- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi maviliezgi
-
Bence boşuna yorulmayın bir adama "ben seni sevmeye başladım bana yardım et "demiş bir sayfasında okumuştum. Egosu ve gururu herşeyden ağır basan biri önce kendini değiştirmeli. Bir insana söylenecek en son laf olmalı seni sevmeye yeni başladım falan.Arasana eşini ne kaybedersin? Neyin gururu adam zaten peşinde koşmaktan yorulmuş. Ben seni çok seviyorum düzeltmek istiyorum bir şeyleri desene ne bekliyorsun. O ne demişse demiş, pişman olmamak için yap en azından.
Iste blof yapmamak gerek.Bikiyorlar.Ayriligi ağzına aldin mi erkek alışıyor ayrılık fikrine.Ayrilma konusunu daha kolay kabulleniyor.Sen kaybetme korkusu yasasin diye yapıyorsun ama durum böyle oluyor.Ben bu hatayı iki kez yaptim.Gerci ikisi de beni deli ediyordu ama büyük hata işte.Kumar.Yanlis yol.Ya kaybetmeyi goze alacaksin alamiyorsan yapmayacaksin.Yola gelmiyor bunlar.Biz olsak coktan yola geliriz.Bir de kadınlara zor derler.Bitti boşanalım dedim öfkeme yenilerekönceden vaz geçmezdi benden,hemen kabul etti...
Beni rahatsız etme dedi.. üzülüyorum,Allah ım dan yardım diliyorum bu mübarek günlerde..
İnşallah canım bu konunun güzel haberlerini bekliyorum insanın gururunu yenmesi artık kendinden çok karşısındakinin düşüncelerini düşünmeye başlaması büyük bir olgunluktur.Ezgi umarım bugün çok güzel haberler duyarız :)
Seni sevmem için yardım et "demiş.Bence boşuna yorulmayın bir adama "ben seni sevmeye başladım bana yardım et "demiş bir sayfasında okumuştum. Egosu ve gururu herşeyden ağır basan biri önce kendini değiştirmeli. Bir insana söylenecek en son laf olmalı seni sevmeye yeni başladım falan.
Ezgi umarım bugün çok güzel haberler duyarız :)
Böyle söyleyip gurur yapmak .. geri adım atmayı ve yeri geldiğinde alttan almayı bilmek hayatı güzelleştirir yoksa eziyet olur yaşamak. Ayrılsınlar bu konu gibi birsürü konu açar eminim.Bence boşuna yorulmayın bir adama "ben seni sevmeye başladım bana yardım et "demiş bir sayfasında okumuştum. Egosu ve gururu herşeyden ağır basan biri önce kendini değiştirmeli. Bir insana söylenecek en son laf olmalı seni sevmeye yeni başladım falan.
Böyle söyleyip gurur yapmak .. geri adım atmayı ve yeri geldiğinde alttan almayı bilmek hayatı güzelleştirir yoksa eziyet olur yaşamak. Ayrılsınlar bu konu gibi birsürü konu açar eminim.
Hatanızı anlayıp ders aldığınızı eşinize neden söylemiyosunuz?Ben hatamı anladım ve ders aldım..
Ama bu benim evliliğime maal oldu.
Umarım pişman olmam
Insan elindeki guzel seyi goremiyor bazen.Şımarıklık ;evliliğine hayatına malobiliyor insanin ;hak etmese bile okadarini; çoğu kişide yaşansa dahi; secilmis kişi ağır bir bedel ödeyebiliyor.Ben de ödedim.Ben hatamı anladım ve ders aldım..
Ama bu benim evliliğime maal oldu.
Umarım pişman olmam
Hatanızı anlayıp ders aldığınızı eşinize neden söylemiyosunuz?
Siz evliliğinizi daha bitmeden kafanızda bitirmişsiniz sanki.
Hem evliliğim kurtulsun istiyosunuz ama adım da atmak istemiyosunuz sanki?
Çünkü eşim hep beni değiştirmeye çalışan biri idi. Beni evlenmeden önce olduğum gibi kabul etti, fakat evlendikten sonra değiştirmeye çalıştı. Hep kendi istediği gibi davranayım istedi.
Bana hep dediği şey, sen değişmezsin... bir gün X değişti deseler bana inanmam.. evet ben değişmedim ama , hatamdan ders çıkardım.. eşim buna inanmaz.. bana tekrar güvenmez, demek istediğim bu. Bir defa daha aramızda tartışma olmuştu, ve gel ayrılmayalım dedim . Barışınca bana dedi ki çevre duysaydı akrabalar falan tekrar başlamazdık dedi..
Üstünden 1 ay geçmişken herkes duymuştur etrafında, o yüzden geri dönüşünün olmadığını düşündüğümden..
Ben kafamda bitirmedim, keşke bitirebilsem, gelmeyecek biliyorum ama küçücük umut beni öldürüyor..
Bugun mu geliyordu eski esin?
İlk cümleleri okurken beddua ediyorsunuz sandım birden gerisini okuyunca içim rahatladıİnşallah ayrılırsın , inşallah eşin sana cevap vermez, sana geri dönmez, sana kötü davranır, barışsa bile senden öç almak için barışır, gibi cevaplar yorumlar okudum. Nasıl kin ve nefret dolusunuz nasıl çirkin cevaplar bunlar, nasıl acımasızca.karşındakini kırmak üzmek için söylenmiş kasıtlı sözler ve sadece kendileri karşı tarafın durumunda olduğu için. hak derler birde , bir kişiyi kasıtlı üzmek ve kırmakta kul hakkına girer...
kendi nefretlerinizi içinizde saklayın kimseyi zehirlemeye hakkınız yok
Evet çok karışık oluyor böyleBenim kendi konuma yazar mısnız yorumları konu sahibine gelecek Faydalı yorumlara engel olmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?