- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
az öncede yazdım bi insan bana bunları anlatsa bekaretimi kaybettim dese evlenme ne mecburiyetin var derim ama insan kendi içinde olunca farklı oluyo.ve bu insan benim ilk tek birlikte olduğum insan.ters ilişkiyi bütün karı kocalar yaşıyo dedi benim gözümde normlleştirmeye çalıştı.böyle bi ilişki olmadı ama baskısı hep vardı,bu konuyu bi arkadaşımla konuştum ve normal olmadığını o zaman anladım
yönetimden teyit aldım sizden özür dilerim an itibari ile konuyu ciddiye alıyorum,ama son sorumu ciddiyetle soruyorum kızınızı o evde nasıl bıraktınız,herkesi geçtim siz biliyorsunuz tüm gerçekleri..hiç kimse bilmiyo ki hala daha ne onun ne benim ailem bilmiyo
evet bunu yeni yeni anlıyorum.cevaplarım neden itti anlatabilirmisin?hesap somak değil fikrini merak ediyorum.Sanki tek sorun ters ilişki gibi aksettirmişsin. Bu adam ters ilişki istemese de pislik bir adam. Ancak senin cevaplarını okuyunca bir şey beni itti. Cıks olmadı.
çocukları halasına bırakmıştım o zamanyönetimden teyit aldım sizden özür dilerim an itibari ile konuyu ciddiye alıyorum,ama son sorumu ciddiyetle soruyorum kızınızı o evde nasıl bıraktınız,herkesi geçtim siz biliyorsunuz tüm gerçekleri..
ben söyleyim küçük kıza tecavüz size tecavüz ters ilişki iki çocuk dansı iten bunlar dışardan bi gözle baksanız sizi itmez mi?birde ben de soruma cevap alsam kızınızı gidip alamaz mısınız o evden..evet bunu yeni yeni anlıyorum.cevaplarım neden itti anlatabilirmisin?hesap somak değil fikrini merak ediyorum.
yinede gidip alın lütfen,hala mala ne farkeder ahlaksız bir adam var çevrelerinde..çocukları halasına bırakmıştım o zaman
ben söyleyim küçük kıza tecavüz size tecavüz ters ilişki iki çocuk dansı iten bunlar dışardan bi gözle baksanız sizi itmez mi?birde ben de soruma cevap alsam kızınızı gidip alamaz mısınız o evden..
şu an yanımdalar.geçen yıl beni çocuklarını göremezsin diye tehdit ettikleri için bıraktım 15 gün konuda da yazdım.yinede gidip alın lütfen,hala mala ne farkeder ahlaksız bir adam var çevrelerinde..
e doğru hak yolu dururken b*k yoluna göz diken bir sapıktan her şey beklenir özellikle alabiliyorsa kızı hani en olmadı yoksa oğlanda bırakılmaz oraya..Sadece kızı degil, bana kalırsa oglan cocugu da böyle bir adamla yalnız kalmamalı. Cinsiyetin önemli oldugunu sanmıyorum, kücücük bir cocuga hallenen adam cocukta cinsiyet aramaz.
Ya eşim ve ablam konusu yalanmıymış? Ne üzülmüştüm ne kadar merak etmiştim o kadını ben. Ben kaçırmışım kim söyledi fake olduğunu?ben konuyu teyit ederim sadece @Mune ve @Kazen evet derse zaten başka bir şey demem hanımefendi..
eşim polis ve şu an yanımda sizce bu konuyu suç duyurusu olarak alalım mı ne dersiniz duyarlı vatandaşım daha önce yaptım böyle bir şeyi..
fakat konunun yalan çıkması ihtimali ki (keşke yalan çıksa evlatların cinsel güvenlikleri mevcut değil şu an)illaki var doğru olmadığını ümit ederek son günlerde patlayan yalan konulara karşı önlem almış oldum..nerde karşılaştık ki konuları sabote ettiğimi düşündünüz.
konu sahibi ilk etapta yönetimin haberiyle açtığını söyledi sadece geçen ay eşim ve ablam konusu aynı yolla sözde açılıp fos çıkmıştı..
sizce sorgulamak hakkımız değil mi tk düze at gözlüğüyle inanlım mı her yazılana..
eğer doğruysa zaten üzüldüm iyi dileklerimi temenni ederek ilettim konu sahibine..
hayıordır siz nerden çıktınız bu durumda yoksa o üye siz misiniz?
ya şunu söylesenize iki saattir yalnızsınız çocuklar halalarında sanıyoruz...şu an yanımdalar.geçen yıl beni çocuklarını göremezsin diye tehdit ettikleri için bıraktım 15 gün konuda da yazdım.
Birde öyle bi konu var ki nasil anlatsam;bu sapik yillar önce yaşı küçük kızı alikoyup ters ilişkiye girdigi icin cezaevinde yatmiş biri.bunu evlenmeden önce biliyodum ama ters ilişki olduğunu bilmiyodum ve kız bakire çıktığı icin cezaevinden çıkmış.yani ben iftira saniyodum.
Ters iliskiyi yasamaktan zevk alan insanlar olabilir. Herkes yapiyor da olabilir. Sen sevmiyosan biter. Sorun ters iliski drgil ki. Adam tecavuz etti sana. Sen cocuk yaptin.
ben ifade edemedim,cinsel saldırı olmadığını iftira oduğunu söylediler kız bakire olduğu için serbest kaldı.ters ilişki aklımın ucundan geçmedi.bide şöyle bi olay var iş yeri karşımızda çalışanlar gece orda kalıyo ve bu evinde kalıyo o zaman dükkanda kalmış kız ve dükkandaki bütün çalışanlar cezaevine dükkan sahibi olduğu için oda arada kaynamışEvlenmeden önce kiza cinsel saldirisini biliyordum ama ters ilişki olduğunu bilmiyordum da ne demek ? Ters ilişki olmasimi sorun yani, sen normal yoldan saldiridir deyipmi evlendin ? İnan anlamadim, beynim durdu orda. Bence direkt polise git koruma iste kendine öyle bosan. Allah beter etsin bu insanlari., pislikler. Ben ırk ayrimi yapana da kizmiyorum kimse yadirgamasin, benimde bir kürt ile birlikteliğim olmuştu, iyi tanirim. Ondan sonra irk ayrimi yapmaya basladim zaten. Davul bile dengi dengine. Ne demişler ineğini ve eşini kendi köyünden sec..
çocuklarım yanımdaben söyleyim küçük kıza tecavüz size tecavüz ters ilişki iki çocuk dansı iten bunlar dışardan bi gözle baksanız sizi itmez mi?birde ben de soruma cevap alsam kızınızı gidip alamaz mısınız o evden..
yönetimden teyit aldım sizden özür dilerim an itibari ile konuyu ciddiye alıyorum,ama son sorumu ciddiyetle soruyorum kızınızı o evde nasıl bıraktınız,herkesi geçtim siz biliyorsunuz tüm gerçekleri..
ben ifade edemedim,cinsel saldırı olmadığını iftira oduğunu söylediler kız bakire olduğu için serbest kaldı.ters ilişki aklımın ucundan geçmedi.bide şöyle bi olay var iş yeri karşımızda çalışanlar gece orda kalıyo ve bu evinde kalıyo o zaman dükkanda kalmış kız ve dükkandaki bütün çalışanlar cezaevine dükkan sahibi olduğu için oda arada kaynamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?