Boşanmak istemek ve cesaretsizlik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatım sen Biogenetik muhendisi misin? Sen Quantum fizikçisi misin? Sen epistemoloji profesörü müsün? Sen olimpiyat triatloncusu musun? Senin ilgi alanına giren konuları bilmek konuşmak , seninle ortak yön uydurmak ne kadar zor olabilir ki? Bu alamancı avcı keko senin başını döndürmüş çünkü senin başinin döneceği varmış. İlgiye o kadar açsın ki ağzı biraz laf yapan herkes senin başını döndürebilir.... İkinizin tek ortak noktası ahlaksizliginiz aslında ama kallavi bir kazık yemeden anlamayacaksın...
O kadar belli oluyor yani mühendis olduğum. Biogenetik değil ama, endüstri mühendisiyim. Ağzı laf yapan biri değil, buna ihtiyacı yok.
Ve yorumunuza istinaden şunu eklemeden geçemeyeceğim;
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - der Nietzsche.
Ve hayatımda bu durumu o kadar çok tecrübe ettim ki,kim ahlak diyorsa, kim namus ve hak yemem diyorsa aslında alasını kendisi yapıyor. Size göre bu durum ahlaksız, peki sizin tanımadığınız fakat yazma özgürlüğünüz olduğunuz için dilediğiniz gibi yazmanız çok mu ahlaklı ? Ahlak sadece aldatmamak mı?

Desteklemenizi beklemiyorum, eleştiredebilirsiniz. Fakat saygı ile. Ama bunu sizden bekleyemem, bu sizin için çok zor çünkü. Sokak jargonu ile, mahalle havasında yazmış çizmişsiniz. Umarım kınadığınız başınıza gelmez.

Bu mesajı nasıl yorumluyor konu sahibi acaba?
Evli kadınla görüşürken sorun yok ama o evli kadının kocasından ayrılmasina sebep olursa kendini affetmiyor. Ne yüce gönüllü bir bey görüyor musunuz 😢
Meali şimdi böyle konuşuyoruz ama boşanırsan ben sorumluluk almam bana güvenme, senin için boşandım diye beklentiye girme diyor. Kendini garantiye alıyor yani.

O kadar belli oluyor yani mühendis olduğum. Biogenetik değil ama, endüstri mühendisiyim. Ağzı laf yapan biri değil, buna ihtiyacı yok.
Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur.' - der Nietzsche.
Ve hayatımda bu durumu o kadar çok tecrübe ettim ki,kim ahlak diyorsa, kim namus ve hak yemem diyorsa aslında alasını kendisi yapıyor. Size göre bu durum ahlaksız, peki sizin tanımadığınız fakat yazma özgürlüğünüz olduğunuz için dilediğiniz gibi yazmanız çok mu ahlaklı ? Ahlak sadece aldatmamak mı?

Desteklemenizi beklemiyorum, eleştiredebilirsiniz. Fakat saygı ile. Ama bunu sizden bekleyemem, bu sizin için çok zor çünkü. Sokak jargonu ile, mahalle havasında yazmış çizmişsiniz. Umarım kınadığınız başınıza gelmez.
ne zaman muhendis oldunuz tam olarak? merakimdan sordum onceki yazdiklarinizi da goz onune alarak djkddjdjdjdh muhendis degil de edebiyat ogretmeni falan daha yakisirmis size

Ya bu keko şu anda bile en az üç dört kadınla aynı anda konusmuyorsa ben bişey bilmiyorum.Hepsine de aynı planları anlatıyordur...En iyi ihtimalle düşürebildigi ile iki kere yatıp kalkacak, varsa elinde parasını malını çorlayıp toz olacak işte. O kadar belli ki...
Bu adam benim arkadaşımın abisi. Yıllardır beraber çalıştığım yani. Konu arasında sürekli abisinden bahsederdi. Tesadüfen kardeşini işten almaya geldiğinde karşılaştık. Yani zannettiğiniz gibi hiç tanımadığım bir yerden bulduğum biri değil.

ne zaman muhendis oldunuz tam olarak? merakimdan sordum onceki yazdiklarinizi da goz onune alarak djkddjdjdjdh muhendis degil de edebiyat ogretmeni falan daha yakisirmis size
2 yıl önce. 3 üniversite okudum, dalganızı geçecek başka konulara geçiş yapın lütfen, burda yeteri kadar eğlenmiş olmalısınız.

Bu adam benim arkadaşımın abisi. Yıllardır beraber çalıştığım yani. Konu arasında sürekli abisinden bahsederdi. Tesadüfen kardeşini işten almaya geldiğinde karşılaştık. Yani zannettiğiniz gibi hiç tanımadığım bir yerden bulduğum biri değil.
Arkadaşınız kocanızı abisiyle aldattığıniz ilişkinizi destekliyor mu peki?

2 yıl önce. 3 üniversite okudum, dalganızı geçecek başka konulara geçiş yapın lütfen, burda yeteri kadar eğlenmiş olmalısınız.
tamam gulmem gecsin giderim. varsa duruma uygun bi ozlu soz onu yazabilirsiniz bana gule gule mahiyetinde 🥰🥰🥰

o adamla sevgili olarak mı görüşüyorsunuz şu anda yoksa arkadaş olarak mı? sevgili muhabbeti yapıyorsanız adam karaktersizmiş. arkadaş iseniz de, ileride sevgili olacağınıza ve olayın evliliğe gideceğine dair inanışlarınız mı var? ya bunlar gerçekleşmezse? boşanmayı hesap ederken bunları dikkate alırsanız yolda kalabilirsiniz.

bu adam yokmuş gibi hesaplayın siz evliliğin devam edip etmemesi gerektiğini, kalan ömrünüzü nasıl geçirmek istediğinizi, neler yapmak istediğinizi, planlarınızı. haa adamla sevgili olursanız ileride planlarınızı ona göre revize edersiniz.
Sevgili değiliz, normal sohbet ediyoruz.

Ve hayatımda bu durumu o kadar çok tecrübe ettim ki,kim ahlak diyorsa, kim namus ve hak yemem diyorsa aslında alasını kendisi yapıyor.
Evett arkadaşlar konu bize patladığına göre dağılabiliriz..

Normal sohbete gelecek planı kurup sonrada benim için boşanırsan kendimi affetmem mi diyor yani karşınızdaki kişi?
Şöyle ki birbirimize hayatım, canım cicim modunda değiliz. Ama aramızda çekim var, çok fazla ortak nokta ve yaşam tarzı açısından. Boşanmak için konuştuğumuzu söyledim. Senin yaşamın bir evlilikten çok uzak, ben seninle bir ömrü seve seve paylaşırım. Fakat bu senin kararın, beni tanımasan nasıl karar verirdin diyor.

Hoşlandığınız birini hiç konuya dahil etmeden evliliğinizi anlatsaydınız bosanin derdi çoğu kişi burda. :KK70: Bence de bosanin bu adamla ömür mü geçer. Belli ki aranızda aşk, sevgi de yok.
Aldatmayı savunmuyorum. Fakat kadın kadının düşmanıdır, ne olursa olsun bir kadın diğerinin huzurunu istemiyor. Herkes değil ama, bu platformda salt çoğunluk öyle.

Şöyle ki birbirimize hayatım, canım cicim modunda değiliz. Ama aramızda çekim var, çok fazla ortak nokta ve yaşam tarzı açısından. Boşanmak için konuştuğumuzu söyledim. Senin yaşamın bir evlilikten çok uzak, ben seninle bir ömrü seve seve paylaşırım. Fakat bu senin kararın, beni tanımasan nasıl karar verirdin diyor.
Çok romantik gerçekten. 😢

Başka kadınların kocalarını aldatarak elde ettiği huzuru kıskanan bünyem konuya daha fazla devam edemeyecek.

İyi forumlar size.

Aldatmayı savunmuyorum. Fakat kadın kadının düşmanıdır, ne olursa olsun bir kadın diğerinin huzurunu istemiyor. Herkes değil ama, bu platformda salt çoğunluk öyle.
Tabi canım..Sırtını sıvazlasaydık,helal olsun deseydik,adam sana çok aşık deseydik kadın kadının dostu olacaktı dimi...

Bırak bu işleri, devlet su işleri diyesim geldi...Benimde 37 yıllık hayatımda tecrübe ettiğim herkesin kendi kusurlarına kılıf bulduğu oldu. Kendindeki noksanlığı iki kıytırık cümle ile yok edebileceğini sanıyorlar. :KK53::KK53::KK53:Sizin yerinizde olsam boşanırdım, sonrasında istediğinizi yapabilirsiniz. Kimsede size bişey diyemez. Ama önce hatasını anlamakla başlar herşey, sizin gibi kendini haklı çıkarmakla değil...

Kusura bakmayın konu sahibi, gerçekten üzgünüm, siz 22 yaşında evlendim, 30 yaşındayım, 4 yaşında çocuğum var diyince ben sizin son iki yılda endüstri mühendisliği dahil 3 farklı lisans diploması almış olabileceğinizi tahmin edemedim doğal olarak :işsiz:

Nietzsche ye ilginiz olduğuna göre kadınlar ve evlilik hakkındaki düşüncelerini de biliyorsunuzdur....Keşke eşinizi aldatmaya başlamadan hatta evlenmeden önce dikkate alsaydiniz üstadın ontolojik ve etik disiplinini de , şu anda kamyon yazılarıyla demogoji yapmaktan öteye gecebilen bir duruşunuz olabilseydı....

Neyse beni ilgilendirmez, sizi ihanet konusunda teşvik etmiyor oluşumuzu düşmanlık olarak algıladığınıza ve bedduaya basladiginiza göre yapacak fazla birşey kalmıyor.... selametle

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X