- 11 Haziran 2017
- 205
- 269
- 18
- 39
- Konu Sahibi maviliezgi
-
en iyi siz tanırsınız eşinizi
çok gururlu bir adamsa belli etmez hemen yumuşamaz
içinde varsa bişeyler tabiri caizse süründürme politikasına gider
nasıldı evliyken tartışınca kin tutar mıydı? bide size tekrar güvenmesi kolay olur mu ki?
hani pire için yorgan yakmayacağınızın garantisini vermeniz lazım
Konuşmamızın yolu yokki, lanet olsun hattımı Yok ettim, belki bana bir mesaj yazar mıydı diyorum, sonra da annemin numarasını biliyor, kardeşimin biliyor onlardan da ulaşır ulaşmak isteyen diyorum..
Ailesine de demiştir zaten tamam artık bitti diye, onlar da o yüzden bu kadar kayıtsız kalıyorlar belki.. mutsuz olduğum noktalar çoktu bu evlilikte, ama aklıma gelen sadece onun bana ilgili şefkatli davranışlarıo zaman beni çok kıran hiçbir şey gelmiyor aklıma
hadi bakalım hayırlısı o haldeasla kin tutmazdı, geçmişten hiç bahsetmezdi. güven konusuna gelince, elimden geldiğince güven vermeye çalışacağım ama giderken yaptıklarımdan dolayı bana inanması ve güvenmesi zor olabilir.
hadi bakalım hayırlısı o halde
eee sosyal medyada nasıl durumlar görebiliyor musunuz bazı şeylerini
bize de yazın :)Fbsi kapalı ama instagramı açık ama oda gizli hesap, ben engeli kaldırdım ama sadece profil resmini görüyorum, ordada oğluşla resmi var. yarın akşamki konuşmanın seyrine göre takip talebi göndermeyi düşünüyorum
Bak canım,konu sahibine inanmıyorum,bence gerçek değil ama sen gerçeksin,sana bir şeyler söylemek istiyorum.yıllar önce bir yazı okumuştum.Sevmek hiç bir şey,sevilmek bir şey,sevmek sevilmek herşeydir diyordu.Düşün, seni seven bir adam yerine,ölesiye sevdiğin ama seni sevmeyen bir adamla evlendiğini.Sevgin yaşarmıydı sanıyorsun eğer karşılık bulamasaydın.Bak ramazan ayında,bu saatte uyanıksın,çünki üzgünsün.,Ben de uyanığım ama 3 çocuğum ve akşama gelecek misafirlerim için.Konuşmamızın yolu yokki, lanet olsun hattımı Yok ettim, belki bana bir mesaj yazar mıydı diyorum, sonra da annemin numarasını biliyor, kardeşimin biliyor onlardan da ulaşır ulaşmak isteyen diyorum..
Ailesine de demiştir zaten tamam artık bitti diye, onlar da o yüzden bu kadar kayıtsız kalıyorlar belki.. mutsuz olduğum noktalar çoktu bu evlilikte, ama aklıma gelen sadece onun bana ilgili şefkatli davranışlarıo zaman beni çok kıran hiçbir şey gelmiyor aklıma
Bak canım,konu sahibine inanmıyorum,bence gerçek değil ama sen gerçeksin,sana bir şeyler söylemek istiyorum.yıllar önce bir yazı okumuştum.Sevmek hiç bir şey,sevilmek bir şey,sevmek sevilmek herşeydir diyordu.Düşün, seni seven bir adam yerine,ölesiye sevdiğin ama seni sevmeyen bir adamla evlendiğini.Sevgin yaşarmıydı sanıyorsun eğer karşılık bulamasaydın.Bak ramazan ayında,bu saatte uyanıksın,çünki üzgünsün.,Ben de uyanığım ama 3 çocuğum ve akşama gelecek misafirlerim için.
Ama bir de şu var.Sen sanırım onu değil,sana olan sevgisini özlüyorsun.İyi düşün onu sevip sevmediğini.Eğer emin olursan sen sonuçta numarasını biliyorsun,ara konuş.
Annemden kardeşimden de ulaşırdı diyorsun ya,o zor canım biraz.Herkesin duyduğu bu durumda onlarla sana ulaşmaz.Hattın dursaydı arayabilirdi.
Göndermiştin henüz kabul etmedi diyordun :)Fbsi kapalı ama instagramı açık ama oda gizli hesap, ben engeli kaldırdım ama sadece profil resmini görüyorum, ordada oğluşla resmi var. yarın akşamki konuşmanın seyrine göre takip talebi göndermeyi düşünüyorum
Evet.. haklısınız, sevmeden evlendim ama şuan içimde büyük bir sevgi var. Ve o bunu hiç bilmeyecek..
Bir anlık öfke ile bitti dedim, ve karşılığında adım atacağım tüm yolların kapandığı şeyler duydum. Bu sevgiyi yenmem gerek.
Şuan bana gelip, ben senden ayrılmam, bitemez dese...
Bu hayatı ömrümün sonuna kadar ona adarım, bu ayrılık bana ders olmuş olur.. ama gelmez, bitirdi beni .. benim kadar canı yansa Eminim duramazdı..
Bu günler geçip hayata tekrar tutunabilir miyim hiç bilmiyorum
Göndermiştin henüz kabul etmedi diyordun :)
Babaannenin dediği gibi,nasipte varsa evet,fakat sevgi de uzay boşluğunda büyüyüp gelişemez.Adama mücadele için bir sebep vermelisin.Ben derim ki,yeni bir hat al,ve eşini ara.Sen,eğer o hattını kırsaydı anne yada kardeşinden ulaşmak daha ağırına giderdi değil mi?O senin hala eşin,ve eşini aradığı için kimse ayıplanmaz.Geç kalma bence...Maviliezginin gerçek olduğuna inanıyorum, hele ki ona bir bakıma benzer şu yaşantımı ele alınca, teşekkür ederim desteğiniz için.
Evet uyanığım ve İnanın gece sahur yapıp yatıyoruz ve yatmamız 4 ü buluyor ve bu olaylar olalı ben her sabah 8 gibi uyanıyorum..
Tüm dengem ciddi anlamda bozuldu.
Ben eşimi gerçekten seviyorum, Yıldız tilbe parçasında diyor ya Sana olan aşkımı sen gidince anladım, diye...
Babaannemle konuştum biraz, bu kadar üzgün olduğumu belli etmeden, bana dedi ki ; üzülme dedi, eğer onunla yiyip içeceğin varsa siz birbirinizden kopmazsınız dedi..
Bazen bunu hatırlayıp diyorum eğer devam edeceğimiz varsa bu günler geçer tekrar bir araya geliriz diye, bazen de işte böyle karamsarlık sarıyor tüm bedenimi
Babaannenin dediği gibi,nasipte varsa evet,fakat sevgi de uzay boşluğunda büyüyüp gelişemez.Adama mücadele için bir sebep vermelisin.Ben derim ki,yeni bir hat al,ve eşini ara.Sen,eğer o hattını kırsaydı anne yada kardeşinden ulaşmak daha ağırına giderdi değil mi?O senin hala eşin,ve eşini aradığı için kimse ayıplanmaz.Geç kalma bence...
Valla hiiç arayamamSahte hesap açmıştım, ordan takip isteği göndermiştim. onuda reddetmişti. kaçıncı sayfada olduğunu hatırlamıyorum ama arasanız bulabilirsiniz
Arasana eşini ne kaybedersin? Neyin gururu adam zaten peşinde koşmaktan yorulmuş. Ben seni çok seviyorum düzeltmek istiyorum bir şeyleri desene ne bekliyorsun. O ne demişse demiş, pişman olmamak için yap en azından.Ertesi gün Yeni hat aldım..
Benim ona adım atacağım tüm kapıları kapattı, seninle uğraşamam, peşinde koşamam artık, beni artık rahatsız etme, 7 ceddin gelse aramam gibi sözler söyledi.
Oysaki ben sesim titreyerek ve ağlamaklı konuşuyordum bana böyle acımasızca konuşurken..
Çaresizim ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Bence de,kendi konusuna yazdım,mücadele sırası artık onda,daha dün 1 bugün 2,hemen olmaz tabii kiArasana eşini ne kaybedersin? Neyin gururu adam zaten peşinde koşmaktan yorulmuş. Ben seni çok seviyorum düzeltmek istiyorum bir şeyleri desene ne bekliyorsun. O ne demişse demiş, pişman olmamak için yap en azından.
Arasana eşini ne kaybedersin? Neyin gururu adam zaten peşinde koşmaktan yorulmuş. Ben seni çok seviyorum düzeltmek istiyorum bir şeyleri desene ne bekliyorsun. O ne demişse demiş, pişman olmamak için yap en azından.
Aranır, eşim beni aradı tekrar barıştık. Neler söylemiştim ona neler. Birbirimize olan sevgisizliğimizi ballandırarak, kavgayla, bizdeb asla olmazlarla ayrılmıştık.Onun dediklerine bakma, ilk defa adım at, istemezse ben de dur demedim demezsin. İlerde bir kere arasaydım diye kendi kendini bitireceğini düşünüyorum. Zamanında ettiklerine say eşinin söylediklerini.Rahatsız etme beni dedi.. senin yüzünü görmek istemiyorum, Allah öbür dünyada da karşıma çıkarmasın seni dedi..
Tutup anneme bile söyledi ben artık kızının peşinde koşmamam diye..
Bunları kabullenip arayamam ki. Ona giden bütün yolları kapattı..
Aranır, eşim beni aradı tekrar barıştık. Neler söylemiştim ona neler. Birbirimize olan sevgisizliğimizi ballandırarak, kavgayla, bizdeb asla olmazlarla ayrılmıştık.Onun dediklerine bakma, ilk defa adım at, istemezse ben de dur demedim demezsin. İlerde bir kere arasaydım diye kendi kendini bitireceğini düşünüyorum. Zamanında ettiklerine say eşinin söylediklerini.
Rahatsız etme beni dedi.. senin yüzünü görmek istemiyorum, Allah öbür dünyada da karşıma çıkarmasın seni dedi..
Tutup anneme bile söyledi ben artık kızının peşinde koşmamam diye..
Bunları kabullenip arayamam ki. Ona giden bütün yolları kapattı..
Farklı bir fake hesap açıp göndemişti sanırım ama adam tanımadığı için kabul etmemişti yanlış hatırlamıyorsam ama bence bu da güzel bir davranış ezgicim yanlışım varsa düzelt lütfen arkadaşın sorusunu yanıtlamak için söylemiştim.Göndermiştin henüz kabul etmedi diyordun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?