Boşanmak istemek ve cesaretsizlik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin annesi değilsiniz, ona çocuk gibi bakmak zorunda değilsiniz. Aldatma işi uygunsuz. Önce durumunuzu netleştirmelisiniz.
O kadar yoruldum ki, hiçbir şeyden anlamıyor. Ve böyle bir durumda ne yazık ki sohbet muhabbette olmuyor. Zaten cinsel isteksiz, bende de saygı uyandıran hiçbir davranışı yok.

Evet o durumun bende farkındayım. Fakat şuda bir gerçek o adamı tanımadan da gündemimde düşüncemde boşanmak vardı. Bazen 2-3 gün memlekete gidiyor, o kadar huzurlu hissediyorum ki.. Hiç sevgi, ilgi göstermedi. Ve hepimiz insanız anne karnına düştüğümüz andan itibaren başlıyor sevgi ihtiyacı ve hayat boyu devam ediyor.

Aldatmanın gerekçesi olamaz
İyi insan olsa evli bir kadının hayatına dahil olmazdı
Aldatan erkeğe nasıl kızıyorsam kadına da kızıyorum, aldatmak doğru bir iş değil
Bu adam olmadan eşinizi boşamamışsınız şimdi kendinizce bir dal bulmuşsunuz tutunmaya çalışıyorsunuz hiç adil değil. Bu kadar mutsuz olduğunuz bir evliliği yürüterek hatalısınız zaten şimdi aldatarak beş kez hatalısınız. Kimse aldatılmayı hak etmez, ilgisiz, kültürsüz vs... bahane aramayın bunlar durumu yumuşatmıyor, hayatınızda biri olmasaydı bunlar boşanmak için gayet yeterli sebepler, bitirseydiniz gitseydi ama şimdi kötülük yapıyorsunuz hem eşinize hem çocuğunuza. Bence o yuvayı hak etmeyen sizsiniz boşanın adam da yoluna baksın. Sizin kişisel hikayenizin sonu belli zaten, o memnun olmadığınız yuvayı mumla arayacaksınız, aldatan cezasız kalmaz, ilahi adalet diye bir şey var

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Boşanmanız şart adamı çatır çutur aldatıp acaba mı demenin anlamı yok
Sevmiyorsunuz basit ve hayat çok kısa
Boşanmış aile olup çocuk durumunu çok güzel yöneten bir çok kişi var gördüm çevremde hala da varlar.

Bence artık bunun için destek alın
Alışveriş evliliğinin sonuna gelinmiş
Herkes kendisinin sevebileceği mutlu olabileceği kişilerle olmayı hak ediyor
Eşinizinde onu seven aldatmayan birine ihtiyacı var sizinde “standartlarınıza” uygun birine ihtiyacınız var sevebileceğiniz.

Burada eşiniz kadar sizde suçlusunuz.
Ya siz gerekçe olarak özgüvensizlik baba sevgisi eksikliğini söylemişsiniz mesela
Bana artık böyle şeyler o kadar anlamsız geliyor ki ben empati yapmıyorum bu gerekçelerle.

Umarım bizde başarılı bir şekilde çocuğumuza daha fazla zarar vermeden durumu yönetiriz.
Empati yapmak zorunda değilsiniz tabi ki.

Boşan. Başkasına aşık olmuşsun ben seni yargılayamam. Ama boşanmak zorundasın. Kimse aldatilmayi haketmez. Ama şunu da düşün. Evli olduğunu bilerek konuşan bir adamla evlenip güvenebilir misin ona? Ben o adamdan, evlisin bu durum bize yakışmaz, eğer ilişkin sonlanirsa görüşelim demesini beklerdim şahsen.

Hayatım sen Biogenetik muhendisi misin? Sen Quantum fizikçisi misin? Sen epistemoloji profesörü müsün? Sen olimpiyat triatloncusu musun? Senin ilgi alanına giren konuları bilmek konuşmak , seninle ortak yön uydurmak ne kadar zor olabilir ki? Bu alamancı avcı keko senin başını döndürmüş çünkü senin başinin döneceği varmış. İlgiye o kadar açsın ki ağzı biraz laf yapan herkes senin başını döndürebilir.... İkinizin tek ortak noktası ahlaksizliginiz aslında ama kallavi bir kazık yemeden anlamayacaksın...

Son düzenleme:
o adamla sevgili olarak mı görüşüyorsunuz şu anda yoksa arkadaş olarak mı? sevgili muhabbeti yapıyorsanız adam karaktersizmiş. arkadaş iseniz de, ileride sevgili olacağınıza ve olayın evliliğe gideceğine dair inanışlarınız mı var? ya bunlar gerçekleşmezse? boşanmayı hesap ederken bunları dikkate alırsanız yolda kalabilirsiniz.

bu adam yokmuş gibi hesaplayın siz evliliğin devam edip etmemesi gerektiğini, kalan ömrünüzü nasıl geçirmek istediğinizi, neler yapmak istediğinizi, planlarınızı. haa adamla sevgili olursanız ileride planlarınızı ona göre revize edersiniz.

Şimdi böyle telefondan konuşmak kolay, 3 yaşındaki çocuğuyla boşansın, sonra baksın bakalım bu evli kadınla gelecek planı yapmaktan utanmayan mükemmel bey ne tarafa doğru topukluyor. Gerçek hayat öyle telefonda muhabbet etmeye benziyor mu yaşayıp görsün.

Ya bu keko şu anda bile en az üç dört kadınla aynı anda konusmuyorsa ben bişey bilmiyorum.Hepsine de aynı planları anlatıyordur...En iyi ihtimalle düşürebildigi ile iki kere yatıp kalkacak, varsa elinde parasını malını çorlayıp toz olacak işte. O kadar belli ki...

Sonuna kadar okudum aldatmaniz hiç hoş olmamış boşanın bunu kocanıza borclusunuz çocuğa yazık

Zaten adam bana güvenip boşanma anlamına gelen bisey demiş bulamadım şimdi.Ama konu sahibi o cümleye bile yüce anlamlar yüklemiş

Zaten adam bana güvenip boşanma anlamına gelen bisey demiş bulamadım şimdi.Ama konu sahibi o cümleye bile yüce anlamlar yüklemiş
Evet , aslında dediği şey dümdüz bana güvenme, sonra ortada kalınca benim başıma ekşime....yüzde 90 o da evli zaten

Ama konu sahibi bunu benim için yuvanı yıkma olarak anlıyor

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…