- Konu Sahibi Neriman_15
Sürekli eltisi sedeften bahseden o kız tez mi uygulamış üzerimizde bak sen şuna:))
en son öyle dedi silinen konusunda. oysa itirafta etmiştim sedef benim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli eltisi sedeften bahseden o kız tez mi uygulamış üzerimizde bak sen şuna:))
Cidden ya fesat birisi olsam derdim ki bekar bayanların ilgisini çekmek için açılmış bir konu ideal erkek profili:)
Maç çok sıkıcıydı penaltılar dışında yakışıklı futbolcu da yoktu ,hem kupa ruslara gitti üzgünüm.
Cidden ya fesat birisi olsam derdim ki bekar bayanların ilgisini çekmek için açılmış bir konu ideal erkek profili:)
Maç çok sıkıcıydı penaltılar dışında yakışıklı futbolcu da yoktu ,hem kupa ruslara gitti üzgünüm.
Niye kaçırdın adamı o zaman femalengineer
Hemen dön geri
Bu arada iki yıllık üyeliği olan yaşı küçük kardeşinin yazmış olduğu iki msjçdan başka msj. yokken birden üyelik aktifleşiyor hemde erkek kardeşi tarafından.
Nasıl hatırlandı kk forumu anlayamadım..
Başka üyelik mi açmak aklına gelmedi, yoksa hep bu üyelik üzerinden kendi deyimiyle biz aklı başında kadınların takibini mi yaptı ?
Aman herneyse bana göre değilmiş dedektiflik. :)))
kibardı naifti ama erkek neticede, aldatılmışım.. daha sonradan öğrendim. İyiki de öğrenmişim.
Ha bu arada ''yemişim '' sözü ''saçmalama'' sözünden çok daha kaba Neriman'ın abisi.
Biz alışmışız aksiyona Elmayra,maçta gerginlik yok,tribünler mal gibi daral geldi bana
Abramoviç' e de çok fena sinir oluyorum,zorla izledim valla koca baskısı.
Neriman futbolda sevmiyordur hee,o golf oynuyordur bence yada pilates yapıyordur ?
1sen ayy yok artık beni nerimanın abisi sanmıyorsunuz herhalde.. kendimden bile şüphelendim şuan:)) yok bakın ben de mühendisim ama benim çook eskiye dayanıyor profilim. konularım da aynı şekilde..
Bir dakika senin konu sahibi gibi naif bir sevgilin vardı değil mi?
Sen o şımarık ergen mühendis kız olmalısın yaniii neriman senin görümcen oluyor
1sen ayy yok artık beni nerimanın abisi sanmıyorsunuz herhalde.. kendimden bile şüphelendim şuan:)) yok bakın ben de mühendisim ama benim çook eskiye dayanıyor profilim. konularım da aynı şekilde..
hahahahahahah sessiz sessiz gülücem diye öksürük tuttu ahahahahahah eşim kafamı bilgisayarın icine sokup tost yapacak :) ahahahahah karnım ağrıdı nerimanın abisi