Boşanmak istiyorum 😔

Ah ah kardeşim bende istiyorum çok ama sonra bir mesleğim olmadigi ve hapis gibi bir yerde yaşadığım için cesaret edemiyorum

Çok haklısınız. Tesekkur ederım bu dogru öneri icin. Tamam söylemeyeceğim. Benım de tek ıstedıgım bu sessız sedasız sakin, boyle huzurlu olarak gıtmek ıstıyorum. Babamda aynısını dıyor. Kızım yakıp yıkarsan huzursuz ayrılırsın bu seferde huzurun olmadıgı ıcın mutlu olamazsın. Onemlı olan huzurlu sekılde halletmek demişti.

Ah ah kardeşim bende istiyorum çok ama sonra bir mesleğim olmadigi ve hapis gibi bir yerde yaşadığım için cesaret edemiyorum
Sen de mi hapis hayatı yasıyorsun Nereye düştük biz böyle dimi Ama güçlü olalım. Sende güçlü ol. Umarım hayatımız güzel olur. Umarım her sey degısır. En cok ıstedıgım sey bır gun uyanıp her seyın bir kabus oldugunu dusunmektı

Ben öyle düşünüyorum, eşiyle severek evlenmiş,eşi iyiymiş,şiddet aldatma yok, sabrın sonu selamet,
Teyzecim bi tutturmussun sabret sabret. Kimse direk bosan demiyor zaten. Adam zaten karısıyla evli değil ki ailesiyle evli daha kendi ailesini kuramamis ki. Napsin yani ömrünü o aileye heba mi etsin. Çürüsün mu. Yazık günah gençliğine. Kendi kızına şu hayatı reva görür musun acaba.

Benim tek bildiğim, eğer boşanmazsanız , ilerde neden zamanında bu adamdan boşanmadım ve bunları çektim diyeceğinizdir. Seven herşeye katlanır demiş ya bazıları , kocanızda sizi seviyorsa ailesini karşısına almaya katlanabiliyor olması lazım değilmi?
Tek taraflı olmaz bu katlanma işleri...

Biliyor musunuz hep aklıma gelen bu.. Ben nişanlılığın son zamanları bıraz aklım karısmıstı. Eşimi çok sevıyor ve ondan iyi birisi yok dıye dusunuyordum. Ama dugune az kala aklım karısıktı. Ve şuan dugune az kalmısta olsa nişanlıyken ayrılmadıgıma bin pişmanım. Şimdi düşünüyorum. Yarın bir gün çocuk olsa bu seferde çocugum olmadan once ayrılmadıgıma pişman olacagım. Ve Ben artık pişman olmak istemiyorum Allah pişman ettirmesin Allah verdıgımız kararlardan utandırmasın ne dıyelım

Ve kesınlıkle.. Ben yerımı yurdumu degıstırdim. İş hayatımı kısıtladım. Her seyden fedakarlık yaparken o sadece evının ust katına cıktı. Aılesıyle beraber yasadı. Hep onların ısteedıgını yaptı. Bana da senı seviyorum demekle yetındı fakat bunu gösteremedi. Yıne de benden daha ne ıstıyorsun daha ne yapmalıyım dıyor. Gercekten o cok sey yapıyorda ben mı göremıyorum?

Ben şöyle hapis hayatı yaşıyorum. Aşırı küçük bir yerde yaşıyorum iş olanağı yok aşırı dedikoducu afedersin osursan s#cti diye çıkarıyorlar. Ayrılsam eşimin bütün ailesi sülalesi burda sürekli görmek zorunda kalırım buna gücüm yok. 30 yasina geldim ailemin yanina sigamam bir maddi ozgurlugum olmadigi icin boşanmaya cesaret edemiyorum o yüzden burda yaşamaktan nefret ediyorum. Yoksa evim ayrı ama benimde eşimle huzurum yok anlaşamiyoruz. Eğer senin çalışabilme imkanın varsa hemen bosan derim çünkü böyle zihniyette bir aileye çocukta yapılmaz Allah muhafaza herşey beklenir bu leş düşünceli insanlardan

Burası da öyle kucuk dedıkoducu. Ama benım aılem buyuksehırde yasıyor. Bır an once oraya gıtmek ıstıyorum Çalışma ımkanım var. Yanı bılmıyorum kolay iş bulabılır mıyım kendı bolumumden ama en olmadı kpssye calsıırım dıyorum ne bıleyım.. Allah bır kapı acar inşaAllah. Umarım guzellıkle olur her sey dua edın bana lutfen Rabbım sizinde her seyi degıstırsın huzurlu mutlu bır yuvanız olsun inşaAllah. Ah ah..

Eşiniz nereli de boşanmak yokmuş. Boşanmak Allahin tek sevmediği helaldir sonuçta. Böyle esir ve ezik yaşamak zamanla bunalıma sokacaktır sizi çok şiddetli. Iyi düşünün çocuk olmadan adım atın derim.

O zaman ne güzel ki aileniz büyük şehirde her türlü iş bulursunuz. Arkanıza bakmadan kaçın yoksa kafayı üşütürsünüz ne demek gelmene gitmene karışmak. Esiniz pasifse asla size sahip cikmamaya devam eder. Dualarım sizinle inşallah Rabbim hakkınizda hayırlısını versin.

Doğulu. Ama batıda yasıyorlar. Ben asimile olmuşlardır sandım. Ama neredee kendı kızlarına uygulamadıkları adetleri ben bılmıyorum diye bana sürdürdüler. Onlarda yokmuş boşanmak.. ta nişanlanmadan önce kayınpeder bana ona gore kabul et demişti. Bende insan boşanmak için evlenmiyor sonucta demıstım.

Haklısın da
Bu adam bu kadar pasif olduğunu hiç belli etmedi mi okuldayken
Ailesine aşırı bağımlı olduğunu
Aklı orda kalacakmışmış
Böyle söyleyen biri aslında hiç ayrılmayı düşünmemiş olmalı o evden

Haklısınız kesınlıkle ...Çok tesekkur ederim dualarınız için Allah razı olsun

Neden pişman olacakmıssınız onu da sordunuz mu. Cocuk yokken yol verın gıtsın. Yıllarınız heba olmasın. Zaten bu şekilde devam ederse cocuk olur sonra ayrılırsınız ömrü billah bagınız olmak zorunda olur

Okuldayken cok uzaktık. Ailesine bağımlı degıldı. Aslında bagımlılıktan çok korkuyor. O yuzden ünivde bağımlı oldugunu hıc hıssetmedım. Nişanlıyken tek bir kavgamız oldugunu dahi hatırlamam. O kdr guzeldı kı. Aslında aynı ev konusunu bana ılk soyledıgınde ben konusmayı bıtırmıstım fakat sonra bana tamam aılemı ıkna edecegım dedi. Sonra zaman gectı bız bırbırımıze bağlandık nasıl oldu bilmiyorum ama aılesını degıl beni ıkna etti.. Mesela evlendıkten sonra gezmeyı sevmeyen konusmayı sevmeyen bırı oldu cıktı. Ünivde hiç boyle degıldı kı. Burada çarsıda (evlı oldugumuz halde) koluna gırdım dıye o kdr sert davrandı kı ayıpmış... sanki haramız... ünivde hıc boyle davranmadı farklı sehırdeyız dıye. Bız eger farklı sehırde evlı olsaydık. Gercekten mutlu olurduk. Fakat bu kdr yuz göz olduktan sonra ayrı yerde olsakta mutlu olacagımıza ınanmıyorum...

Ben öyle düşünüyorum, eşiyle severek evlenmiş,eşi iyiymiş,şiddet aldatma yok, sabrın sonu selamet,

Eşinin iyi olduğunu kim soyledi size? Şiddet ve aldatma olmayınca kimse iyi insan olmuyor maalesef. "Ben öyle düşünüyorum" diye de her lafın altından kalkilmiyo. Saygı görmesin, hapis hayatı yaşasın, kiz can korkusu yaşasın ama olsun "sabrını sonu selamet" niye çünkü siz öyle düşünüyorsunuz. Çok mantikliymis gerçekten

Bilmem dul halimle ne yapacakmışım... beni düşünüyormuş.. Bu evde gözunun onunde erıyıp gıttım.. Anlamıyor.. Yanı ne bıleyım sureklı pişman olacaksın gecınıp gıdelım işte dıyor..

Ailenize gitmek için izin isteyin, valizi hazırlayın ve bir daha da geri dönmeyin.
Bu seferde evimizi basacaklar. Oradan kaçsak davada yıne görüşmek zorunda kaşacagız. Konusmadan işler daha da sarpa saracak gbı duruyor. Fakat işte tepkılerınden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…