sahibi kadınsa,pek iyi değil ruh hali böyle cinsiyet kargaşası yaşadığına göre...

Biz alışmışız aksiyona Elmayra,maçta gerginlik yok,tribünler mal gibi daral geldi bana :27:
Abramoviç' e de çok fena sinir oluyorum,zorla izledim valla koca baskısı.
Neriman futbolda sevmiyordur hee,o golf oynuyordur bence yada pilates yapıyordur ?

Hakikaten insanlar nasıl o kadar uysal sevinebiliyolar aklım almıyo:27:

Nerimanın abisi bence de plates seviyodur :D ahahahah krize giricem ymn ederm bu arada ı ve i tuşlarında sorun var siddet gerektiği için harfleri yutuyorum bazen :D

1sen ayy yok artık beni nerimanın abisi sanmıyorsunuz herhalde.. kendimden bile şüphelendim şuan:)) yok bakın ben de mühendisim ama benim çook eskiye dayanıyor profilim. konularım da aynı şekilde.. :9:

Bir dakika senin konu sahibi gibi naif bir sevgilin vardı değil mi?
Sen o şımarık ergen mühendis kız olmalısın yaniii neriman senin görümcen oluyor :27:

Bir dakika senin konu sahibi gibi naif bir sevgilin vardı değil mi?
Sen o şımarık ergen mühendis kız olmalısın yaniii neriman senin görümcen oluyor :27:

Neriman erkek olduğuna göre kaynı olması gerekmez mi :D

(Konuya dan diye gire üye modu :)

:52: Yok o mesaj gerçekten abi olanaydı . Size sadece altındakini yazdım.. Ayy gülmekten cvp. yazamıyorum. Sinirlerim boşaldı.

hahahahahahah sessiz sessiz gülücem diye öksürük tuttu :D ahahahahahah eşim kafamı bilgisayarın icine sokup tost yapacak :) ahahahahah karnım ağrıdı :D nerimanın abisi :D

Tost yapılacak ha :52: Bundan güzel tabir olamazdı.

Back