Evet esyalarımı onceden hazırlayacagım. Soylerkende ses kayıt yapacagım inşaAllah. Tesekkur ederım dua edın lütfenGitmeden önce esyalarınızı hazırlayın ve saklayın. Sonrasında da ya ailenizden biri gelsin ya da polis esliğinde cıkın o evden. Güvenli bir sekilde cıkmaya odaklanın. Gecmiş olur insallah tüm bunlar...
Evet bir süre korunduk. Sonra istemiştik. Bir sorun olmamasına ragmen olmadı. Rabbım korudu dıye dusunuyorum. Sonra olaylar boyle olunca ben telrar vazgeçtım cocuktan. Evet inatlaşmadan guzellıkle olmasını istiyorum. Uamrım kötüye gıtmeden olurSiz YazInca , boğazımı sıkan eller hissettim , çoktan bogulmamis olmanız mucize.
Çocuğunuzun olmaması büyük şans.
Net ve kararlı olun. Şiddet tekme tokatla olmuyor sadece , bu yapılan da birinci derece siddetlerden biri.
Eşiniz iyi ve sessiz biri değil ayrıca. Kendine gelince sesi çıkıyor değil mi ?
Eşiniz pasif, sindirilmiş , kıymet bilmeyen bencilin teki.
Inada bindirmeden , fazla yüz göz olmadan açın davanizi.
Silahı varsa var, korkmayın. Ölüm insanların elinde olan bir şey değil.
Aynen öyle... Ama başta boyle degıldı ki. Yani eşim bana çok farklı anlattı. Daha dogrusu kendısı de onu bekledı. Şu kdr maaş alacagım. Şöyle rahat olucaz. Boyle rahat olacagız.. Yeme içme konusunda rahatlar ama nakıt para vermıyorlar bırıktırırz ayaklarımızın uzerınde dururuz dıye korkuyorlar galıba. Bir de kredi kart verdıler market alısverıısı yapabılelım dıye ama nakıt cekme kısmını kapatmıslar. Onu da ben soylemıstım maassız olmuyor dıye ondan kayınbaba boyle bır yontem buldu kendınce.. Ya gercekten bazen anlam veremıyorum nasıl ses cıkarmadım dıye ama ınsanın agzı dılı baglanıyor resmen. Bır de eşimin söyledıklerıne cok ınanmıstım. Söyleyınce bende boyle tahmın etmemıstım dıyor.
Vermesinler zaten ama hiç güvenmiyorum tazmınat fılan yaparlarsa dıyeBenim hiç kp yok. O da ayrı dert oluyor kaynana özgür bir kuş gibi istediği gün sende. Ya ben seni anlıyorum iyi olsalar bile yan yana iyi olmaz dip dibe iyi olmaz. Ayrıl diyemem ama göze aldıysan istiyorsan hayatının daha iyi olacağından eminsen korkma. Kp bi cacık yapamaz. Ailenin yanına çek git. Boşanma davasında haksız olsan nolacak ki bunlar sana mal mülk mü verecekler
Siz dava sürecinde falan gerekeni yapın ama ummayın bu insanlar hiç bişey vermezler size.Vermesinler zaten ama hiç güvenmiyorum tazmınat fılan yaparlarsa dıye
Once ses kayıt yacapım bir olay cıkartırlsrsa ğolis cagıracagım. Ah evet.. esıme de dedım hadi ben bılmeden geldim. Sen aılenı tanımıyor muydun nıye bana yazık ettın dedım...Canım polisi ara eve çağır ben boşanmak istediğimi söyleyeceğim ama bana zarar vermesinden korkuyorum gelir misiniz de? Bu konuşmayı da telefona ses kaydı programı indirip kaydet. Sonra ablana veya yakın arkadaşın birine at. Ben polis abilerin ablaların yanında olacağını düşünüyorum. Çocuğun yok lütfen o evden kurtul güzelim. Eşine de Allah akıl fikir versin üni mezunu kız alacağına köle pazarına gitseymiş
Yok yok mal mulk ıstemıyorum zaten. Yeterki kurtulayım hayırlısıylaSiz dava sürecinde falan gerekeni yapın ama ummayın bu insanlar hiç bişey vermezler size.
Ederim elbette... Sölemek zorunda değilsiniz bence hukukcu değilim ama bu sizi haksız yapmaz davanızda Die düşünüyorum.Evet esyalarımı onceden hazırlayacagım. Soylerkende ses kayıt yapacagım inşaAllah. Tesekkur ederım dua edın lütfen
Bende öyle hissediyorum. Ben üç yıldır evlilik hayatı yasamadım. Sadece tanımadıgım bir aılenın yanına geldım ve uc yıl kaldım.Siz evlenmemişsiniz ki evlatlık alınmışsınız
Baska evde olsak evet soylemeye gerek yok ama boyle yakın olunca malesef kayınvalıdenınde evden cıktıgı yokki çöpe gitsem sesimi duyuyor nereye dıye. Pencereden bakıyorEderim elbette... Sölemek zorunda değilsiniz bence hukukcu değilim ama bu sizi haksız yapmaz davanızda Die düşünüyorum.
Anladım bu sebeple sölemeniZ gerekiyor =(Baska evde olsak evet soylemeye gerek yok ama boyle yakın olunca malesef kayınvalıdenınde evden cıktıgı yokki çöpe gitsem sesimi duyuyor nereye dıye. Pencereden bakıyor
Bence aile büyükleri gelirse bişey yapamazlar.
Önce iyilikle başka şehirde yaşayacaklarını. yoksa dava açarız desinler .baktın ki anlamıyorlar al valizini çık o hapishaneden.
Aılem destekliyor beni çok şükürCezaevindekiler bile daha özgürdür herhalde kv kp çok saçma ya onlara ne ki boşanmak için gayet yeterli bir sebep aileniz ne diyor destekliyor mu ? Aile sosyal politikalar bile arasanuz yardımcı olurlar size çok saçma geldi ya
Delil yokken koruma kararı verırler mı? Haklısını. Umarım bır kez olsun bana bır ıyılık yapar sevıyorum edıyorum demezde benım kurtulmam ıcın caba gosterır umarım... Aılesınden oyle cekınıp korkuyor kı...ailesine kendisi açıklasın neden siz açıklıyorsunuz ki. insan gerçekten dayaktan, aldatılmaktan boşanmaz her zaman kocanızda size sahip çıksaydı bunlar olmazdı. yemin ediyorum annemle babam 30 yıl oldu hala babannem denen kadın aralarını bozmak için uğraşıyor. kendi ailene açıkla ve uzaklaş ruhsatlı silahı var diye bişey yapamaz koruma kararı aldır hemen.
Delil yokken koruma kararı verırler mı? Haklısını. Umarım bır kez olsun bana bır ıyılık yapar sevıyorum edıyorum demezde benım kurtulmam ıcın caba gosterır umarım... Aılesınden oyle cekınıp korkuyor kı...
İş ortaklığı oldugu için baska eve de gecsek iyi sonuclar olmayacak. Esım yıne pazar gunu dahı olmadan çalısacak ve bence pısman olalım dıye yine dogru duzgun maaş vermeyecek Kp. Bazen kendı de bunalıyor babamla calısmak olmuyor dıyor. Sevınıyorum tam ertesı gun oluyo ben manyak mıyım nıye bırakayım burayı diyo. Hadiiiii sarıyoruz yıne en başa..Benim tavsiyem şehir değişikliği olamıyorsa bile mutlaka evinizi değiştirin. Aynı ilde ama farklı bir mahallede ya da en azından farklı bir sokakta oturun. Eğer bunu da kabul etmiyorsa başka bir yol gelmiyor aklıma.
Aslında danısabılsem cok guzel olacak. Boyle telefon acıp sorabışecegımız bır yer var mı acaba? Eşim umarım konusur.. ama guvenemıyorum. Cunku babasından korkuyor ve konusurken kafasını kaldırmadan korkarak konusuyor babasıyla. Ben cok sasırıyorum ınsan babasıyla boyle olur mu ya...Birde Bura müstakil tenha bir ev kayınvalıde tek kalmasın dıye adam burada tutuyor resmen bızı. Yani kısacası kv için bizim evliliğimiz feda edildi. Ve bunu eşim görmüyor ya ben buna üzülüyorum... Tek dertleri yaslanınca onlara bakmamız..silahı falan olduğunu belirtirseniz en azından bi danışırsınız avukata ama eşiniz ailesiyle konuşmalı sizi seviyorsa sizinle mutlu olmalı yoksa gerçekten böyle insanlar çekilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?