boşanma

Olabilir de konu bu değil.
Kürtüm, Türkler şöyle böyle de yazabilirdi.
Çerkes de yazabilirdi Laz da.
Konu etnik kökenle mi alakalı?
Konu açılmış destek bekleniyor herkes bir köşesinden çekiştiriyor.
Yok neden evlendin, yok faşistsin yok sahtesin.
Yazık ya hu!
Konu sahibi Allah yardımcın olsun.
İlk önce bir iş bul hatta ondan önce devletten koruma da talep edebilirsin bence, kaynınıın söyledikleri hiç normal değil.

Allah yardımcın olsun. Yaşadıkların çok zor. Çocuklarına çok üzüldüm. O adamdan bir an önce kurtulmanı dilerim. Inşallah çocuklarınla birlikte huzurlu bir yuvan olur.

ben dediğim gibi sevmeden evlendim ve hep kavgalarımız oluyodu bi an sinirlendi ve söyledi

Kız kac yasındaymıs peki? Onu da biliyor musunuz? Dükkana nasıl gelmiş kız, kacırmıslar mı?
Önemli olan sizin konunuz tabi, ama merak ettim.

sakın o eve tekrar gitmeyin bırakın eşyalar onların olsun ve gerekli şikayetleriniz yapın...

Konuyu ırklarla açıklamasına gerek yok herkes cumlesine dikkat etsin

Kız kac yasındaymıs peki? Onu da biliyor musunuz? Dükkana nasıl gelmiş kız, kacırmıslar mı?
Önemli olan sizin konunuz tabi, ama merak ettim.
kız evden kaçmış o zamanlar burda meşhurdu her gün birilerinin evinde kalıyomuş okula gidiyodum o zamanlar hep konuşuluyodu kız şuraya gitmiş bu gün bununla kalmış bi sürü kişiyle birlikte olmuş 15 kişi cezaevine girdi belki daha fazla 17 yaşındaydı

İftira dediler diye kız bakşre diye ohh masummuş deyip evlendiniz öyle mi güvenebildiniz yani. Tabii ki iftira diyecek kabul edecek hali yok ama bununla isminin anılması bile benim o insanla evlenmemem için sebebtir tabii size göre sadece bakirelii giderse suç işlemiş olur değil mi herhangi bir şekilde taciz etmek suç değil. Tecavüz etti diyorsunuz nasıl oldu bu olay ve sevmediğiniz bir insanlar nasıl evlendiniz? hadi sevdiniz de gözünüz görmedi diyeceğim de o da yok ailenize karşıo kozunuz da varmış adı böyle anılan biriyle evlenmem diyecektiniz bir de 2 çocuk yapmışsınız o zamana kadar aklınız nerdeydi sırf böyle ilişki istiyor diye mi ayrılıyorsunuz tabii ki iğrenç birşey ama bu kadar sene sürdürebilmişsiniz.Şimdi de ağlıyorsunuz zaten olacaklar belliymiş. Siz bu adamdan boşanmayacaksınız bu belli birşey.

Kimse götürüp ailesine vermemis yani, olmadı yuvaya götürün, 18'ini doldurmamıs, bulduk bari kılıctan gecirelim demisler hepimiz...Erkekler ne kadar mide bulandırıcı bazen. Nasılsa sahipsiz...Allah belasını versin o kıza bunu yapanların.

Kayınvaliden seni tutuyor gibi, bana kalırsa hırgür cıkmadan bosanmanda sana yardımcı olacaktır, önce iyilikle onunla konus. Baktın iyilikle olmuyor, o zaman zor yolu sececeksin. Bu psikopatın elinden kurtul bir an önce. Her gün korka korka aksam olmasını mı bekleyeceksin bir ömür boyu? O igrenc adam tenine dokununca miden bulanmayacak mı bunları düsün, durumun zor ama imkansız degil. Cocukların da yanında imiş, biraz cesaret sadece...

Konuyu ırklarla açıklamasına gerek yok herkes cumlesine dikkat etsin
probleminiz nedir anlamadım?biz kürtüz biz kürtüz kürtlerde
benim ihtiyacım da bu sizin dediğiniz gibi cesaret olan oldu.önüme bakıp hayatımı nasıl bi yol çizerek devam ettirebilirim

Bunu turklerde der çerkezlerde lazlarda sadece kurtlere ait birley değil!!!
Türküm ve konuşurken hiç "biz Türkler" diye bir cümle kurmam..
Bunları söyleyen konu sahibesi değil, konu sahibesinin kürt kaynı..Kadını niye suçluyorsunuz ki ırkçılıkla?

Ayrıca eğri oturup doğru konuşmamız gerek. Doğudaki adetleri herkes bilir. Boşanmak öyle kolay değildir, töre cinayetleri, kadın ve namus cinayetleri hala fazlasıyla mevcut.
Kusura bakmayın ama bunlar bu ülkenin gerçekleri. Ha doğuda sadece kürtler mi yaşıyor, hayır elbette.

Bunu turklerde der çerkezlerde lazlarda sadece kurtlere ait birley değil!!!
bana söylenen cümleleri söyledim öldürürüz biz kürtler böyleyiz diyolar dedim, onlar kürt şöyle böyle demedim sizin derdiniz başka

ayrıca konu türk kürt meselesine gelecek olursa söyleyecek çok şey var meseleyi algılamadan sırf kompleksinize yenilip cevap yazmayın

kadın kürt derken kayını öyle demiş biz kürdüz adet örfler var vb...

bence buraya takılı kalmamak gerek

bende bunu demek istiyorum ama insanlar ne alakaysa kişisel algılıyo bazı şeyleri hiç bi türk boşanmak isteyen karısına burnunu keserim demez.bilmeyenler için söyliyeyim kürtlerde boşanan adam karısının burnunu keserse aldattığı için kesmiş olur

Madem eski üyesiniz konunun buraya sapacağını bilmeniz gerekirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…