- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Damla_1234
-
Zaten yeterince konuşup çözmeye çalışmışsınız olmamış ailenizden mal varlığı varmış aileniz arkanızdaymış bence siz çok kıymetli olduğunuzun farkına varın ve gidinKesinlikle unutamam güven bitti çünkü...tamamen onla hiç bağı kalmadığına kesin emin olsamda yarın bi başkasıda olabilir tekrardan.heleki benim duruşumu gördü nede olsa eşim beni affediyo onca yaptıklarıma rağmen yine yapıyım dicektir zerre güvenmiyorum ve o yaşadıklarım şahit olduklarım sürekli aklımda ve kemiriyo beni eşim suratıma bakınca resmen sahtekarlık akıyomuş gibi bakışarı bile sahte geliyor bana.işte tanımlayamadığımbişey var neden gidemiyorum bitiremiyorum neyi görmek istemiyorum bilmiyorum.ona beni bağlayan bişey yok acaba korkuyo olabilirmiyim beni rahatsız eder kötü bişey yapar diyede korkuyo olabilirim.çünkü çok tehtitvari konuşmaları var arıp vurup kormayı çok seviyor.biraz bişeyi uzatıyım konuşmayı dinletmeye çalışıyım burnundan solumaya başlıyo.konuşamıyorum bile.
Bunu söylemekte çok zor gelir bana bilemiyorum bana o kadar şeyler yaşattılarki o kadınada yazık demek dilim asla söylemez yalandanda olsa..... o kadın ben çocuğumu emzirirken sayesinde sütten kesildim sürekli tekefonlar açıyodu gizli kocan şuanda biriyle birlikte diye çok müstehcen şeyler diyodu günlerce ağlıyodum eşimde yok işten attığım bi kaç kişi bana bilinçli yapıyolardır brnim mutsuz olmamı istedikleri içim.bu arada ğrofosyonel bir yalancıdır anında üretir o cinsten
sen boyle dersen boşanmak senın için hayal.birde dua edıyorsun istese ne olacak! |
kesinlikle böyle bişeyi kabul etmez.beni öldürür emin olun eğer öyle bişeye kalkışırsam ya öldürür ya da bi ihtimal çakallık yapıp beni aldatıyor diye tazminat davası açar onun daha çok işine gelir.çekişmeli.
Ben hemen olsun bitsin istiyorum onla bağım kalmıycak şekilde.şöyle deniycem ben düşündümde sen haklısın onada sevgilinede hak veriyorum bazı konularda ama....belkide mutluluğu gerçekten onda bulucakson ayrılalım yolumuza bakalım derim blöf
İlk duyduğumda 5 ay önceydi ama durmadı aynı kişiyle iletişimi sürekli aramış operatörden baktım sürekli görüşmeye devam etmiş.şimdide durmuyo ben izliyorum telefon operatör falan ama watsap tan yazışıyor nosunu ekliyor siliyor aramasını görüyorum iş içimdi diyor ortak arkadaşlarıla sık görüşmeye başladı bitmiyor yani.Sen neler yasamissin ya bunlar nasil insanlar her yeni bisey anlattiginda beynimden yeniden vuruluyorum sabrina hayran kaldim insaAllah mukafatini hrm.bu dunyada hem oteki dunyada alirsin onlarda kahrolsunlar bune boyle ya bisan git napiyosan yao demi sanki seniuzmek icin bilerek herseyi yapiyolar peki bu olaylar uzerinden ne kafar gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?