- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.348
- 36
Tamam Merve yine sen ve yine yapmış olmak için yaptığın yorumlar.Tamam bıraksın o zaman çocuğu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Merve yine sen ve yine yapmış olmak için yaptığın yorumlar.Tamam bıraksın o zaman çocuğu
merve kötü bişey demedi ki doğru olan neyse onu söyledi ayrıca nasıl pat diye almıyorlar hanımefendi iyi misiniz sizTamam Merve yine sen ve yine yapmış olmak için yaptığın yorumlar.
Nicke tıklama yapınca göz ardı et butonu çıkıyor. Tavsiyemdir.Tamam Merve yine sen ve yine yapmış olmak için yaptığın yorumlar.
Teşekkür ederim bana öğrettiğin için inanır mısın hiç mi hiç bilmiyordum işte böyle her yerde işi bilip Ehl-i olup öğretenler olmalı. Sizin yakınınıza şans eseri pat diye çıktıysa demekki hep öyledir. Ben bunu aylık asayiş toplantılarında da dile getireyim arkadaşlar biz yanlış biliyormuşuz kadınlar kulübünde bir kadının yakını yerleşmiş diyemerve kötü bişey demedi ki doğru olan neyse onu söyledi ayrıca nasıl pat diye almıyorlar hanımefendi iyi misiniz siz
Daha geçen gün şartsız şurtsuz tanıdığımız birine yerleştirdiler hemen sığınma evine çoçugunuda aldı yanına iş görüşmelerine gidiyor
Boşuna mı var bu evler istihdam odaları
Ne yapıyorlar aaa senin şunun olman lazım aaa senin buyun mu yok diyorlar yorum yapmak için yapmayın yaa valla
Bırakabilir. Bir tanıdıgım kadın iki çocuğu babaya verdi. Köyden çıkmamış hayatında ama şehirde iş buldu ev tuttu. İlkokul mezunuydu kitap okumaya gezmeye başladı. Çocukları görme zamanlarında güzel vakit geçiriyor. Kendini toparlarsa ilerde yanına da alır. Şayet evlilik bitse de baba kötü değilde çocuğa karşı neden bırakmasınBir insan bir anne evladını bırakabilir mi ya?
Babaya bırakmıyor. Babanneye veriyor hani çocuk iki ebeveyninde de olmuyor. Terkedilmiş atılmış bir çocuk oluyor.Bırakabilir. Bir tanıdıgım kadın iki çocuğu babaya verdi. Köyden çıkmamış hayatında ama şehirde iş buldu ev tuttu. İlkokul mezunuydu kitap okumaya gezmeye başladı. Çocukları görme zamanlarında güzel vakit geçiriyor. Kendini toparlarsa ilerde yanına da alır. Şayet evlilik bitse de baba kötü değilde çocuğa karşı neden bırakmasın
Aynen öyle yap canımTeşekkür ederim bana öğrettiğin için inanır mısın hiç mi hiç bilmiyordum işte böyle her yerde işi bilip Ehl-i olup öğretenler olmalı. Sizin yakınınıza şans eseri pat diye çıktıysa demekki hep öyledir. Ben bunu aylık asayiş toplantılarında da dile getireyim arkadaşlar biz yanlış biliyormuşuz kadınlar kulübünde bir kadının yakını yerleşmiş diye
Boşanınca nafaka bağlanır.Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Kızlar konu sahibi depresyonda bence
İntihara sürükletecek sekilde üstüne gitmeyelim
Sonra vebali hepimizin boynuna, hepimiz katiliz
Butterfly effect gibi dusunun.
Yorumunuzu ona göre yapın
Cok saçma ama nasıl olurda Annesı basındayken zorla sizi almaya kalkarlar ki annenizi yollara dökecek kadar nasılBu konu sahibi çocuğunu gözden çıkarmış, çöpsüz üzüm olup yeni bir evlilik peşinde değilse ben de bişey bilmiyorum, hiçbir anne çocuğundan vazgeçmez kolay kolay tabi gerçekten anne ise, benim annem 3 çocukla yaşam mücadelesi verdi ve hepimiz de küçücüktük, babam terkettiğinde en büyük abim 6, en küçük kardeşim kundaktaydı, ben de 3 yaşındaymışım , annemi ailesi , çevre herkes zorlamış bu çocukları yurda ver yeniden evlenirsin , yeniden çocukların olur diye baskı uygulanmışlar, annem çok ağlamış asla vermemiş, ben açsam evlatlarımda aç, toksam onlar da tok olsun demiş , birileri sosyal hizmetlere haber vermiş ( muhtemelen ailesi) bizi almaya geldiklerinde annem yollara dökülmüş izin vermemek için, en son bakmışlar olacak gibi değil annem canına kıyacak kimse bişey diyememiş, sosyal yardımlaşma memurları çocuklarına bak biz sana yardim edeceğiz demiş ve biz yardımlarla büyüdük bu yaşa geldik , 3 kardeş okuduk memur olduk , annem gibi anne tanımadım şimdiye kadar, rabbim rahmet etsin ona , mekani cennetolsun, herkes anne olamaz kızlar ...
Kadın gücü , girls power işte bu vuhuuuu. İki çocuğu dogurana kadar aklına gelmemis köyden çıkmak çocuklara bakmak zor gelince pıtı pıtı ne güzelde kaçıp iş bulmus . Bayılıyorum böyle güçlü kadınlaraBırakabilir. Bir tanıdıgım kadın iki çocuğu babaya verdi. Köyden çıkmamış hayatında ama şehirde iş buldu ev tuttu. İlkokul mezunuydu kitap okumaya gezmeye başladı. Çocukları görme zamanlarında güzel vakit geçiriyor. Kendini toparlarsa ilerde yanına da alır. Şayet evlilik bitse de baba kötü değilde çocuğa karşı neden bırakmasın
Anneannemler istemedi bizi , anneme tek gel dediler , yıllarca psikolojik şiddet gördük anneannemden, şimdilerde yaşlı ve hasta, bize kötü davrandığı için de pişman gibi...Cok saçma ama nasıl olurda Annesı basındayken zorla sizi almaya kalkarlar ki annenizi yollara dökecek kadar nasıl
O üye yorumlardan sonra intihar mı etti ??Kızlar konu sahibi depresyonda bence
İntihara sürükletecek sekilde üstüne gitmeyelim
Sonra vebali hepimizin boynuna, hepimiz katiliz
Butterfly effect gibi dusunun.
Yorumunuzu ona göre yapın