Boşanma ve Pişmanlık

Bence boşuna yorulmayın bir adama "ben seni sevmeye başladım bana yardım et "demiş bir sayfasında okumuştum. Egosu ve gururu herşeyden ağır basan biri önce kendini değiştirmeli. Bir insana söylenecek en son laf olmalı seni sevmeye yeni başladım falan.

Bitti boşanalım dedim öfkeme yenilerek önceden vaz geçmezdi benden,hemen kabul etti...
Beni rahatsız etme dedi.. üzülüyorum,Allah ım dan yardım diliyorum bu mübarek günlerde..
Iste blof yapmamak gerek.Bikiyorlar.Ayriligi ağzına aldin mi erkek alışıyor ayrılık fikrine.Ayrilma konusunu daha kolay kabulleniyor.Sen kaybetme korkusu yasasin diye yapıyorsun ama durum böyle oluyor.Ben bu hatayı iki kez yaptim.Gerci ikisi de beni deli ediyordu ama büyük hata işte.Kumar.Yanlis yol.Ya kaybetmeyi goze alacaksin alamiyorsan yapmayacaksin.Yola gelmiyor bunlar.Biz olsak coktan yola geliriz.Bir de kadınlara zor derler.

Son düzenleme:
Seni sevmem için yardım et "demiş.

Böyle söyleyip gurur yapmak .. geri adım atmayı ve yeri geldiğinde alttan almayı bilmek hayatı güzelleştirir yoksa eziyet olur yaşamak. Ayrılsınlar bu konu gibi birsürü konu açar eminim.

Böyle söyleyip gurur yapmak .. geri adım atmayı ve yeri geldiğinde alttan almayı bilmek hayatı güzelleştirir yoksa eziyet olur yaşamak. Ayrılsınlar bu konu gibi birsürü konu açar eminim.

Ben hatamı anladım ve ders aldım..
Ama bu benim evliliğime maal oldu.
Umarım pişman olmam

Umarım pişman olmam
Hatanızı anlayıp ders aldığınızı eşinize neden söylemiyosunuz?
Siz evliliğinizi daha bitmeden kafanızda bitirmişsiniz sanki.
Hem evliliğim kurtulsun istiyosunuz ama adım da atmak istemiyosunuz gibi?

Umarım pişman olmam
Insan elindeki guzel seyi goremiyor bazen.Şımarıklık ;evliliğine hayatına malobiliyor insanin ;hak etmese bile okadarini; çoğu kişide yaşansa dahi; secilmis kişi ağır bir bedel ödeyebiliyor.Ben de ödedim.

İnşallah ayrılırsın , inşallah eşin sana cevap vermez, sana geri dönmez, sana kötü davranır, barışsa bile senden öç almak için barışır, gibi cevaplar yorumlar okudum. Nasıl kin ve nefret dolusunuz nasıl çirkin cevaplar bunlar, nasıl acımasızca.karşındakini kırmak üzmek için söylenmiş kasıtlı sözler ve sadece kendileri karşı tarafın durumunda olduğu için. hak derler birde , bir kişiyi kasıtlı üzmek ve kırmakta kul hakkına girer...
kendi nefretlerinizi içinizde saklayın kimseyi zehirlemeye hakkınız yok

Hatanızı anlayıp ders aldığınızı eşinize neden söylemiyosunuz?
Siz evliliğinizi daha bitmeden kafanızda bitirmişsiniz sanki.
Hem evliliğim kurtulsun istiyosunuz ama adım da atmak istemiyosunuz sanki?

Çünkü eşim hep beni değiştirmeye çalışan biri idi. Beni evlenmeden önce olduğum gibi kabul etti, fakat evlendikten sonra değiştirmeye çalıştı. Hep kendi istediği gibi davranayım istedi.
Bana hep dediği şey, sen değişmezsin... bir gün X değişti deseler bana inanmam.. evet ben değişmedim ama , hatamdan ders çıkardım.. eşim buna inanmaz.. bana tekrar güvenmez, demek istediğim bu. Bir defa daha aramızda tartışma olmuştu, ve gel ayrılmayalım dedim . Barışınca bana dedi ki çevre duysaydı akrabalar falan tekrar başlamazdık dedi..
Üstünden 1 ay geçmişken herkes duymuştur etrafında, o yüzden geri dönüşünün olmadığını düşündüğümden..
Ben kafamda bitirmedim, keşke bitirebilsem, gelmeyecek biliyorum ama küçücük umut beni öldürüyor..

Yazık olmuş evliliğe ve çocuğa.
Yazdıklarınızdan en büyük hatanın sizde olduğunu görüyorum.
Maddi ve manevi anlamda rahat olsaydınız boşandığınız için pişman olmayacaktınız ve eşinizde umrunuzda olmayacaktı.
Şuan sıkıntıda olduğunuz için ona dönmek istiyorsunuz. Üzüldüm doğrusu.
Lakin çocuk önemli bir faktör. Gidip eşinizden özür dilemeli ve sizi affetmesini sağlamalısınız.
Bence bencilliğide bir kenara bırakıp artık eşiniz ve yuvanızın değerini bilmelisiniz

Degismekten neden bu kadar korkuyorsunuz, ustelik kaybetmekten bu kadar korktugunuz insana karsi.. bence insanlar kisiliklerinden taviz vermeden degisebilmeli zamanla.. mesela degismedim ama hatalarimdan ders cikarttim demissiniz, baya baya degismissiniz iste. Bunu isler bu noktaya gelmeden yapsaydiniz daha iyi olmaz miydi? Bu sadece sizin icin degil, genel olarak degisimden, gelisimden korkan bir milletiz telefon hattimizi bile degistirmiyoruz darbe yemeden degil ki huylarimizi..

İlk cümleleri okurken beddua ediyorsunuz sandım birden gerisini okuyunca içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…