Boşanmak istiyorum 😔

Eşime dedim ki evet pişman olacağım ama daha önce yapmadıgım için pişman olacağım..
Ailem çok uzak bir şehirde. Bende ailem gelsin alsın dıye dusunmustum ama eşim gelmesin dedi gideceksen seni gönderirim dedi. Ama zerre inanamıyorum sözlerine de . Onun aılesoyle konusup ondan sonra duruma bakacagım. Zaten dedıgım gbı herhangı bır şiddet veya tehdit vs olursa polisi arayacagım. Ama insan bi korkuyor yıne de

Bence ablanız haklı, bu saatten sonra ayrı eve çıksanız da pek çok sorun değişmeyecek. Ayrı bir şehire gitmeniz eşinizle yeniden sizin isteklerinize ve özgürlüğünüze göre yeni bir hayat kurmanız gerekir ki bu da çok zor bence.

Gelip geçici bir şey sonuçta ömür boyu birlikte yadamicaklar ,bakarsın şartlar degidiverir ayrı eve geçerler, ben öyle ha diyince bosanma taraftarı değilim

Sizin şu an bizde boşanmak yok diye tutturan koca ailesinden hiçbir farkınız yok. Ortada bir sebep olmasa bile ki var çekip gitmek isteyen insanı ölümle tahdit etmişler, konu sahibi aileme bir şey yaparlar diye korkuyorum diyor siz hala seven insan katlanır diyorsunuz pes doğrusu.
Konu sahibine burda fiziksel olmasa da psikolojik şiddet uygulanıyor. Yanında biri olmadan evden çıkmamak nedir sizin yaşadığınız şey evlilik değil cezaevi Allah kurtarsın. Aileniz de arkanızda madem siz de kararlı durun. Bu yaşadıklarınızı değil yıllarca 1 hafta çekmem. İnsan evlenirken gerçekten ağzı dili bağlanıyor çoğu şeyi idrak edemiyor bu tabi ki mazeret değil ama olan olmuş artık önünüze bakın. Aileniz de arkanızda madem iyi düşünüp kesin kararınızı verin ve lütfen sakın çocuk düşünmeyin

Gercekten öyle... söyledim ama şuanda çalısıyorum sözleşmemin bitmesini bekliyorum. Artık ayrı eve gecsekte gercekten iyi olur muyuz.. Bilmiyorum.. inancım kalmadı sanırım..

O kdr çok psikolojik baskı var ki... Ailesine bunu anlatmaya çalıştım ama benim mükemmel bir hayatımın oldugunu söylediler. Bu mukemmel hayatı bir ben mı göremıyorum anlamıyorum.. Son ıkı aydır yatakları ayırdım zaten. Esımle kotu olmadan guzellıkle gıtmeye calısıyorum. Ama aılesıne soyleyecegımız anı dusununce cok gerılıyorum çünkü olay cıkaracaklar bılıyorum. Ve beni kıymet bılmemezlıkle suclayacakşar. He bir de sürekli beni ne kdr çok sevdıklerınden bahsedıyorlar. O kdr tezat ki her şey

Niye eşinin aesine gidecegini soyluyorsun ki olacaklari bile bile ? Valizini topla çık yolda eşini ara haber ver bu kadar.Konuşursan bırakmazlar tabi
Bunu söyledim. Abim bu sekılde olmaz haklıyken haksız konumuna düşersin. Dava açıldıgında dedi. O yuzden habersızce çek çık yapamıyorum. Aılemin buraya gelmesini de istemiyorum. Kayınbabaya guvenmıyorum cinnet gecirir filan. Allah korusun. Aıleme çok bir şey söylemiyorum o yuzden.

Gerçekten çok üzüldüm ama siz güçlü durun lütfen. Boşanma kararını almak bile başlı başına çok zor, dediğiniz gibi kim boşanmak için evleniyor? Bence ya kendiniz eşya toplayıp çekin gidin veya babanız gelsin sizi alsın tek başınıza karşılarına geçip boşanıyoruz dediğinizde kötü sonuçlar olabilir. Bakarsınız sizi yine bırakmazlar vs Aileyi siz daha iyi tanıyorsunuz tepkilerden bu kadar çekindiğinize göre vardır bir bildiğiniz. Neyse ki aileniz arkanızdaymış daha çok gençsiniz önünüzde çok güzel uzun bir hayat var, Allah yardımcınız olsun

Ah ah bir markete çıkamıyorum ki kaldı ki gizlice mahkemeye gıdeyım. Psikoloğa gitmeyi o kdr cok ıstıyorum kiiii. Ama şuanlık godemıyorum. Bır yıl once psıkolojık ılac kullandım ama. Bir de burası cok kucuk bir yer nereye gıtsen kayınbabanın kulagında ev zaten iç içe..

Ben öyle düşünüyorum, eşiyle severek evlenmiş,eşi iyiymiş,şiddet aldatma yok, sabrın sonu selamet,

O zaman sadece eşine haber ver.Sen ailesini de dusunuyorsun.Valizini hazırla esin geldiginde ben gidiyorum de çık git

Ya bizi sizden uzakta bir eve çıkarırsınız ya da ben boşanıyorum diyin. Bu zamana kadar kimseye bişey yapmayan adam size de bişey yapamaz. Korkmayın havalayan köpek ısırmaz korktukça daha çok korkuturlar. Net olun istediğiniz neyse söyleyin açık açık. Ben böyle yuva kurduğumu aile olduğumu hissetmiyorum. Ayrı evim olsun istiyorum. Sizi her gün görmek zorunda değilim ben eşimle evliyim sizinle değilim diyin.

Ben öyle düşünüyorum, eşiyle severek evlenmiş,eşi iyiymiş,şiddet aldatma yok, sabrın sonu selamet,

3 yılda hiçbir şey değişmemiş bekleyelim bir 3 yıl daha yine aynı sonra bir 3 yıl daha derken bakıyorsun bir ömür gitmiş. Boşanmak için tek sebep aldatma ve şiddet mi? Ortada psikolojik şiddet var farkında mısınız bir insanın evden tek başına çıkmasına müsaade edilmiyor, ölümle tehdit ediliyor ve o çok iyi kocası sesini çıkartamıyor bile. Size Yeşilçam filmi temalı yaşamınızda mutluluklar diliyorum gerçek hayatla hiç tanışmazsınız umarım

Eşya toplayıp gitmek dava açısından sıkıntılı oluyormuş. Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum. Ailem bıraya gelsın istemiyorum zarar verirler diye korkuyorum belkı yapmazlar ama kayınbaba kavgacı tip oluyor bazen güvenemiyorum ruhsatlı sılahı oldugu için. Tesekkur ederim dua edin ne olurSıkıntısız stressiz kurtulayım buradan

Ömrünüz böyle mi gecicek peki burdan size kim yardım edebilir ki kimse sizi zorla tutamaz birinden yardım isteseniz aile akraba gibi ilaçlar kafa rahatlatmaktan başka bi işe yaramıyor psikologa gitmek daha mantıklı umarım bir yolunu bulursunuz Allah yardımcınız olsun

Böyle kayınbabam olsun çok isterdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…