• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mıdır?

Siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın bu benim ilgi odağımda inanın değil ben bilir kişilerin ortak görüşürünü belirttim ister inanın ister inanmayın konu sahibesi siz bile değilken siz yorumuma cevap verme gereksiniminde bulundunuz madem inanmamaya bu kadar meyiliniz vardı mesleklerini sormadan da inanmaya bilirdiniz yada cevap vermeden :) iyi geceler diliyorum size :))
yazdigin kisileri sana tek tek anlatmak isterdim ama adil yildirimda koptugum icin detaya inmedim. bir de unlu isimler olduklari icin internette cok sey yazmayi uygun bulmadim. Askim kapismak falan. Bilirkisi de degil saydigin isimler. Sadece goruslerini paylasmissin, ben de diyorum ki sacmalik? İyi geceler

Psikologsa bu kadar avam konuşmalara girmemeleri gerekiyor ya onlarda popüler kültürün kölesi olmuş ilişki danışmanlığı falan adı altında herkes bişey atıyor ortaya ajsjdj
Avamlıktan ziyade dediğiniz gibi popüler kültürün etkisi var ama programlarda ne sorulursa onu yanıtlıyorlar ve bu çok soruluyor yani soruya göre cevap

yazdigin kisileri sana tek tek anlatmak isterdim ama adil yildirimda koptugum icin detaya inmedim. bir de unlu isimler olduklari icin internette cok sey yazmayi uygun bulmadim. Askim kapismak falan. Bilirkisi de degil saydigin isimler. Sadece goruslerini paylasmissin, ben de diyorum ki sacmalik? İyi geceler
Psikoloğun sizden daha bilir kişi olduğuna eminim :)

Merak ettim 5 senelik evlilik. 15-16 yaş 1.5 sene sevgili olduk ayrıldık barıştık 19 yaşımdan beri beraberlik neredeyse 10 sene. Üstelik sürekli iş seyahetine gidiyor. Adım atacak mı diye şeytan dürttü. Bu kadar senede 1 kere yapayım ne var 🤣
Yanlış anlama ama yaptıkların güvenilir bir test metodu değil. Kocan sürekli iş seyahatlerine gidiyormuş, neden sosyal medyada random gelen mesajlarla uğraşsın 😂
Hele yurtdışı iş gezileri aldatmak isteyenler için büyük fırsat. Twitter falan komik geldi.

Annem evliliğini baslarda yıkmak istemedi , babami cok seviyordu , sevgisi uğruna kabul etmekten yanaydi , babamda istedi ki sen evimde ol , cocuklarimin basinda ol ama benim de dışarda bir hayatim olsun.
Annem bu teklifi kabul etmedi , yoksa babam kadından tamamen ayrilsaydi annem evliliğini surdurmekten yanaydi.
Babam bu uğurda, annemle çalışıp kazanıp aldıkları evi anneme bes kurus vermeden sattı ve bizi mağdur etti. Psikiyatrin baktığı açı su oldu , anneniz bu hamlesiyle kendini magdurluktan (maddi manevi açıdan) çıkardı, suan magdur ve ne pahasına olursa olsun yanında maddi manevi olunmasi gereken kişi babanız için diğer kadin oldu.

Bu açıdan durum daha açık.
Ancak sanırım sonuç yine aynı olurdu.
Anneniz eşini paylaşmayı kabul etmedi çünkü. Şikayet etmeseydi belki evdeki tüm hakkını kaybetmeyecekti o anlamda çok hakkı yenmiş. Ama devam da etse asla eski güvenini sağlayamayacaktı.
Psikiyatr madden mağduriyet konusunda haklı. Belki evlilikleri sürmeyebilirdi ama evden hakkı yenmezdi.
Asıl ceza alması gereken babanızmış, nasıl basireti bağlanmış.
Tamam bırakıyor hanımını da onun ve çocuklarının malını alarak cezalandırmak onun haddine değil.
Paloma_ Paloma_
Allah razı olsun
Babamın beynine pıhtı attığını annemin yanindayken öğrendim ve annem oturup ağladı. Hatta babam yogun bakima girerken, annemin babama dinletmem icin attığı ses kaydı hala ben de kayıtlıdır.
21 yıllık sevgi ile yapılan evlilik ve 3 çocuk , ne kadar aldatmis olursa olsun bazen sizdeki sevgi bitmiyormus demek ki
Kadınlar hep merhametli 🙁

Yanlış anlama ama yaptıkların güvenilir bir test metodu değil. Kocan sürekli iş seyahatlerine gidiyormuş, neden sosyal medyada random gelen mesajlarla uğraşsın 😂
Hele yurtdışı iş gezileri aldatmak isteyenler için büyük fırsat. Twitter falan komik geldi.
Ne yapayım kılık değiştirip peşinde gezemem ya 🤣 sürekli gitmiyor 3-4 ayda bir gidiyor. Merak ettim ne yapacak diye. Arkadaşımın sevgilisi düşmüştü mesela. Umarım aldatmamıştır ne diyeyim. Bunu cidden anlayamam çünkü.

Ne yapayım kılık değiştirip peşinde gezemem ya 🤣 sürekli gitmiyor 3-4 ayda bir gidiyor. Merak ettim ne yapacak diye. Arkadaşımın sevgilisi düşmüştü mesela. Umarım aldatmamıştır ne diyeyim. Bunu cidden anlayamam çünkü.
Her imkanı olan aldatacak diye bişey yok. Sadece eşinin imkanlarinda birisi için internetten çapkınlık yapmak saçma.
Yalnız şeyi merak ettim, mesajlarda ne yazdınız😂

Her imkanı olan aldatacak diye bişey yok. Sadece eşinin imkanlarinda birisi için internetten çapkınlık yapmak saçma.
Yalnız şeyi merak ettim, mesajlarda ne yazdınız😂
Belki ben olduğumu anlamıştır çünkü o gün benim yanımda pelin batu için çok güzel bi kadın demişti 🤣 tartışmıştık benim yanımda nasıl dersin diye. Direkt attığı bi tiviti attım ona yorum yaptım sonra da günün güzelleşsin diye dedim nudeu atyım uzun süre görmedi bi baktım engellemiş. İnstagramda da takip isteği attım kabul etmedi. Dm attım sen şu spor salonunda mısın diye yine görmedi. En son LinkedIn açtık bağlantılı bi hesap. Mesaj attım merhaba iş ile ilgili şeyler sordum cevapladı. Sonra baktım bağlantıyı kaldırmış

Belki ben olduğumu anlamıştır çünkü o gün benim yanımda pelin batu için çok güzel bi kadın demişti 🤣 tartışmıştık benim yanımda nasıl dersin diye. Direkt attığı bi tiviti attım ona yorum yaptım sonra da günün güzelleşsin diye dedim nudeu atyım uzun süre görmedi bi baktım engellemiş. İnstagramda da takip isteği attım kabul etmedi. Dm attım sen şu spor salonunda mısın diye yine görmedi. En son LinkedIn açtık bağlantılı bi hesap. Mesaj attım merhaba iş ile ilgili şeyler sordum cevapladı. Sonra baktım bağlantıyı kaldırmış
Valla kocan duysa ilişkin zedelenir yapma böyle şeyler.. boşanacak yer arama 😂

Biraz uzun ama Gulcan Özer'in bu videosu benim dikkatimi çekmişti.
Konuları objektif bir yerden yakalayışını beğeniyorum.
Cinsiyetten bağımsız insanın tahmin edilebilir/tahmin edilemez iç dünyasına dair derinleşiyor burada aldatma konusu.
Ve salt bedensel hazlara indirgenmiyor.
Benim için en dikkat çekici yönü bu olmuştu.

Erkekler hizzaya gelir o zaman haklısın 😅
Bu arada ben aldatmayı korkaklık olarak görüyorum, etrafında varsa bak aldatan bütün erkekler kurulu düzenini bozmak istemez cesaret edemez. Hiçbir erkeğinde öyle gözü aşktan falan dönmez. Evdeki kadın alıştıkları,huyunu bildikleri, emekçileri ve alışkanlıkları sevgi bitebilir evet anlarım ama erkekler sevgileri bitse dahi boşanacak cesareti gösteremezler. Genelde metreslerine kurduğu cümle de ayrı yatıyoruz, boşanıcaz zaten sevmiyorum bla bla. Aldatıyor eşi şüpheleniyor ve bunu itiraf dahi edemiyor. Kaybetme korkusu değil bu aldattığına göre zaten gözden çıkarmış. Boşandıktan sonra totosunu toplayamama korkusu.

Boşanma davalarının yüzde 80'nini kadınlar açar dikkat ettiyseniz.

Aldatılan hiçbir kadın affetmesin donuna kadar alsınlar bunların.

Psikoloğun sizden daha bilir kişi olduğuna eminim :)
Aşkım Kapışmak Marmara Üniversitesi MYO mezunu ve arkasından Newport üniversitesinde davranış bilimlerinden mezun olmuş. Siz hiç baktınız mı Newport üniversitesi nedir ne değildir diye? Yökün bile tanımadığı bir üniversitemsi. Parayı verip diplomayı alıyorsunuz. Eşime IT stajı için bir başvuru gelmişti Newport Amerikan Üniversitesi diye, o araştırınca öğrenmiştim ben de. Eşim staja bile kabul etmemişti, international geçerliliği bile yok cv sinde gözükmek istemem demişti.

Back