Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

Ya hahah hiç güleceğim yoktu butterfly effect yazmışınız ya ben onu üye sandım😂 gerçekten de öyle üye var kk da. Meğer filmmiş sjsjsjjs
Aslında kelebek etkisi demek ıstemıstim filmide kastetmemıstım.
Ancak filmi izlerseniz kelebek etkisinin de ne oldugunu keyıflı bı sekılde anlayabilirsiniz tabi 🙏🩷

O kadar acı çekti ki , yıprandı ki tam rahat edeceği zaman ani bir kalp krizi ile kaybettik 45 yaşında, genel olarak neşeli ve komik bir kadındı, aramız çok iyiydi onunla , tek kötü yanı sevdiklerine çok düşkündü ...
Keşke daha güzel bir hayatı olabilseydi. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
keşke kendini bu kadar feda etmeseydi

Arkadaşlar kötü yorum yapmayın daha fazla çünkü önceki konusuna bakınca aslında ne kadar ÇARESİZ olduğunu görüyorsunuz yaptığını onaylamamaniz onu burada linclemeniz hakkını size vermiyor. Kadıncağız aile apartmanında oturuyor çocuk gece babaannesinin istiyor yanında düşünün yani annesine sen git diyor lütfen bunu hangi psikoliji kaldırır ki ? Suan çocuğu bırakmak zorunda kaldı ama savaşacak toparlayacak güçlenecek ne yapsın çocuğun gözü önünde sinir hastası mi olsun ? Zaten çocuğu tamamen bıraktım demiyor iş bulup düzene girince almak için mücadele edeceğini söylüyor
Bazıları arabesk arabesk yorumlar yapıyor. Kafalarinda bir kalıp var ve sadece ona bakıyorlar. Bu kadın intihar etse haberlerde ay yazık diye okuyup yarim saat sonra unutur yorum yapanların çoğu. O çocuk ömür boyu annesiz kalır ama. Bir de yaşı küçük diye tek menfaati neden çocuk için düşünüyoruz, bu kadın insan evladı değil mi? Adam eve kapatmış, psikolojik işkence ediyor. Başka ortama girsin, psikolojisini düzeltsin. Evden ayrılıp herhangi bir işe girse bile birkaç ay içinde şu psikolojide olmaz.

Kardeş; evden çıkamam, kadın sığınma evine gidemem, çocuğumla gidersem babaannesini babasını ister, anne babamın durumu iyi değil çocuğu oraya götüremem, bizi hemen bulur, köle gibi davranıyor, belki dövecek, buraya bile gizli yazabiliyorum... Bunların hepsi tek kapıya çıkıyor, çocuğu terk etmek. Bu kadar bahane sıralamayın, ben kaldıramıyorum gitmek istiyorum yazın yeter. Biz de enayi gibi sizin adınıza endişelenmeyelim. Dağ başında bile polis yoksa askeri karakol var. Hani mağaradan bile internete bağlanıyorsun. Arasanıza polisi, tehdit ediliyorum başıma bir iş gelecek kurtarın yazsanıza. Çocuk bir ağlar ikincide sağa sola bakıp oyun oynar, unutuverir olanı biteni. Çünkü annesi yanında.

Anne babanızın evinde yarım tabaklık yemek çıkmaz mı el kadar çocuğa? Koltuk minderini koysan onda yatırırsın nedir yani? Ailenizin evinde olunca o kadar delirmez adam. En azından bilir çocuk nerde diye.

Çözüm arıyorsanız üşenmeden saatlerce sayfalarca yazalım ama yok ben kafaya koydum gidicem, buradan destek bekliyorum diyorsanız çok beklersiniz. Yazıp yazıp milletin asabını bozmayın bu saatte. Sanki Afganistan'da Taliban esir tutuyor da çocuğu bırakırsan gidebilirsin diyor.
Belkide birini buldu ona gidecek herşey beklenir bundan bu nasıl analık millet kedisini emanet edemiyor komşusuna.

X