Boşanmak mı,katlanmak mı?

İlk olarak Allah yardımcınız olsun. Çocuğun bukadar ağlamasıyla alakalı birşey söylemek istiyorum..eğer somut tıbbi bir sorun bulunmadıysa kendisini güvende hissetmediği için sürekli ağlıyor olabilir..buna çare..eskiden köylerde beşiklere koydukları bebekleri sıkıca beze sararlardı..bilirsiniz belki..bu yöntemi bir deneyin kesinlikle faydasını göreceksiniz...bunu nasıl yapacağınızı bir uzmandan öğrenin veya videosunu arayıp bulun. Evliliğinizs gelince tabiki eşiniz sizin için bir gelecek sağlamak için çok yoğun çalışıyor olabilir...bunu bir kaç sene belirli bir yere geldikten sonra azaltırım gibi söylemleri olursa sabredebilirsiniz...ama...size genel anlamda gösterdiği değer ve ilgi öneiml..sıkıntılarınızı ciddiye alıyorsa, yardım etmek için çaba gösteriyorsa, kısaca siz ondan bir eş olarak beklediklerinizi alabiliyorsanız sürdürün bu evliliği. Doğum sonrası depresyon ciddi bir rahatsızlıktır, herşeyi negatif görmenize sebeb olabilir...sağlığınıza kavuşmadan sağlıklı karar alamazsınız diye düşünüyorum. Eşinize duygularınızdan bahsedin, ona ihtiyacınız olduğunu daha çok vakit geçirmek istediğinizi filan..cevabı nekadar tatmin eder o ayrı konu.

Kimse kimsenin içini bilemez. siz tabiki boşanmayın ki zaten boşanmak için bi sorununuz yok bence eşiniz para kazanmak için size daha iyi bir hayat vermek için sizi yalnız bırakıyo. Kendi keyfine geceleri geç gelmiyo, kazancını kumarda yada başka bi kadınla harcamıyo
Sizde zaten bunların farkındasınız yazdıklarınızdan eşinize karşı bu konuda ne kadar hoşgörülü olduğunuzu anlayabiliyorum

Bu evliliği bitirin diyecek kadar korkunç bir tablo görünmüyor dışarıdan ama tabi ki yaşadıklarınız sizi nasıl etkiliyor en iyi siz bilirsiniz, siz ne hissediyorsanız öyle davranın. Sonuçta eşiniz çalışıyor ve çalıştığını size ve çocuğuna harcamıyor mu? Tüm bu didinişleri daha rahat bir hayat yaşamanız için değil mi? Ondan beklediğiniz desteği parayla da sağlayabilirsiniz . Yardımcı bir abla alırsınız yatılı . Zaten en zor zamanlar geçmiş, çocuk gelmiş bir yaşına. Görümcelerinizin size destek olma gibi bir zorunluluğu zaten yok buna gönül koymanız anlamsız. Açıkçası çalışan görümcelerde işten izin alıp çocuğa bakacak değil ben yapmam siz yapar mısınız bilmem ama ben çevremde kimsede de görmedim böyle bir durum. Bırakın gelini ben işimden izin alıp kız kardeşimin çocuğuna da bakmam ne alaka yani bana mı güvenmiş bana mı sormuş? Çok bunalmışsınız desteğe ihtiyacınız var belli ama bu yorgunluk sizi hassaslaştırmış bence.

Abla mrh bu arada bende eşimle anlasamıyorum 2yasında cocgum var oyuzden katlanıyorum 3senedır evlıyım doru dürüst calısmıyo hep kendi ailesini tutuyo hıc Benı onlara karsı savunmuyı artık sogudum 4aydır babamın evındeyım şimdi ben bosansam cocgumu benden alabılırmı luften yardımcı olun bana

Konu sahibinin üyeliği aktif bile değil. Başkasının konusunda kimse yardımcı olamaz size. Ben yorumumu yazayım ama siz kendinize konu açın ki insanlar görüp yazsın. 2 yaş çocuğunu babanın alması imkansız

Yeni konu açınız.

Sevgin yokk saygin yok bosanmak lazim.bir sure ailenizle yasarsiniz bebeginizi biraz buyutur ise oyle girersiniz.evlilik kangren olmus kesilmeyi bekliyor.karsilikli sovme sayma oryaminda buyumesin cocuk.hem siddete filan doner zamanla.bosanin nafaka verir ailende durup idare edip ise girersin.

İyi bir terapistle görüşmeyi teklif etmeden bosamayin

Kolik bir bebeğim vardı. Birçok yöntem var en olmadı bitkisel uyku getiren ilaçlar var. Allahtan sen çalışmıyorsun bir de sen de çalışıyor ve geceleri uykusuz kalıyor olsan ne yapacaktin ? Bunu yaşayan binlerce kadin var tek senin bebeğin kolik değil her iki bebekten biri kolik zaten. Bırak adam çalışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…