Boşanmak.. Ama ne zaman?

4 yıl siz karı-kocalık yaşamadan nasıl olacak? 4 yıl içinde bu adamın size bakacağını nerden biliyosunuz? Ayrıca para biriktirmenize izin vermez bence, eve para vermez muhtemelen siz işe girince, bu adam da aptal değil herhalde anlar. Bence bu dediğiniz maksimum 1 yıl olur.

Kendini düzeltmesi yönündeki isteğimi takmıyor, çabalarıma karşılık vermiyor. Hatta alay ediyor. Ayrılmak istediğimi söylediğimde de aynı şekilde ciddiye bile almıyor. Üzerinde durunca hakaret edip, çocuklarla tehdit ediyor ve size göre bu durumda beni besleyen o, öyle mi? Kusura bakmayın da onun bana yaptıklarını 20 bin verseler çekmez kimse. Onun kuru ekmeğine, asık suratına, kapanmayan çenesine bana baksın diye katlanmıyorum. Çocuklarım için aklı selim hareket etmeye çalışıyorum. Yapacağım en küçük hatada bedelini iki küçük beden ödeyebilir. Bu durumda "adam beni beslemiş" olmuyor. Beni cebren ve psikolojik şiddetle yanında olmaya zorlamış oluyor.

Ayrıca maksimum bir yılda bu evlilikten kurtulmuş olmayı çok isterim.

Ben 1. Secenek diyorum. Adami kapida gordugunuzde mideniz kalkiyorsa o adama daha fazla tahammul etmeyin. Calisin cocuklarinizi da kendinizi de magdur etmeyin. Cok uzuldum icinde bulundugunuz duruma. Ben de cok zor zamanlardan gectim,ama gectim iste geciyor yani bir sekilde. Umarim bundan sonra mutlu olursunuz

Yakın bir dost bir akraba yok mudur işe girip toparlanana kadar yanına taşınabileceğiniz? Çok üzüldüm durumunuza Allahım yardımcınız olsun

Yarama tuz bastin.. cocuklar varken zor hersey cok zor
Boşanma aşamasında mısın sen de? Çok zor malesef. Allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim. Çok sancılı bir dönem miydi? Boşanmadan önce çalışma hayatınız var mıydı? Boşandıktan sonra ben ne yaptım dediniz mi? Bir de özel değilse sebep neydi? Aldatma, şiddet gibi birşey mi yoksa benimki gibi psikoljik zorbalık mı?

Yakın bir dost bir akraba yok mudur işe girip toparlanana kadar yanına taşınabileceğiniz? Çok üzüldüm durumunuza Allahım yardımcınız olsun
bu da ayrı bir konu. Boşanmayla birlikte zaten pek faydası olmayan akraba akbaba ne varsa silmek durumundayım. Gerçi şimdi ve geçmişte de siliktiler ama muhtemelen bütün kapılar suratıma daha bir şiddetle çarpılacak.

Arkadaşınız, dostunuz herhangi biri yok mu çalışıp kira bölüşebileceğiniz

İşe girdiğinizde para biriktirebilecek misiniz? Pek mümkün gelmedi bana bu. Sonuçta bahsettiğiniz karakterde bir insan sizin maaşınızı da değerlendirmek isteyecektir. 4 yıl çok uzun bir süre. Eğer kesin kararliysaniz işe girdikten birkaç ay sonra bosanabilirsiniz çünkü bekleseniz bile muhtemelen elinizde çok büyük bir para kalmayacak.

Benim durumum pek bir degisikti. Nikah yapmistik,dugun icin bekliyorduk, kumar borcu oldugunu ogrendim,ogrendigim an bitti. Calisiyordum hem de ayni is yerinde. İsimden de ayrilmak durumunda kaldim, uzun sure is bulamadim,maddi olarak cok borcum vardi. Surundum yani. Hic pisman olmadim ama cok ozledim. Bir aliskanlik olmustu cunku. Seviyordum da. Ama bitti. Severek ayrildim, sonra cok dogru yaptigimi anladim

Ne şekilde olursa olsun ben mutlu olacağına inanıyorum. Başaracaksın çünkü kararlısın ve annesin(güçlüsün). Allah yardımcın olsun

4 yıl boyunca kazandıklarınızı eşiniz elinizden almayacak mı?
1 yıl çalışıp başka şehire gittiğinizde orda ne yapacaksınız hangi şehri hangi kriterden dolayı tercih edeceksiniz
Boşanmak istiyorsanız bence kriterinize uygun şehri seçip kabul edilirseniz harekete geçin

Eğer bosanirsaniz nasil bir işte çalışabilirsiniz kosullari, maaşı nasıl guvenceniz bunlarin hepsini düşünün gerekiyorsa kursa gidip sertifika edinin,bu süreçte esinize karsi vurdumduymaz olun yoksa kazandiginiz parayı bozulan psikolojinize harcamak zorunda kalirsiniz,kendinizi ve cocuklarinizi gecindirebilecek duruma geldiginizi düşündüğünüz zaman da bosanabilirsiniz ,cocuklarinizin güçlü bir anneye ihtiyaci olucak herzaman bu yüzden eşinizin hicbir hareketi, sözü şuan dan itibaren sizi etkilemesin buna izin vermeyin bu sizin elinizde emin olun,cocuklariniza yogunlasarak bunu yapabilirsiniz.

Suriyeli bi kadınla mı aldatıyor??
Mal bu erkekler ya vallahi mal....

Gayet akılcı seçenekler...biraz erteleyip sartlarinizi ayarlayinca ayrılmak en güzeli.dediginiz gibi çocuklar da biraz büyüyüp durumu anlayacak yasa erişirler .

Hangi bölümü kazandın en azından 4 yıl sonra gerçekten iş olanağı olursa sabret bence tahammül edilmez biliyorum ama ailende yok ne bileyim zor gibi şuan çekip gitmek

Kesinlikle İkinci seçenek daha mantıklı ne olur yavruların için dişini sık .O adam hırsından çocukları sopa gibi kullanacak sana karşı seninde hiçbir birikimin yok.Arkanda kimse yok.Sinirle çıkıp gidersin o yavruların bütün düzeni alt üst olur.Ben boşandım.kadın sığınma evine gittim.neler neler oldu hayatımda oğlum alt üst oldu.Çok canım yanıyor.Sen de duyduğun nefretle hemen harekete geçme sabret.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşün.Başarabileceğinizi düşünüyorum Allah yardımcınız olsun.Yavrularınız kaç yaşında?

Ben sizin başarıp refaha ereceğinize yürekten inanıyorum. Güçlü bir kadın ve güçlü bir annesiniz. Rabbim yardımcınız olsun

Cnm işin mantık boyutuna bakarsak ikinci seçenek çok daha akillica yanlız dört yıl daha bu adama sabredebilecekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…