boşanma

Boşanmak istiyorum bitti bu evlilik ama yeni hayata başlamak gözümü korkutuyo cesarete destege ihtiyacim var

Çok merak ediyorum alnınıza silah mı dayıyolar evlenmek için böyle kişilikle.ve tahminim doğruysa az yada evlenmeden önce birşeyler yaşamışsınız gibi eşinizle

Korku filmi gibi ya, nasıl evlenebildin bi tecavüzcüyle?? Diyecek bişi bulamıyorum böyle bi adamdan çocuk bile yapmışsın o meleklere yazık ya. Nası bi bataklığa saplanmışsın sen kurtuluşun zor bu anlattıkların gerçekse şayet. Çok çok üzüldüm. Ters ilişkiye zorlaması o kadar kötü görünmedi şuan gözüme. Adamın bi çocuğa tecavüz etmesi gibi korkunç bi gerçek varken ortada.

ben annemin evindeyim şimdi çocuklarim yanimda çıktim o evden ama bilmiyorum işte

Burdan taßınmam şart ve şu an durumumuz müsait degil iş yeri tam karşımızda

Çok merak ediyorum alnınıza silah mı dayıyolar evlenmek için böyle kişilikle.ve tahminim doğruysa az yada evlenmeden önce birşeyler yaşamışsınız gibi eşinizle
Ben tecavüz etmis diye algiladim, zorla bana sahip oldu gibi bisey yazmis, ama cevap alamadim daha soruma...

Sevmediginiz bir adam. Mutsuz, saygisiz, seviyesiz bir evlilik. Hakaret.. Birde cocuklariniz varmis. Böyle bir evlilikte cocuklarinda mutlu olacagini sanmiyorum..

Ayrilin. Yeni bir hayat kurun kendinize. Ilk basta yapmasi zor gelir ama sonra iyiki yapmisim dersiniz..

Allah yardimciniz olsun..

böyle sapik bir zihniyetten bence zor kurtulursunuz , iradeli bir insan oldugunuzu da sanmiyorum , gecmis olsun bari daha fazla cocuk yapmayin....sapik adama milletin kücük kizlarina saldirana cocuk mu yapilir??!!

Bu gün geldim anneme kayinvalide kayinpeder görumce hepsi karsi cikti önume gecti ama durmadim orda zoru başardim gibi insallahda sonu gelir

böyle sapik bir zihniyetten bence zor kurtulursunuz , iradeli bir insan oldugunuzu da sanmiyorum , gecmis olsun bari daha fazla cocuk yapmayin....sapik adama milletin kücük kizlarina saldirana cocuk mu yapilir??!!
Çok doğru söylüyosunuz iradeli güçlü değilim bende bu yüzden korkuyorum

Çocuklarimin çok daha iyi bi ortamda olacagi kesin.burdan bi tasinabilsem

Ben tecavüz etmis diye algiladim, zorla bana sahip oldu gibi bisey yazmis, ama cevap alamadim daha soruma...
Tecavüz değilse bile yorumu bu serefsiz küçük kızla beraber olmuş demeye getirmiş konu sahibi .

Konuyu okuyunca aklıma üçüncü sayfa haberleri geldi,belaya bulaşmışsınız ailecek bir bela hem de kırmadan boşanmanın bi yolunu bulun bence ve boşanınca çok uzaklara gidin bulamasın sizi allah korusun canınıza kast eder bu adamlar

iç dünyamı karıştıran konulardan biri daha..
tek tek saymicam ama bunca olumsuzluğa rağmen nasıl olur da bu adamla evli olur
ve çocuk sahibi olup onları da ateşe atarsınız?
hem böyle bir insanla nasıl ilişki kurar da tecavüz gibi bir travmayı kendinize yaşatırsınız..?

her neyse...
çok geçmiş olsun
dilerim bundan sonraki hayatınızda en azından normal insanlara denk gelirsiniz

kararlı olun
akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız bir daha o eve dönmeyin
arkadaşların da söylediği gibi geçerli bir nedeniniz ve malum şahsın iğrenç bir geçmişi var
boşanmanız zor olmayacaktır

ancak başka şehirde bir yakınınız varsa derhal ordan uzaklaşın,
başka bir yerde hayatınızı kurmaya çalışın derim
böyle bir ihtimal de yoksa devletin kurumlarına sığınmanızı öneririm,
şansınız, yolunuz açık olsun...

en buyuk cesareti cocuklarindan alman lazim bence bizden degil.o cocuklari oyle bi evde yasatmaya hakkin yok.bi is bulup calismak hicte zor degil calisan calisiyo arkadas sende calisirsin ne varki

Tecavüz değilse bile yorumu bu serefsiz küçük kızla beraber olmuş demeye getirmiş konu sahibi .
Eski bi üye olmasina ragmen, sorularin coguna cevap vermiyor Konusahibi, yeni üye gibi sanki... Tecavüze ugramadiysa neden evlendi, silah zoruylami oturttu nikah masasina? Neden korunmadi bu sapiga bide cocuk yapti? Cevap vermiyor ki...

Ben hala neden evlenmiş olduğunuzu anlayamadım, eksik mi okudum, o kısmı eksik mi izah ettiniz bilmiyorum.
Zorla evlendirildiniz hiç istemeye istemeye, adam tecavüzcü ve aileniz müsaade ediyor evliliğe, bu tür sapıklıklarını bile bile nasıl müsaade ediyor, kesin bir dedikodu dolanmıştır ortalıkta, evlenmeniz için kim zorluyor, aileniz zorladıysa şimdi nasıl size kucak açıyorlar, anlayamadım bu kısımları?
Açıklık getirirseniz ona göre yorum yapmak istiyorum.

Eski bi üye olmasina ragmen, sorularin coguna cevap vermiyor Konusahibi, yeni üye gibi sanki... Tecavüze ugramadiysa neden evlendi, silah zoruylami oturttu nikah masasina? Neden korunmadi bu sapiga bide cocuk yapti? Cevap vermiyor ki...
cevap yazdim görmediniz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…