• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mıdır?

Aşkım Kapışmak Marmara Üniversitesi MYO mezunu ve arkasından Newport üniversitesinde davranış bilimlerinden mezun olmuş. Siz hiç baktınız mı Newport üniversitesi nedir ne değildir diye? Yökün bile tanımadığı bir üniversitemsi. Parayı verip diplomayı alıyorsunuz. Eşime staj için bir başvuru gelmişti Newport Amerikan Üniversitesi diye, o araştırınca öğrenmiştim ben de. Eşim staja bile kabul etmemişti, international geçerliliği bile yok cv sinde gözükmek istemem demişti.
Anlıyorum fakat şöyle bi durum var onların düşüncesi bu dedim ben ben böyle bir şeyin yüzde yüz olmadığının farkındayım evliyim de zaten kim buna yüzde yüz inanıp bile bile lades der ben sadece bu kişilerin bu görüşte olduğunu ve aldatılan bir sürü kadın varken körü körüne güvenmemek gerektiğini söyledim.

Biraz uzun ama Gulcan Özer'in bu videosu benim dikkatimi çekmişti.
Konuları objektif bir yerden yakalayışını beğeniyorum.
Cinsiyetten bağımsız insanın tahmin edilebilir/tahmin edilemez iç dünyasına dair derinleşiyor burada aldatma konusu.
Ve salt bedensel hazlara indirgenmiyor.
Benim için en dikkat çekici yönü bu olmuştu.

Teşekkürler izleyeceğim 🙏

Burda önemli bir detayı atlıyoruz. Erkekler aldatıyor ok de, kiminle aldatıyor? Aldatmak isteyen erkek bu kadar kolay başka bir kadın bulamasa geniş geniş aldatabilir mi?
Erkeğin sadakat yükümlülüğü var ama aldattığı kadın kendi karmasını yaratır sadece. Tabiki kadınların da etik ahlak anlayışı çok bozuk olanlar var. Geçen zap yaparken bir dizi başlıyormuş . Kız grubu var. Kız diyor ki ben aşık oldum. Diğerleri şaşırıyor kocana mı? Yok başka birine diyor haaa iyi diyolar. TV de verilmeye çalışan mesaja bakar mısın. Herkesin evlilik dışı sevgilisi olabilirrr

Erkeğin sadakat yükümlülüğü var ama aldattığı kadın kendi karmasını yaratır sadece. Tabiki kadınların da etik ahlak anlayışı çok bozuk olanlar var. Geçen zap yaparken bir dizi başlıyormuş . Kız grubu var. Kız diyor ki ben aşık oldum. Diğerleri şaşırıyor kocana mı? Yok başka birine diyor haaa iyi diyolar. TV de verilmeye çalışan mesaja bakar mısın. Herkesin evlilik dışı sevgilisi olabilirrr
Aldatılmış biri olarak, bazı kadınların aşırı ahlaksız olduğunu ve onların en iyi kocaları bulduğunu söyleyebilirim 😄
Hatta bazılarına başı bağlı erkek daha cazip geliyor çünkü diğer kadınla rekabet ediyor. Ben ondan daha güzelim, beni tercih etti gibi gibi...

Bu arada ben aldatmayı korkaklık olarak görüyorum, etrafında varsa bak aldatan bütün erkekler kurulu düzenini bozmak istemez cesaret edemez. Hiçbir erkeğinde öyle gözü aşktan falan dönmez. Evdeki kadın alıştıkları,huyunu bildikleri, emekçileri ve alışkanlıkları sevgi bitebilir evet anlarım ama erkekler sevgileri bitse dahi boşanacak cesareti gösteremezler. Genelde metreslerine kurduğu cümle de ayrı yatıyoruz, boşanıcaz zaten sevmiyorum bla bla. Aldatıyor eşi şüpheleniyor ve bunu itiraf dahi edemiyor. Kaybetme korkusu değil bu aldattığına göre zaten gözden çıkarmış. Boşandıktan sonra totosunu toplayamama korkusu.

Boşanma davalarının yüzde 80'nini kadınlar açar dikkat ettiyseniz.

Aldatılan hiçbir kadın affetmesin donuna kadar alsınlar bunların.
Haklısın kadın her zaman erkekten üstündür ve güçlüdür evliyken de bekarken de boşanırken de. Ama bunu kendi kendimize bizim bilincinde olmamızın hiç bir anlamı yok çünkü toplumda karşılık görmüyor o yüzden kadınlar ozguvensiz hale geliyor ve sindiriliyor. Erkekler psikolojik olarak daha zayıflar ama sırf erkek oldukları için kendilerini güçlü sanmaları yok mu jajd

Aldatılmış biri olarak, bazı kadınların aşırı ahlaksız olduğunu ve onların en iyi kocaları bulduğunu söyleyebilirim 😄
Hatta bazılarına başı bağlı erkek daha cazip geliyor çünkü diğer kadınla rekabet ediyor. Ben ondan daha güzelim, beni tercih etti gibi gibi...
Pislikler ne diyebilirim ki çıksın bin beter olsunlar :/

Pislikler ne diyebilirim ki çıksın bin beter olsunlar :/
Olmuyorlar, mevcut toplum düzeninde dislanmiyorlar çünkü. Burda bile sadakat yükümlülüğü evli erkekte, diğer kadının suçu yok diye savunma yapılıyor. Ahlaksızlık bir suç değil yani, fırsatını bulunca herkesin hayatını öpme lüksün var.

Olmuyorlar, mevcut toplum düzeninde dislanmiyorlar çünkü. Burda bile sadakat yükümlülüğü evli erkekte, diğer kadının suçu yok diye savunma yapılıyor. Ahlaksızlık bir suç değil yani, fırsatını bulunca herkesin hayatını öpme lüksün var.
Kötülük sonsuz ama yasal olarak kusurlu değil. Kadının suçu yok demedim. Bir insan onursuzluğu gurursuzlugu sectiyse napabilirsin ki? En en en fazla rezil edebilirsin ben olsam işyerine gider mahallesine gider rezil rüsva ederdim ha tükürsen utanacak yüz lazım. Birinin kocasını elinden alan kadınla da kimse kolay kolay arkadaş olmaz sanki ya. Olur mu ki bilemiyorum.

Kötülük sonsuz ama yasal olarak kusurlu değil. Kadının suçu yok demedim. Bir insan onursuzluğu gurursuzlugu sectiyse napabilirsin ki? En en en fazla rezil edebilirsin ben olsam işyerine gider mahallesine gider rezil rüsva ederdim ha tükürsen utanacak yüz lazım. Birinin kocasını elinden alan kadınla da kimse kolay kolay arkadaş olmaz sanki ya. Olur mu ki bilemiyorum.
Oluyorlar 😃

Kesinlikle katılıyorum. Düzeni oturmuş erkeklerin peşindeler. Genç , yeni yetme, işsiz, evsiz barksız adamı istemiyorlar.
Evli erkekler tam istedikleri kriterde oluyor.

Herkese selamm öncelikle başlığa takılmayın genel bir konudan bahsedicem 🌸. Neden kadınlara hayat bu kadar zor? Güvenmek neden bu kadar zor. Evlenince neden yuva yıkılmasın çabasını güden taraf sadece kadın oluyor?

Bir süredir Instagram'da sayfama bir kız kardeş düşüyor ve eski eşi kendine şiddet uygulamış hem psikolojik hem fiziksel. En son seviye iki kızına da şiddet uygulamış sanırım adı Hatice belki görmüşsünüzdür. Ve ayrılma kararı almış bardağı taşıran son damla misali. ama adam kadına eziyet etmeye devam ediyor. Kız arkasından dönenler hakkında video cevaplar veriyor sesi titriyor. Ortak yaşadıkları evden çıkmamış sanırım. Maddi gücü de yetersiz muhtemelen.
Neden ya bir erkek iki tane dünya tatlısı çocuğu varken mutlu olacak bir çok şeyi varken hayatı zehir eder 3 kişiye birden travma bırakma lüksüne sahip. Neden böyle varlıklar evlenip sonra zulmediyor.

Neden erkekler boşanırken çocuklarından da boşanıyor! Üç kuruş nafaka vermemek için 40 takla atacak kadar onursuz olabiliyor günün sonunda. Tüm sorumluluk neden anneye kalıyor maddi manevi. Ülkemizde kadınların ne kadarı maddi olarak o kadar yükselebiliyor ki, keşke yükselse de karsilayabilse çocuğun bakımını. Ha yine çocuğu tek yapmadı ya adam neden nafakayı kadına verdiğini zannediyor.

Gel de evlen böyle bir ortamda, gel de birine güven çocuk sahibi ol. Birisi "guvenmeseydin" diyip yolda bırakacak diye düşünmek zorundayım ben çünkü "kadınım". Evlenmek çok büyük risk gözümde. Kadın mağdur oluyor çünkü sadece.

Kızın derdinden bana afakanlar bastı bunu yaşayan binlerce insan var. Bu konuda içimi dökmek istedim.
Yani evlenmekten çok korkmam da çocuk yapmaktan ben de çok korkardım.birşeyler ters gitse ömür boyu tek başına birinin ya da birilerinin sorumluluğu.üstelik çocuklu bir kadınla ilişki yaşamak isteyecek kaç erkek çıkar.neticede cinsel ihtiyaçlar devam edecek.adam bulsan bu sefer de toplumun yerden yere vurmasıyla uğraşacaksın.bu forumda bile yapılıyor.allahtan anne olma hayalim yok.

Benim bdvden anladığım çoğu zaman bir şeyler göstere göstere geliyor, bütün red flagleri gözardı edip evleniyorlar. Burası rezalet evliliğini ısrarla ikişer üçer çocukla taçlandıranlarla dolu. Daha dün okudum, boşanırsam boşanayım önce çocuk yapmak istiyorum diyor. Çocuğa mutlu yuva verme gibi bir misyonu yok, evleneyim üreyeyim tek amacı bu. Evlendim kocam değişti doğurdum kocam değişti konularında hep baştan kötü giden şeyler var. Her erkek aldatır her ilişki böyledir diye düşünenler, üzgünüm ama kendinizi kandırıyorsunuz.

Yani evlenmekten çok korkmam da çocuk yapmaktan ben de çok korkardım.birşeyler ters gitse ömür boyu tek başına birinin ya da birilerinin sorumluluğu.üstelik çocuklu bir kadınla ilişki yaşamak isteyecek kaç erkek çıkar.neticede cinsel ihtiyaçlar devam edecek.adam bulsan bu sefer de toplumun yerden yere vurmasıyla uğraşacaksın.bu forumda bile yapılıyor.allahtan anne olma hayalim yok.
Allahtan yok. Cinsel ihtiilyaçların için bebelerini telef ederdin.

Herkese selamm öncelikle başlığa takılmayın genel bir konudan bahsedicem 🌸. Neden kadınlara hayat bu kadar zor? Güvenmek neden bu kadar zor. Evlenince neden yuva yıkılmasın çabasını güden taraf sadece kadın oluyor?

Bir süredir Instagram'da sayfama bir kız kardeş düşüyor ve eski eşi kendine şiddet uygulamış hem psikolojik hem fiziksel. En son seviye iki kızına da şiddet uygulamış sanırım adı Hatice belki görmüşsünüzdür. Ve ayrılma kararı almış bardağı taşıran son damla misali. ama adam kadına eziyet etmeye devam ediyor. Kız arkasından dönenler hakkında video cevaplar veriyor sesi titriyor. Ortak yaşadıkları evden çıkmamış sanırım. Maddi gücü de yetersiz muhtemelen.
Neden ya bir erkek iki tane dünya tatlısı çocuğu varken mutlu olacak bir çok şeyi varken hayatı zehir eder 3 kişiye birden travma bırakma lüksüne sahip. Neden böyle varlıklar evlenip sonra zulmediyor.

Neden erkekler boşanırken çocuklarından da boşanıyor! Üç kuruş nafaka vermemek için 40 takla atacak kadar onursuz olabiliyor günün sonunda. Tüm sorumluluk neden anneye kalıyor maddi manevi. Ülkemizde kadınların ne kadarı maddi olarak o kadar yükselebiliyor ki, keşke yükselse de karsilayabilse çocuğun bakımını. Ha yine çocuğu tek yapmadı ya adam neden nafakayı kadına verdiğini zannediyor.

Gel de evlen böyle bir ortamda, gel de birine güven çocuk sahibi ol. Birisi "guvenmeseydin" diyip yolda bırakacak diye düşünmek zorundayım ben çünkü "kadınım". Evlenmek çok büyük risk gözümde. Kadın mağdur oluyor çünkü sadece.

Kızın derdinden bana afakanlar bastı bunu yaşayan binlerce insan var. Bu konuda içimi dökmek istedim.
Neden sadece olumsuz örneklere dikkat kesiliyorsunuz,çok güzel örnekler de var görmek istersen.Bende 23 yıldır eşimden hiç falso görmedim çok şükür;gerçekten eli yüzü düzgün ,dikkat çekici bir adamdır.Kadınların ona baktığını çok gördüm fakat eşimin baktığını hiç görmedim.
Zor günler yaşamadık mı elbette yaşadık;bu da hayatın içinde var zaten.Her şey her zaman mükemmel olmaz.
Ayrıca bu sosyal medya hayatımıza gireli ,aldatan kadınların sayısı erkekleri aratmıyor neredeyse.Ha kadınlar daha maharetli iyi saklıyor, yakalanmıyor. Eğitimlisi eğitimsizi,zengini fakiri hem de her çeşit insan yapıyor maalesef. Kişi kendine bile çok güvenmemeli, yanlışa giden yollara dahi asla yaklaşmamalı.

Aldatmayan erkek tabi ki var ama malesef günümüz toplumunda o kadar az ki.

Fatih Civelekoğlu aşkım kapışmak adil yıldırım tabi hepsi direk böyle söylemiyor ama ortak dil şu ( su an ulaşılmazlık ortadan kalktığı için her şey çok ulaşılabilir olduğu için ( sosyal medya uyaran çok diyorlar bu yüzden erkekler aldatmasa bile aldatmayı aklından geçiriyor diyorlar hatta adil yıldırım şu an tek bir görüldü ile erkek bunu düşünür diyor nur hanımla olan programında)
Hanfendi bir kişi ismi saymadım 😃 diğer iki kişi psikolog 3 kişi saymışım 2 si psikolog ve biri de bu işi alaylı olarak yapıyor ve bir sürü danışmanı var siz hala bir kişi üzerinden haklılık kurmaya çalışıyorsunuz ama maalesef :)
aslinda degil :)
aşkım kapismak lisede konservatuvar okumus , üniversitede iki yillik meslek okulunda okumus. turkiyede iki yilliktan sonra normal bir universitede yuksekokul mezunu olarak yüksek lisans yapmayacagi icin para ile - yök tarafindan denkligi olmayan - ecnebi isme sahip ama turkiyede liseden bozma bir eğitim kurumu olan amerikan universitesi Newport'ta yuksek lisans yapmis.
okul hakkinda biraz arastirdim kanim dondu. ulkede gayet ust yerlere gelmis pek cok kisi bu dersaneden bozma yerde egitim almis.
aaah liyakat ah liyakat😡
ayni su kadin gibi. parasini basmiş okumuş

hos trde de bir sekilde yuksek liselans yapsalar da terapi verme hakklari olamazdi çünkü terapi verebilmek icin klinik psikolog olmak hem 4 yil psikoloji egitimi hem 2 yil yuksek lisans yapmak lazim.
1000069088.jpg

Civelek olani acikcasi ne duydum ne sosyal medyada gördüm. simdi sen diyince baktim evet bak o gercek bir Terapist. gercek egitimleri olan bir adam. "islamci psikolog" diye biliniyormus. hayat görüşüm dine uygun yasamak olmadigi icin takip etmem zor ama islam da tum dinler gibi ataerkil bir din. Ne kadar ulkemizde insanlar buna inanmak istemese de icinde "esinizin izni varsa ve adil olabilecekseniz 2-3-4 eş alabilirsiniz" diyen bir kitap. yani bu adamin erkegin cok esli bi "fıtratı" olduguna inanmasi ve bu sekilde konusmasi dünyanın en dogal seyi.

adil yıldırım zaten evde bile sapka takan, sapkasiz tek pozu olmayan, kel kafasindan utanan bir adam. cok psikologsa önce kendini tamir etsin:) bir de sonradan üne ve paraya karisinca heralde dünyayı kendi etrafında dönüyor sandigi icin hep sanki erkekler ust bir yerdeymis de kadinlar erkeklere ulasacakmis gibi demecler veren biri. neredeyse hep dediğinin tersini yaparim - gizemli ya da soguk degilimdir- tavsiye ettigi uzere rollere girip kendimi ulaşılmaz gostermem- asla kacmam kovalasinlar diye. ama hep guzel iliskilerim oldu, ilgi alaka eksikligi yasamadim ya da terkedilmedim. adil yildirimin "bir erkegin ilgisini nasil cekersiniz" videolarinin tersini yapmama ragmen hoşlandığım ama az da olsa romansa giremedigim kimse olmadi bunca sene (hayir çok güzel, alimli degilim)

yani bence sacma sapan insanların fikrinin bilincaltini etkilemesine izin verme, her terapist hesabı takip etme:) once egitimlerini arastir, sonra eksisozluge falan bak hakkinda söylediği ultra sacma bir sozden dolayi vs linç var mi:) sonra birkac videosunu izle. baktin bu kisinin dedikleri mantikli öyle devam et izlemeye.

Son düzenleme:
Neden sadece olumsuz örneklere dikkat kesiliyorsunuz,çok güzel örnekler de var görmek istersen.Bende 23 yıldır eşimden hiç falso görmedim çok şükür;gerçekten eli yüzü düzgün ,dikkat çekici bir adamdır.Kadınların ona baktığını çok gördüm fakat eşimin baktığını hiç görmedim.
Zor günler yaşamadık mı elbette yaşadık;bu da hayatın içinde var zaten.Her şey her zaman mükemmel olmaz.
Ayrıca bu sosyal medya hayatımıza gireli ,aldatan kadınların sayısı erkekleri aratmıyor neredeyse.Ha kadınlar daha maharetli iyi saklıyor, yakalanmıyor. Eğitimlisi eğitimsizi,zengini fakiri hem de her çeşit insan yapıyor maalesef. Kişi kendine bile çok güvenmemeli, yanlışa giden yollara dahi asla yaklaşmamalı.
Mutluluklar 🌸 haklısınız ama bakın 23 sene önceden bahsediyorsunuz 15 sene önceki gençlik dönemi tanıştığım erkek arkadaşlarım bile daha düzgündü. Ne olduysa internetin yaygınlaşması ile oldu. Allah iyilerle karşılaştırsın

Back