- 16 Eylül 2023
- 658
- 1.684
- Konu Sahibi mahvolmusum
Bu yaştaki çocukları ne diye evlendirirler anlamıyorum,sonu böyle oluyor işteBen 22 o 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yaştaki çocukları ne diye evlendirirler anlamıyorum,sonu böyle oluyor işteBen 22 o 24
Ailenize bu durumu anlatmayın. Ailenizle aynı sehirde misiniz?Eşimle 5 yıllık sevgili kaldık 2 sene önce severek evlendik bir de 1 yaşinda kızımız var, konuya geleyim eşim 2 gün önce bana adliyeye gidip boşanmak istediğini söyledi bu konu sürekli açılıyordu 1 sene içinde ama ben takılmıyordum çok ciddiye almadım her evlilikte olur böyle şeyler diye karışmadım tamam diyip sürekli konuyu kapatırdım. 2 gün önce bana adliyeye gidicem diyince ben işin ne kadar ciddi olduğunu o zaman anladım hemen kızdım neden böyle söylüyorsun diye ama umursamadı, evden çıkıp babası gile gitti onlar da karşımızda oturuyor o gidince bende hemen arkasından gidip babasına durumu söyledim oğlunuz bana aylardır böyle cümleler kuruyor bir şeyler yapın dedim o da oğlunu çağırdı konuştu ama eşim olacak adam onlara da cevap verdi sizene ne karışıyorsunuz der cinsinden babası buna dayanamayıp vurdu eşim böyle konusunca bana da kızım ne uğraşıyorsun boşan dedi bundan ben hala inanmamak istemiyordum buna eşim artık eve de gelmiyor 3 gece oldu ne kızını görmeye geldi ne de benle bu konuyu konuşmaya mahallede gezip tozuyla ama evine gelmiyor beni istemiyor diye bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da yuvamızı dağıtmak istemiyorum severek evlendik babam böyle konularda çok katıdır ona ne diyeceğimi de bilemiyorum evimin içinde kalmışım ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kaynanam gile gidip geliyorum onlarda esimi eve almıyor gece arkadaşında kalıyor gündüz de burda babasının çiftliğine gidip geliyor. Bana seni hiç birakmicam hep derdi şimdi noldu bilmiyorum beni aldatacagini düşünmüyorum hep derdi sen varken ben seni başkasıyla aldatmam kari kızla da çok ugraşi yok sadece rahat ve tek takılmayı seviyor bense elim ayağım bağlı ne yapacağımı bile bilmeden öylece bekliyorum belki pişman olur döner aileme söylemedim söylesem beni rezil ederler koyu kurtler normalde yabancıya kız vermezler ama ben esimi çok seviyorum diyince babam kiyamadi tamam dedi sevdiğine git dedi ben şimdi babam gile gitsem onların yüzüne nasıl bakarım gidemiyorum öylece kalmışım yerimde nolur bir akıl verin ben ayrılığı asla kaldıramam o kadar güçlü değilim eşim umursamaz ama ben o kadarını yapamam
Adam kafaya koymuş bitirmeyi ne deseniz yapsanız boş. Ailesinin yada dizin baskınızlada sürecek birşey değil ki. Aile baskıs işe yarasa idi aileniz size baskın gelir baştan evlenmezdiniz. Durumu ailenize anlatın derim adam çocuğunu görmeye gelmiyor sizi görür mü gözü? Acı konuştum biliyorum ama cesaretinizi toplayıp ailenizle konuşun derim. Bir şekilde evlenmenizi kabul eden aileniz istenmediğiniz yerde durmanızı hiç kabul etmez bence.Eşimle 5 yıllık sevgili kaldık 2 sene önce severek evlendik bir de 1 yaşinda kızımız var, konuya geleyim eşim 2 gün önce bana adliyeye gidip boşanmak istediğini söyledi bu konu sürekli açılıyordu 1 sene içinde ama ben takılmıyordum çok ciddiye almadım her evlilikte olur böyle şeyler diye karışmadım tamam diyip sürekli konuyu kapatırdım. 2 gün önce bana adliyeye gidicem diyince ben işin ne kadar ciddi olduğunu o zaman anladım hemen kızdım neden böyle söylüyorsun diye ama umursamadı, evden çıkıp babası gile gitti onlar da karşımızda oturuyor o gidince bende hemen arkasından gidip babasına durumu söyledim oğlunuz bana aylardır böyle cümleler kuruyor bir şeyler yapın dedim o da oğlunu çağırdı konuştu ama eşim olacak adam onlara da cevap verdi sizene ne karışıyorsunuz der cinsinden babası buna dayanamayıp vurdu eşim böyle konusunca bana da kızım ne uğraşıyorsun boşan dedi bundan ben hala inanmamak istemiyordum buna eşim artık eve de gelmiyor 3 gece oldu ne kızını görmeye geldi ne de benle bu konuyu konuşmaya mahallede gezip tozuyla ama evine gelmiyor beni istemiyor diye bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da yuvamızı dağıtmak istemiyorum severek evlendik babam böyle konularda çok katıdır ona ne diyeceğimi de bilemiyorum evimin içinde kalmışım ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kaynanam gile gidip geliyorum onlarda esimi eve almıyor gece arkadaşında kalıyor gündüz de burda babasının çiftliğine gidip geliyor. Bana seni hiç birakmicam hep derdi şimdi noldu bilmiyorum beni aldatacagini düşünmüyorum hep derdi sen varken ben seni başkasıyla aldatmam kari kızla da çok ugraşi yok sadece rahat ve tek takılmayı seviyor bense elim ayağım bağlı ne yapacağımı bile bilmeden öylece bekliyorum belki pişman olur döner aileme söylemedim söylesem beni rezil ederler koyu kurtler normalde yabancıya kız vermezler ama ben esimi çok seviyorum diyince babam kiyamadi tamam dedi sevdiğine git dedi ben şimdi babam gile gitsem onların yüzüne nasıl bakarım gidemiyorum öylece kalmışım yerimde nolur bir akıl verin ben ayrılığı asla kaldıramam o kadar güçlü değilim eşim umursamaz ama ben o kadarını yapamam
Muhtemelen başkası var. Başka açıklaması yok üzgünüm. Evliliği çocuk oyuncağı sanmış ahlaksız sanırım. Ailen koyu kürtse kırsınlar ağzını yüzünü. Normalde böyle şeylere karşıyım ama seninki haketmiş. Bi güzel pataklasınlar da aklı başına gelsin hergelenin. Terbiyesize bak. Evlen sonra de ki ben sıkıldım. Oldu canım. Ayrılacaksan da ev para yüklü nafaka iste. Yok öyle bi kızla evlenip kucağına bir çocuk verip hadi güle güle demek. Sakın maddi olarak kendini garanti altına almadan boşanma. Ayrıca mesajla keyfi boşanmak istediğini de delil olarak topla. Olmaz bundan. Neyi var neyi yok al mutlaka. Sinir oldum yaEşimle 5 yıllık sevgili kaldık 2 sene önce severek evlendik bir de 1 yaşinda kızımız var, konuya geleyim eşim 2 gün önce bana adliyeye gidip boşanmak istediğini söyledi bu konu sürekli açılıyordu 1 sene içinde ama ben takılmıyordum çok ciddiye almadım her evlilikte olur böyle şeyler diye karışmadım tamam diyip sürekli konuyu kapatırdım. 2 gün önce bana adliyeye gidicem diyince ben işin ne kadar ciddi olduğunu o zaman anladım hemen kızdım neden böyle söylüyorsun diye ama umursamadı, evden çıkıp babası gile gitti onlar da karşımızda oturuyor o gidince bende hemen arkasından gidip babasına durumu söyledim oğlunuz bana aylardır böyle cümleler kuruyor bir şeyler yapın dedim o da oğlunu çağırdı konuştu ama eşim olacak adam onlara da cevap verdi sizene ne karışıyorsunuz der cinsinden babası buna dayanamayıp vurdu eşim böyle konusunca bana da kızım ne uğraşıyorsun boşan dedi bundan ben hala inanmamak istemiyordum buna eşim artık eve de gelmiyor 3 gece oldu ne kızını görmeye geldi ne de benle bu konuyu konuşmaya mahallede gezip tozuyla ama evine gelmiyor beni istemiyor diye bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da yuvamızı dağıtmak istemiyorum severek evlendik babam böyle konularda çok katıdır ona ne diyeceğimi de bilemiyorum evimin içinde kalmışım ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kaynanam gile gidip geliyorum onlarda esimi eve almıyor gece arkadaşında kalıyor gündüz de burda babasının çiftliğine gidip geliyor. Bana seni hiç birakmicam hep derdi şimdi noldu bilmiyorum beni aldatacagini düşünmüyorum hep derdi sen varken ben seni başkasıyla aldatmam kari kızla da çok ugraşi yok sadece rahat ve tek takılmayı seviyor bense elim ayağım bağlı ne yapacağımı bile bilmeden öylece bekliyorum belki pişman olur döner aileme söylemedim söylesem beni rezil ederler koyu kurtler normalde yabancıya kız vermezler ama ben esimi çok seviyorum diyince babam kiyamadi tamam dedi sevdiğine git dedi ben şimdi babam gile gitsem onların yüzüne nasıl bakarım gidemiyorum öylece kalmışım yerimde nolur bir akıl verin ben ayrılığı asla kaldıramam o kadar güçlü değilim eşim umursamaz ama ben o kadarını yapamam
Düşündüm bosanicam sabah kaynanam gile gidip konuyu konuşup aileme durumu izah edicem sadece çocuğum aklımda bana derdi bosaninca senden çocuğu alıcam diye. Şimdi gidip iş başvurusunda bulunucam saglik mezunuyum en kötü huzurevinde çalışırım eski çalıştığım iş yerim var ordan devam ederim ise girdiğim gibi boşanma davasını açarım zaten onun sigortası yok bari benim olsun ben çocuğumu garantilemek istiyorum zaten çok uzağım bu konulara hiç aklımın ucundan geçmediği konuların içindeyim çok kötü durumdayım mantıklı düşünmek istiyorum
Öfff merak etmeyin boşanmaz, aklınca terbiye ediyor ergenlikten yeni çıkmış beyniyle. Ailesi tabi ki kim işine yarıyorsa şimdilik onu tutacak, hele bi oğullarını boşamaya kalkın hele biraz paşalarının canı sıkılsın bakın neler yapıyorlar size. Ailenize durumu açın, deyin arkamda durmayın ama o elinizi görsünler. Hallolmayacak mesele değil. Boşanmaktan da siz değil o korksun. Elindeki gidince üstüne kadın yağmayacak donsuz paşanın.Sorumluluk almak istemiyor her seyi benim üstüme yıkıyor en basiti sabah girmesi gereken bir ahırı var işi hayvancilik onu da bana devrediyor sen yapacaksın diyor sabahtan aksama kadar ne yapıyorsun benim işimi yap diyor bende ona sen burda yatarken ben yapmam diyince şartelleri atıyor hemen boşanacam senden ben tek takilmak istiyorum yalnız kalmak istiyorum sizi çekemiyorum gibisinden sözler söylüyor ailesi benden çok memnun oğullarını atıp beni çocuklarının yerine koymuşlar bana hep derler sen bu adamın kahrını çok çekeceksin ama çok takılmadım bana karşı çok gaddar değil etrafa karşı biraz ates püskürtüyor bende esim bana işlerini yaptırmaya çalışınca cevap verdim cevap verince de seni babanın evine göndericem gibisinden laflar etti sonra da hayatta tek takılmayı isteyip benden boşanmak istediğini söyledi çok gereksiz saçma sapan bir nedeni var şimdi de kendini bizden uzaklaştırmaya çalışıyor bende gitmiyorum ona o da bana gelmiyor öylece kalmışım
Aileniz sizi o yaşta ne diye evlendirdi Allah aşkına?! Nasıl izin veriyorlar böyle bir şeye? Kaçarım mı dediniz insanlara ne dediniz de tamam dediler?Bugüne ne kadar telefonlarını hep meraktan kurcalarım hiç böyle bir şey görmedim biri mesaj atsa bile bana gösterir hani başka bir şey var diyorum kendisi hep der ben sen varken başkasını sevmem diye ne yaparsam boşandıktan sonra yaparım der
Evet 19 da evlendim 14 yaşımdan bellidir birlikteyiz
Tabi ki aldatıyorEşimle 5 yıllık sevgili kaldık 2 sene önce severek evlendik bir de 1 yaşinda kızımız var, konuya geleyim eşim 2 gün önce bana adliyeye gidip boşanmak istediğini söyledi bu konu sürekli açılıyordu 1 sene içinde ama ben takılmıyordum çok ciddiye almadım her evlilikte olur böyle şeyler diye karışmadım tamam diyip sürekli konuyu kapatırdım. 2 gün önce bana adliyeye gidicem diyince ben işin ne kadar ciddi olduğunu o zaman anladım hemen kızdım neden böyle söylüyorsun diye ama umursamadı, evden çıkıp babası gile gitti onlar da karşımızda oturuyor o gidince bende hemen arkasından gidip babasına durumu söyledim oğlunuz bana aylardır böyle cümleler kuruyor bir şeyler yapın dedim o da oğlunu çağırdı konuştu ama eşim olacak adam onlara da cevap verdi sizene ne karışıyorsunuz der cinsinden babası buna dayanamayıp vurdu eşim böyle konusunca bana da kızım ne uğraşıyorsun boşan dedi bundan ben hala inanmamak istemiyordum buna eşim artık eve de gelmiyor 3 gece oldu ne kızını görmeye geldi ne de benle bu konuyu konuşmaya mahallede gezip tozuyla ama evine gelmiyor beni istemiyor diye bir yandan gitmek istiyorum bir yandan da yuvamızı dağıtmak istemiyorum severek evlendik babam böyle konularda çok katıdır ona ne diyeceğimi de bilemiyorum evimin içinde kalmışım ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum kaynanam gile gidip geliyorum onlarda esimi eve almıyor gece arkadaşında kalıyor gündüz de burda babasının çiftliğine gidip geliyor. Bana seni hiç birakmicam hep derdi şimdi noldu bilmiyorum beni aldatacagini düşünmüyorum hep derdi sen varken ben seni başkasıyla aldatmam kari kızla da çok ugraşi yok sadece rahat ve tek takılmayı seviyor bense elim ayağım bağlı ne yapacağımı bile bilmeden öylece bekliyorum belki pişman olur döner aileme söylemedim söylesem beni rezil ederler koyu kurtler normalde yabancıya kız vermezler ama ben esimi çok seviyorum diyince babam kiyamadi tamam dedi sevdiğine git dedi ben şimdi babam gile gitsem onların yüzüne nasıl bakarım gidemiyorum öylece kalmışım yerimde nolur bir akıl verin ben ayrılığı asla kaldıramam o kadar güçlü değilim eşim umursamaz ama ben o kadarını yapamam
Kürtler de cocuk evlılıgı cok fazlaAileniz sizi o yaşta ne diye evlendirdi Allah aşkına?! Nasıl izin veriyorlar böyle bir şeye? Kaçarım mı dediniz insanlara ne dediniz de tamam dediler?
14 yaşında ne aşkı, sevgisi, 19 yaşında ne evliliği? Erkekler zaten 28'den önce asla olgunlaşamıyorlar. Evcilik oynamışsınız, eşiniz sıkılmış bu oyundan muhtemelen oyuna yeni karakter eklemiş ve size yolu göstermiş.
Ayy büyük konuşmayayım da çocuğum (erkek olsun, kız olsun fark etmez) gelip bana 19 yaşında ben evleneceğim, çok seviyorum dese otur oturduğun yerde der ciddiye almam, asla da evlenmesine izin vermem. Okusun okulunu, işini eline alsın sonra zaten gerçek dünyaya gözlerini açınca o vazgeçer evlilikten.
Çok üzgünüm evlilik sorumluluğunu alamamış bu bir. Diğeri de gözü dışarı kaymış.sen aldatmaz diyorsun da büyük ihtimal aldatıyor, ya da başkasından hoslaniyor.Ben 22 o 24
Erken evlenen klasik erkek hareketleri, bi erkek en erken 28 de evlenmeli . Henuz olgunlasmamis , doyuma ulasmamis erkek hem 19 da evlenip bi de ustune cocuk yapinca , lan ben ne yaptim . Daha nice koklanacak gul var , erkek erkege yapilacak seyler var diye dusunup karisini bosayabiliyor. Illa aldatmasi gerekmiyor yani.Bugüne ne kadar telefonlarını hep meraktan kurcalarım hiç böyle bir şey görmedim biri mesaj atsa bile bana gösterir hani başka bir şey var diyorum kendisi hep der ben sen varken başkasını sevmem diye ne yaparsam boşandıktan sonra yaparım der
Evet 19 da evlendim 14 yaşımdan bellidir birlikteyiz
Onun peşinden koşma sakın,kendini Hint kumaşı sanmasın.Büyük ihtimalle aldatıyor zaten, öyle değilse bile sen de ona kıymet vermediğini göster.Kapında afedersin köpek olmadan affetmeDüşündüm bosanicam sabah kaynanam gile gidip konuyu konuşup aileme durumu izah edicem sadece çocuğum aklımda bana derdi bosaninca senden çocuğu alıcam diye. Şimdi gidip iş başvurusunda bulunucam saglik mezunuyum en kötü huzurevinde çalışırım eski çalıştığım iş yerim var ordan devam ederim ise girdiğim gibi boşanma davasını açarım zaten onun sigortası yok bari benim olsun ben çocuğumu garantilemek istiyorum zaten çok uzağım bu konulara hiç aklımın ucundan geçmediği konuların içindeyim çok kötü durumdayım mantıklı düşünmek istiyorum
İmza, kaşe, mühürÇok severek evlendiğimiz seni asla bırakmam diyen kişi ayrılmak isteyebiliyorsa seni asla aldatmam diyen kişi de aldatabilir. Üzgünüm.
Öyle şeyler mi kaldı allahaşkına.herkes 30,35 yaşında birini bulup 2 çocuk yapıp oturuyor.eskidedi onlar.ezbere konuşmayın.Kürtler de cocuk evlılıgı cok fazla
Bunun nesine sasırıyoruz ki
Onlarda 19 gec kalmıs bıle sayılıyor