- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Öyle olmuyor maalesef. Taviz tavizi doğuruyor. Biraz empati yapın yahu. Bildiğiniz kafes hayatı bu. Kimsenin böyle yaşamaya hakkı yok, kimsenin kimseye böyle hayat da yaşatma hakkı yok. Mal alıp bir köşeye koymuyorsun, bunun adı evlilik olamaz.Ben öyle düşünüyorum, hem gelip geçici şeyler daha 3yillik evliler, gün ola devran döne,sürekli beraber yasicak değiller ya
Ailem arkamda şükür. Babam eşimle iki kez konustu. Üçüncüyü uyarmam oğlum kızımı alırım dedi. Ama aıle de bana zarar verirler diye korkuyorlar. Mesleğimde var şükür. Ah bi gidebilsemAileniz arkanızdaysa ,mesleğiniz varsa 1 gün bile ertelemeyin zira eşinizin evliliginiz için hiç çabası yok malesef.bosanmak için illa aldatma,şiddet olası gerekmiyor ki siz psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz.
Dövse bile kocasıdır.Oldu başka?
İnsanda hayata bir kere geliyor ya hani, saçma bir düzene sabredp ömrünü heba etsin öyle mi? Kadın dışarı bile çıkamıyormuş.Ben öyle düşünüyorum, hem gelip geçici şeyler daha 3yillik evliler, gün ola devran döne,sürekli beraber yasicak değiller ya
Ben eminim ki katlanirdim, unide sevdiğim vardı hiç açılmadık birbirimize eğer ki ailemle yasicaz evlenirdim,Bu ne ya. Kadının hayatını elinden almışlar hâlâ sevgi falan diyorsunuz. Sevgi her şey degil. Sizin başınıza gelse ne olacaktı acaba yine böyle düşünecek miydiniz?
Evliliğim boyunca en çok dinlediğim şarkı bülbülüm altın kafeste şarkısıydı... Evin dışı güzel içi hapis... Ama kayınvalideye sorsam mükemmeeel bir hayatım var. Kıymet bilmeliymişim. Çok kıymetli bir aıleye gelın gelmişim...! Yatakları ayırdım bir kaç aydır.Bu arada hazır çocuğunuz yokken de çocuk düşünmeyin bu süreçte.
Öyle olmuyor maalesef. Taviz tavizi doğuruyor. Biraz empati yapın yahu. Bildiğiniz kafes hayatı bu. Kimsenin böyle yaşamaya hakkı yok, kimsenin kimseye böyle hayat da yaşatma hakkı yok. Mal alıp bir köşeye koymuyorsun, bunun adı evlilik olamaz.
Gelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilimİnsanda hayata bir kere geliyor ya hani, saçma bir düzene sabredp ömrünü heba etsin öyle mi? Kadın dışarı bile çıkamıyormuş.
Ailem üzülüyor boşanacagım için ama destekçiler yinede sağolsunlar. Ama ta evlilğimin basında söylemişlerdi bizde ayrılık yok diye. Bende insanlar boşanmak için evlenmiyor sonucta demiştim. Babam hiç vermek istememişti beni ama anlayamadım işte o zamanlar.. Benim yüzümden onlarda üzülüp hastalanıyorlar. Ablama yasadıklarımı anlatınca bence ayrı ev deselerde kabul etme dedi.Sizin aileniz ne diyor bu duruma? Bunlar normal şeyler değil. Bu öldürürum zirvasinada inanmayın amaç sizi sindirmek bence .
Konustum bir kere ayrı eve cıkalım diye. Senın evın yukarıda bagımsız aynı evde yasamıyoruz dıyorlar. Ama iş en ufak bir yere gıtmek olunca bırlıkte yasıyor oluyoruz izin almayı bekliyorlar..Gelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilim
Ailem arkamda şükür. Babam eşimle iki kez konustu. Üçüncüyü uyarmam oğlum kızımı alırım dedi. Ama aıle de bana zarar verirler diye korkuyorlar. Mesleğimde var şükür. Ah bi gidebilsem
Bakarsın şartlar değişir derken ömür gelip geçiyor, bu konuda da basit bir olay yok. Kadın esir hayatı yaşıyor, psikolojisi bozulmuş, bir evlilikte eşte kimsenin kendi canından kıymetli olmamalıGelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilim
Neden surekli nokta koyuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?