boşanma

bu gerçek mi rüyanızda gördünüz..var mı böyle hayat..neden aile sahip çıkmıyor..düze ne olmuşta ..hep tersten gidiyor bu adam..iğrenç bir şey..kürtlerden boşanmak zor olabilir..ama geç bile kalmışsın..gerekirse başka şehire taşının..

tecavüz olayini banada yaşatti ailem bilmiyo bunlari

Eski bi üye olmasina ragmen, sorularin coguna cevap vermiyor Konusahibi, yeni üye gibi sanki... Tecavüze ugramadiysa neden evlendi, silah zoruylami oturttu nikah masasina? Neden korunmadi bu sapiga bide cocuk yapti? Cevap vermiyor ki...
Bazı kadınları anlamıyorum boşuna hayatlarını mafediyolar
Yazık valla

Böyle bir adamla zorla evlendiniz tamam, zorla seviştiniz tamam, zorla çocuk yaptınız tamam, ama zorla ikinci çocuk da neyin nesi? Bir insan nasıl zorla evlenip çocuk yapar? Kendinizi ters ilişki istedi diye öldürmeyi düşündünüz de bu kadar zorla olan şeye nasıl katlandınız? İlişki tersten olunca mı problem oldu? Kimseyi kırmak incitmek istemem ama insanların bile bile yaptığı şeylere "istemedim zorla" demesi beni sinirlendiriyor. Özellikle de ortada hiç suçu olmayan çocuklar varsa. Öyle bir baba, böyle bir anne... Umarım sizin aranızda boğulup psikolojileri ziyan olmaz, kendilerini kurtarırlar.

Eski bi üye olmasina ragmen, sorularin coguna cevap vermiyor Konusahibi, yeni üye gibi sanki... Tecavüze ugramadiysa neden evlendi, silah zoruylami oturttu nikah masasina? Neden korunmadi bu sapiga bide cocuk yapti? Cevap vermiyor ki...
Cevap yazmışya size doğru anladınız diye yani tecavüze uğramış onun için evlenmiş

Şu an
Haklısınız bu iş nasil buralara geldi ben nasil böyle şeyler yaşadim başkasi anlatsa bende sizin gibi düşünürüm

Tecavüz etmis adam, konusahibi mecbur evlenmis, aileside o zamanlar tahminimce laf olmasin diye evlendirdiler, simdi baktilar mutsuz destek cikiyorlar, simdi bosanmis olunca bi nevi tecavüz olayi farklu diye bence... Hala neden iki cocuk yapti böyle bi adama anlamiyorum, olan cocuklara oluyor...

okurken içim parçalandı canım Allah yardımcın olsun!

Öncedende yazdım mune kazen ve okypete biliyo az önce kazen konu açabilirsin dedi ve sonra konu açtım buralara takılmayın lutfen

Eski bi üye olmasina ragmen, sorularin coguna ceva vermiyor Konusahibi, yeni üye gibi sanki... Tecavüze ugramadiysa neden evlendi, silah zoruylami oturttu nikah masasina? Neden korunmadi bu sapiga bide cocuk yapti? Cevap vermiyor ki...

konuyu dagitmayin bence , bir yazdiniz iki yazdiniz cvp da aldiniz yeterli , cogu konularda konuyla alakasiz yorumlariniz mevcut ?!! , bir sorun varsa yöneticilere direk yazin , geyik bölümüde var kk da !!

Zor bir durum. Nereye giderseniz gidin bence bu adam çocukları bahane ederek sizi bulur. Keşke yurtdışına çıkabilseniz.

Kurtlerde boşanmak zor oluyor kultur farkı uçutumm ...bunlar ne ya faşizim kokan cümleler aman kürtlerya kesin oldururler boşananı vahşi pis hepsi !!!!! Lütfen cumlelerden kurt kelimelerini çıkarın turkler arasında da uçurum derecesinde farklılıklar olabilir kurtlerle kurtler arasında da olabilir kurtlerle turkler arasında da olabilir...

Cevap yazmışya size doğru anladınız diye yani tecavüze uğramış onun için evlenmiş
Ikinciden sonra yazdi evet gördüm bende, siz niye celallendiniz? Eski bi üyemis, konu aciyor anlasilmayan seyler var, sorular soruyoz cevaplar gelmiyor....allah allah...

tecavüz olayini banada yaşatti ailem bilmiyo bunlari

Yanlışlığı apaçık bir yola nasıl girersiniz?
Bir kere tecavüz edilmesi başlı başına bir travma zaten, bir de o adamla her gece ayni yatağa girmeyi nasıl kabul ettiniz???
Tecavüz sonrası kaybettiğiniz bekareti sorun ettiyseniz ömür boyu yalnız kalmayı tercih etseydiniz de bu evliliğe razı gelmeseydiniz.
Kaldı ki böyle bir durumu da tabii ki izah edebilirdiniz ve tabii ki yalnız kalmazdınız.

Çok zor ve bela bir işin içindesiniz besbelli. Allah yardımcınız olsun, başka bir şehre gidin, durmayın orada.
Herşeye baştan başlayın, keşke daha önce yapsaydım bunu diye hayıflanacaksınız dert etmeyin.

ben konuyu teyit ederim sadece MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ve Kazen evet derse zaten başka bir şey demem hanımefendi..
eşim polis ve şu an yanımda sizce bu konuyu suç duyurusu olarak alalım mı ne dersiniz duyarlı vatandaşım daha önce yaptım böyle bir şeyi..
fakat konunun yalan çıkması ihtimali ki (keşke yalan çıksa evlatların cinsel güvenlikleri mevcut değil şu an)illaki var doğru olmadığını ümit ederek son günlerde patlayan yalan konulara karşı önlem almış oldum..nerde karşılaştık ki konuları sabote ettiğimi düşündünüz.
konu sahibi ilk etapta yönetimin haberiyle açtığını söyledi sadece geçen ay eşim ve ablam konusu aynı yolla sözde açılıp fos çıkmıştı..
sizce sorgulamak hakkımız değil mi tk düze at gözlüğüyle inanlım mı her yazılana..
eğer doğruysa zaten üzüldüm iyi dileklerimi temenni ederek ilettim konu sahibine..
hayıordır siz nerden çıktınız bu durumda yoksa o üye siz misiniz?
konuyu dagitmayin bence , bir yazdiniz iki yazdiniz cvp da aldiniz yeterli , cogu konularda konuyla alakasiz yorumlariniz mevcut ?!! , bir sorun varsa yöneticilere direk yazin , geyik bölümüde var kk da !!

Konuyla alakasizmi? Soru soruyoruz dimi acik seyler var anlatimda! Ben fake falanda demedim, eski üyemis ama konuyu eksik anlatmis diyorum, alakasiz yorumlarda alakasiz konulardadir, siz kafanizi yormayin...

Kayninin seni tehdit etme cesaretini nerden buluyor ki, hayvan herif.
Sen bosanmadan once tum bu tehditleri polise anlat, hatta yazili sekilde bildir ki sana ve cocuklarina zarar gelirse sorunlusu kaynin diye. Dag basimi burasi ?

İnsan olanın başına her iş gelebiliyor, bekareti önemli bulan insanlar elbette var ama kadın kendi isteğiyle yaşayıp kaybetmemiş bunu, tecavüze uğramış! Kendi arzusuyla yaşadığı bir birliktelik olsa evlenmelerinde abes bir durum olmaz, aksine gereken yapılmış olur.
Ailesini çok yadırgadım, en büyük kötülüğü yapmışlar evlatlarına. Bekareti kaybetti diye, namus belasına kızlarının bir ömür tecavüze uğramasını uygun bulmuşlar.
Yazıklar olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…