boşanma

Öyle mi turkler die konuşmuyorsunuz ama kurtler die konuşurken nasıl kendinizi soyutluyorsunuz ...ya evet kurtler namus cinayeti işler hemen vuurur kırar dokerler hepsi aynı diğer ırklarda hiiim yoktur zaten deyip susraım çunku cidden uzuluyorum

Yaa inamıyorum kendine tecavüz eden bir adama nasıl iftira atabildiklerini düşündün

Ters iliskiden once zaten bir suru problemin var!Madem ki ailen destekcin ne diye bekledin simdiye kadar?
Ailene ne dedin?

Boyle kendini insan zanneden insan musvettelerini var ya

Nasıl yani ne demek yuh diyorum ya bu içeriğe biri el atsın lütfen nasıl genellemelerde bulunabilirsiniz bu ne curret

kadın kürt derken kayını öyle demiş biz kürdüz adet örfler var vb...

bence buraya takılı kalmamak gerek
farklı
Madem eski üyesiniz konunun buraya sapacağını bilmeniz gerekirdi..
biliyorum benim niyetim kimseyle tartışmak değil herkes fikrini söyleyebilir sen hatalısın diyenlere beni suçlayanlara ters bi tepkim oldu mu?konuyu saptırmaya çalışanlara tepkim

arkadaşım alınganlık yapma konu kürt türk değil türkiyede her yerde adet diye kadınlara neler neler yapılıyor bugün bile vardı haberlede 21 yaşında kocasını tarafından öldürülen kadın cinayeti haberi...

türkiyenin her yeri aynı fakat doğuda bu haberler töre cinayetleri daha çok oluyor

yani konuyu töre ye yöreye getirmiyelim

bana söylenen cümleleri söyledim öldürürüz biz kürtler böyleyiz diyolar dedim, onlar kürt şöyle böyle demedim sizin derdiniz başka
Benim derdim yok ha çok onemliyse bende turkum eşim....sorun sizin gibi zihniyetlerde

ahhh ah o kadar haklısınız ki ben şimdi geçen yıllarıma üzülmeyi bi kenara bırakıp yoluma bakmalıyım

O zaman ırklar sokuştutulmasın araya arkadaşım

Ya neden her konu sabote ediliyor artik bu forumda anlam veremiyorum.

Konu yalan kişi fake ise ve bu dusuncedeysek yazmamamiz gerekir . bir tikla kapatir gerçek olduğunu düşündüğümuz konuya yorum yapariz bu kadar...
...................................
Türk kurt ayrimi yapilmamis. Kürtler le hepimizin bildiği yaşam bicimi ayriligindan bahsetmiş. Yani her kurt bunları yapar dememis. Herkes yasadigi kadar tanir bir kültürü... o da boyle tanimis ..boyle anlatmışlar... böyle yazmis. Bu şekilde kötülük yapan türk cerkez yunan da var bu seferki bir kürtmus...herkesin bir yarasi var gocunup duruyor yani anlamıyorum....

..,...........................

Konuya gelince hanımefendi siz vukuatli bir adamla evlenmiş hatta evlenmekle kalmamis 2 çocuk yapmissiniz.... Yani siz kendi cukurunuzu kendiniz kazmissiniz... Size sunu sunu yap demeyecegim yapmayacaksiniz cunku.. Umarim cocuklariniz guzel günler görür tek duam bu olacak..

Kadin siginma evine basvursana hatta aile ici siddet hattu var ara orayi bilgi al

arkadaşlar ben yaptığımın farkındayım hata en başından beri hata ben şuan ne yapsam psikolojik olarak kendimi toparlasam diye bu konuyu açtım

Bunu turklerde der çerkezlerde lazlarda sadece kurtlere ait birley değil!!!

Bunu anlayabildiğine göre Kürt ayrımcılığı yapılmadığını da anlamışsındır.

Konuyu daha fazla saptırmayıp konu ile alakalı yazacağın bir şey varsa yazabilirsin.

Zira kadına iyilik değil kötülük ediyorsun şu an.

Konusu senin yüzünden kapanabilir.

Vakit kaybetmissin istemedigin biriymis madem neden evlendin ki? Allah kolaylik versin bosanirsin insallah..

Arkadaşım ne yazıp yazmayacağıma karar verecek yaştayım isteyen istediğini yazar diyebilecek zihniyetteyim...başlık açılıyorsa konu içeriğindeki cumlelere karşılık verilebileceğini hepimiz biliyoruz...uyarın emrivaki olmasın iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…