- 6 Şubat 2013
- 1.273
- 1.217
O kadar belli oluyor yani mühendis olduğum. Biogenetik değil ama, endüstri mühendisiyim. Ağzı laf yapan biri değil, buna ihtiyacı yok.Hayatım sen Biogenetik muhendisi misin? Sen Quantum fizikçisi misin? Sen epistemoloji profesörü müsün? Sen olimpiyat triatloncusu musun? Senin ilgi alanına giren konuları bilmek konuşmak , seninle ortak yön uydurmak ne kadar zor olabilir ki? Bu alamancı avcı keko senin başını döndürmüş çünkü senin başinin döneceği varmış. İlgiye o kadar açsın ki ağzı biraz laf yapan herkes senin başını döndürebilir.... İkinizin tek ortak noktası ahlaksizliginiz aslında ama kallavi bir kazık yemeden anlamayacaksın...
Ve yorumunuza istinaden şunu eklemeden geçemeyeceğim;
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - der Nietzsche.
Ve hayatımda bu durumu o kadar çok tecrübe ettim ki,kim ahlak diyorsa, kim namus ve hak yemem diyorsa aslında alasını kendisi yapıyor. Size göre bu durum ahlaksız, peki sizin tanımadığınız fakat yazma özgürlüğünüz olduğunuz için dilediğiniz gibi yazmanız çok mu ahlaklı ? Ahlak sadece aldatmamak mı?
Desteklemenizi beklemiyorum, eleştiredebilirsiniz. Fakat saygı ile. Ama bunu sizden bekleyemem, bu sizin için çok zor çünkü. Sokak jargonu ile, mahalle havasında yazmış çizmişsiniz. Umarım kınadığınız başınıza gelmez.