- 25 Temmuz 2022
- 1.270
- 1.681
- 37
Kim size ne dese boş burdaki arkadaşlar iyilikle konuşuyor inşallah o hollanda lida sizi aldatır kocanızın değerini anlarsınız tabi geç kalmış olmazsanız yazıkOlabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim size ne dese boş burdaki arkadaşlar iyilikle konuşuyor inşallah o hollanda lida sizi aldatır kocanızın değerini anlarsınız tabi geç kalmış olmazsanız yazıkOlabilir
Kim size ne dese boş burdaki arkadaşlar iyilikle konuşuyor inşallah o hollanda lida sizi aldatır kocanızın değerini anlarsınız tabi geç kalmış olmazsanız yazık
Fakat kadın kadının düşmanıdır,
Bu kadar uzun cümlelere gerek yok, bahanelere sığınmaya gerek yok, ciddi bir yanlıştasınız. Aynanın karşısına geçin ve dürüst olun, yapmanız gerekeni yapın; boşanın. Sizin de huzurunuzun da düşmanı değiliz, sizi tanımayız etmeyiz.
biz okuyoruz yorumlarinizi ayrica konu sahibi herşey onunla ilgili saniyor çok merak ettim eşini aşagilamak ve aldatmak birde muhendislik disindaki uzmanliklari neymis söyleyebildi mi yoksa yalan soyledigim anlasilmasin diye kaale almiyorum ayağı mi yaptiSizden bir cevap beklemiyorum mesajımda. Konunuzu yorumladım , dileklerimi paylaştım.
3 üniversite okumuş bir kadının , yazdığım mesajda bir cevap beklediğimi düşünmesi şaşırtıcı.
Hadi hatrınız kalmasın. Soru da sorayım.
Okuduğunuz bölümlerden biri Endüstri Mühendisliği imiş. Okuduğunuz diğer 2 bölüm nedir ?
Hayırlısı ile en kısa zamanda boşanacağım.Kocanıza üzüldüm. Adamın kendisini tanımayan insanlar önünde bu kadar asagilanmasina üzüldüm. Karısının yeni sevgilisine karşı bu kadar küçük düşürülmesine üzüldüm. Yazık.
Lütfen en kısa zamanda boşanın.