Bunu ben tahmin ettim, konu sahibi taksit taksit anlatinca... Sonradan yazmis, kendisi tecavüze ugramis evet ama ailesinin bundan haberi yokmus, yani bi nevi korkmus evlenmis, ailesi belkide o zamanda destek cikacakti ama o susmus...İnsan olanın başına her iş gelebiliyor, bekareti önemli bulan insanlar elbette var ama kadın kendi isteğiyle yaşayıp kaybetmemiş bunu, tecavüze uğramış! Kendi arzusuyla yaşadığı bir birliktelik olsa evlenmelerinde abes bir durum olmaz, aksine gereken yapılmış olur.
Ailesini çok yadırgadım, en büyük kötülüğü yapmışlar evlatlarına. Bekareti kaybetti diye, namus belasına kızlarının bir ömür tecavüze uğramasını uygun bulmuşlar.
Yazıklar olsun!
Konuyla alakasizmi? Soru soruyoruz dimi acik seyler var anlatimda! Ben fake falanda demedim, eski üyemis ama konuyu eksik anlatmis diyorum, alakasiz yorumlarda alakasiz konulardadir, siz kafanizi yormayin...
Celallenmedim çanım yanlış anladınIkinciden sonra yazdi evet gördüm bende, siz niye celallendiniz? Eski bi üyemis, konu aciyor anlasilmayan seyler var, sorular soruyoz cevaplar gelmiyor....allah allah...
Kürtlerin dedigi bu biz kürtlerKurtlerde boşanmak zor oluyor kultur farkı uçutumm ...bunlar ne ya faşizim kokan cümleler aman kürtlerya kesin oldururler boşananı vahşi pis hepsi !!!!! Lütfen cumlelerden kurt kelimelerini çıkarın turkler arasında da uçurum derecesinde farklılıklar olabilir kurtlerle kurtler arasında da olabilir kurtlerle turkler arasında da olabilir...
doğruluğunu burda mesaj yazarak öğrenemezsiniz buraya yazacağınıza yönetime sorunben konuyu teyit ederim sadece @Mune ve @Kazen evet derse zaten başka bir şey demem hanımefendi..
eşim polis ve şu an yanımda sizce bu konuyu suç duyurusu olarak alalım mı ne dersiniz duyarlı vatandaşım daha önce yaptım böyle bir şeyi..
fakat konunun yalan çıkması ihtimali ki (keşke yalan çıksa evlatların cinsel güvenlikleri mevcut değil şu an)illaki var doğru olmadığını ümit ederek son günlerde patlayan yalan konulara karşı önlem almış oldum..nerde karşılaştık ki konuları sabote ettiğimi düşündünüz.
konu sahibi ilk etapta yönetimin haberiyle açtığını söyledi sadece geçen ay eşim ve ablam konusu aynı yolla sözde açılıp fos çıkmıştı..
sizce sorgulamak hakkımız değil mi tk düze at gözlüğüyle inanlım mı her yazılana..
eğer doğruysa zaten üzüldüm iyi dileklerimi temenni ederek ilettim konu sahibine..
hayıordır siz nerden çıktınız bu durumda yoksa o üye siz misiniz?
ben çilekeşim yazdım mııııı??????Kendi cocuklarina bir sey yapmasindan korkmadin mi?
Bencil kadinsin sen. Cilekesim falan deme sakin bencilsin. Banlaniraam da banlaniyim. Uyuz oldum cocuk yaptim diyince.
sordum tabiki cevabı bekliyorum lütfen sabote etmek istemem devam edin ben arkadaşa cevabımı verdim yönetimden gelen cevaba göre de gelip özür dilerim gerekirse..Baş
Kürtlerin dedigi bu biz kürtler
doğruluğunu burda mesaj yazarak öğrenemezsiniz buraya yazacağınıza yönetime sorun
biri kız 4 yaşında biri erkek 6 yaşındaYa lütfen bu konu gerçek olmasın, lütfen! O çocuklar güvende mi o babayla aynı evde. Cinsiyetleri nedir çocukların?
ben çilekeşim yazdım mııııı??????
ama bunlar yeni ortaya çıkan konular yani ailesi her şekilde saklıyoDaha önce kücük bir kiz cocuguna tecavüz edip ceza evine girmis ve siz iftiradir dediniz öyle mi ? E bu adam hani size de tacavüz etmisti ?
Zorla evlenmis gibi degilsiniz. Bence kocaniz sizi ikna etmis bi sekilde. Kocanizdan tiksiniyo olsaydiniz cocuk yapmaya cesaretiniz olmazdi.
sen kızını nasıl bıraktın orda çok ciddiyim ?ama bunlar yeni ortaya çıkan konular yani ailesi her şekilde saklıyo
ama bunlar yeni ortaya çıkan konular yani ailesi her şekilde saklıyo
biri kız 4 yaşında biri erkek 6 yaşında
az öncede yazdım bi insan bana bunları anlatsa bekaretimi kaybettim dese evlenme ne mecburiyetin var derim ama insan kendi içinde olunca farklı oluyo.ve bu insan benim ilk tek birlikte olduğum insan.ters ilişkiyi bütün karı kocalar yaşıyo dedi benim gözümde normlleştirmeye çalıştı.böyle bi ilişki olmadı ama baskısı hep vardı,bu konuyu bi arkadaşımla konuştum ve normal olmadığını o zaman anladımHayir o kelimeyi kullanmadin. Ama cok cektim cok sabrettim diye yazdin bu kadar seyi. Cile cektigini anlatmak icin yazdin.
hiç kimse bilmiyo ki hala daha ne onun ne benim ailem bilmiyoSize tecavuz ettigini de mi ailesi sakladi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?