Boşanmak istiyorum 😔

Bu arada hazır çocuğunuz yokken de çocuk düşünmeyin bu süreçte.
Ben öyle düşünüyorum, hem gelip geçici şeyler daha 3yillik evliler, gün ola devran döne,sürekli beraber yasicak değiller ya
Öyle olmuyor maalesef. Taviz tavizi doğuruyor. Biraz empati yapın yahu. Bildiğiniz kafes hayatı bu. Kimsenin böyle yaşamaya hakkı yok, kimsenin kimseye böyle hayat da yaşatma hakkı yok. Mal alıp bir köşeye koymuyorsun, bunun adı evlilik olamaz.

Cezaevindekiler bile daha özgürdür herhalde kv kp çok saçma ya onlara ne ki boşanmak için gayet yeterli bir sebep aileniz ne diyor destekliyor mu ? Aile sosyal politikalar bile arasanuz yardımcı olurlar size çok saçma geldi ya

Ailem arkamda şükür. Babam eşimle iki kez konustu. Üçüncüyü uyarmam oğlum kızımı alırım dedi. Ama aıle de bana zarar verirler diye korkuyorlar. Mesleğimde var şükür. Ah bi gidebilsem

Ben öyle düşünüyorum, hem gelip geçici şeyler daha 3yillik evliler, gün ola devran döne,sürekli beraber yasicak değiller ya
İnsanda hayata bir kere geliyor ya hani, saçma bir düzene sabredp ömrünü heba etsin öyle mi? Kadın dışarı bile çıkamıyormuş.

Bu ne ya. Kadının hayatını elinden almışlar hâlâ sevgi falan diyorsunuz. Sevgi her şey degil. Sizin başınıza gelse ne olacaktı acaba yine böyle düşünecek miydiniz?
Ben eminim ki katlanirdim, unide sevdiğim vardı hiç açılmadık birbirimize eğer ki ailemle yasicaz evlenirdim,
Eşimden de hiçbir şey istemedim ne eşya ne altın her şeyin en ucuzunu aldık gekinligimi bile ilk giydiğim uygun bir gelinliği kiraladık

Evliliğim boyunca en çok dinlediğim şarkı bülbülüm altın kafeste şarkısıydı... Evin dışı güzel içi hapis... Ama kayınvalideye sorsam mükemmeeel bir hayatım var. Kıymet bilmeliymişim. Çok kıymetli bir aıleye gelın gelmişim...! Yatakları ayırdım bir kaç aydır.

Çok şanslısınız ki çocuğunuz yokmuş. Yapmayın canınıza yazık yahu, neden esir hayatı yaşıyorsunuz, aileniz arkanızda mesleğiniz de varmış, neden hala bekliyorsunuz?

Yani iyi bile dayanmissiniz
Birde hesap mi vereceksiniz kV ve kp ye.

Es kisisi ailem olmadan mutlu olamiyorum diyorsa cikar giderim, kimseye de birsey demem.

3 sene çok bile dayanmışsınız ben 3 ay bile sabredemezdim. Sizin aileniz nerde? Ailenizi arkanıza alıp boşanmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Eğer ki tehdit vs yapmaya çalışırlarsa kayıt altına alın ki elinizde delil olsun. Ben olsam evde olmadıkları bi zaman diliminde kaçar giderdim herhalde.

İnsanda hayata bir kere geliyor ya hani, saçma bir düzene sabredp ömrünü heba etsin öyle mi? Kadın dışarı bile çıkamıyormuş.
Gelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilim

Sana belki faydası olur diye yazacağım bunları.
Benim kardeşim kültürü çok farklı olan aileye gelin gitti.
Yan yana binalarda oturdular.
Ama her gün mutlaka uğraması istendi.
Bakkala, markete bile gitmesi hoş karşılanmıyordu.
Biz çok serbest yetiştik, kardeşim boğuldu tabi.
Kocası da saygı kavramını yanlış anlamış.
Aile olduğunu kavrayamadı bir türlü.
Onun için önce ailesinin mutluluğu geliyordu.
Hatta ileri gidip kardeşimin direnmelerini bize şikayet etme gibi
hatalar yaptı.
Yüz vermedik tabi.
Biz böyle yetişmedik, aldın kızı kafese koydun.
Saçmasapan isteklerine son ver.
Akıllı adam karısının mutluluğunu önemser evindeki huzur için.
Annen senin için kocasıyla kavga edip huzurunu kaçırmaz emin ol.
Herkes akşam eşine sarılıp uyusun, sen karınla birbirini ye dedim.
Valla ablası olarak konuştum artık bana şikayet edince dayanamadım.

O kadar ki kardeşimden evde bile kapalı giyinmesini (giriş katta oturuyorlardı görünebilirmiş. ) istiyordu.
Diyelim sevişme esnasında kapı çaldı gece 11 de. (Küçük kardeşi basıyor. 12 yaşından falan)
Yarım bırakıp kapıya koşmalar neler neler..

Bir gün benim kardeşime bir cinnet.
Bir kavga anında kocası buna s... git demiş mi?
Sen al evin anahtarını (eşinin ailesinin evinde kalıyorlardı. ) Elinde valiz.
Ağlaya ağlaya çık kv nin evine.
Ben gidiyorum annemin evine.
Bu da evin anahtarı deyip bırakmış.
Kpi normalde baklava gibi adam :)
Yalan yok.
Tutmuş kardeşimi zorla içeri almış.
Ne oldu hayırdır kızım dur hele anlat falan derken.
Kardeşim orada biriktirdiği ne varsa kusmuş.

Sizin oğlunuz bana s... git diyemez.
Derse ben de çeker giderim.
Kavga sebebi de neymiş ben neden her gün size çıkmıyormuşum?
Neden gece 11de çalan kapıdan rahatsız oluyormuşum.
Özel hayat yok, hiç bir şey yok.
Katlanamıyorum.
Ne hatam var benim?
Evi b.k mu götürüyor da kavga ediyor?
Sokaktan mı topluyor beni, yemek mi yapmıyorum?
Neymiş eksiğim, kendi evime alışmak, çekirdek aile olarak yaşamak istemem mi suç?

Eşine ihtiyacı yok bu adamın sizinle mutlu olsun ben gidiyorum demiş.

Kp ben o eşek sıpasına yapacağımı bilirim.
Sen evinde duracaksın kızım deyip kardeşimi tutmuş.

O cinnet üstüne çok şükür her şey değişti.

Tabi düzgün bir insan olacak onca delinin içinde.

Düşün bakalım senin orda var mı?

Sizin aileniz ne diyor bu duruma? Bunlar normal şeyler değil. Bu öldürürum zirvasinada inanmayın amaç sizi sindirmek bence .
Ailem üzülüyor boşanacagım için ama destekçiler yinede sağolsunlar. Ama ta evlilğimin basında söylemişlerdi bizde ayrılık yok diye. Bende insanlar boşanmak için evlenmiyor sonucta demiştim. Babam hiç vermek istememişti beni ama anlayamadım işte o zamanlar.. Benim yüzümden onlarda üzülüp hastalanıyorlar. Ablama yasadıklarımı anlatınca bence ayrı ev deselerde kabul etme dedi.

Gelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilim
Konustum bir kere ayrı eve cıkalım diye. Senın evın yukarıda bagımsız aynı evde yasamıyoruz dıyorlar. Ama iş en ufak bir yere gıtmek olunca bırlıkte yasıyor oluyoruz izin almayı bekliyorlar..

Ailem arkamda şükür. Babam eşimle iki kez konustu. Üçüncüyü uyarmam oğlum kızımı alırım dedi. Ama aıle de bana zarar verirler diye korkuyorlar. Mesleğimde var şükür. Ah bi gidebilsem

ailenizi ziyarete diye gidin, açın davanızı.
koruma talep edin, uzaklaştırma aldırın. bulun bir yolunu.
telefonuna kayıt programı yükleyin,
zaten onlar tehdit eder,
mesajları saklayın
kurtarın kendinizi.
üniversite mezunu kocaman insansınız, aileniz destekliyor, pardon da neyi bekliyorsunuz?

Aileni ziyarete hiç mi gitmiyorsun? Git ve gelme bir daha aç davanı kim ne diyebilir ki? Kp.e falan da söylemene gerek yok. Baskılamışlar seni söylemek zorundaymışım gibi hissediyorsun ama değilsin. Korkma hiçbişey de yapamazlar. Hayatını kurtarmana bak biran önce

Bakarsın şartlar değişir derken ömür gelip geçiyor, bu konuda da basit bir olay yok. Kadın esir hayatı yaşıyor, psikolojisi bozulmuş, bir evlilikte eşte kimsenin kendi canından kıymetli olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…