Soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım
Aldatma yok, bir akrabası eğer boşanırsan suriyeli bir kadın buluruz gibi birşeyler zırvalamış buna.
Çocuklarım büyüğü 1. sınıfa gidecek. küçüğü 1 yaşında.
Para mevzusu şu şekilde. Benim 17 bin tllik altınım var. Üzerine en azından 30-35 eklemiş olurum. Ayda 2 bin alabileceğim bir pozisyondayım. Bin tlsini ayırsam 3 yılda 36 bin ediyor. Bu para için değmez biliyorum ama bir bakıma mecburum. İş hayatında tutunamazsam diye korkuyorum. Olur da parasız kalırsam kirayı, faturaları ödeyemezsem çocuklarımı elimden almaya çalışırlar.
Aile, eş, dost hiçkimsem yok. Yani var da yok. Desteği geçtim köstek olan , adımı oruspuya çıkaran, zil takıp oynayan onlarca kişi olacak.
Neden 2 çocuk? Çocukları doğurduğumda aklımda boşanma falan yoktu. Yuvarlanır gideriz diyordum. Ta ki eş iyice zıvanadan çıkıp, beni insan değil hizmetçi ve stresini atabileceği kum torbası olarak görene kadar. Şimdiki aklım olsa ömür boyu çocuk sahibi olmayı düşünmezdim
4 yıl dayanabilir miyim? Düşününce bile nefesim kesiliyor. Ama kendi nefesimden önce çocuklarımı düşünmek zorundayım. Ayrıca 4 yıl azami süre. Olur da daha kısa sürede kendimde o gücü bulursam çıkar giderim. Bundan 6 ay önce boşanmak aklımın ucunda bile yoktu. Ama şimdi bu hesapları yapıyorum. Bir 6 ay sonra belki herşey istediğim gibi olmuş olur. Umut dünyası..