• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Teşekkür ederim. Pek huzur içinde değilim ama diğer türlü hiç huzurum yoktu. Devamlı bi eleştiri bi aşağılama.. Bir de oğlum var 4 aylık. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun nerde kalıyorsun şuan çalışıyor musun? Ne gibi yönden sıkıntıların var? Bir derdin olduğunda en azından konuşarak sana destek olabiliriz.

Erkekler eşle ilgili konuları arkadaşları ile konuşmaz genelde. O arkadaş eşiniz çok üzüldüğü için öyle düşünüyordur bence. Aracılarla değil, kendiniz konuşsanız daha iyi olur.
Oğlunuz için aradığında da işinin nasıl getdiyini sorabilir, az az iletişim kurmaya başlayabilirsiniz.

Bende katiliyorum. Arkadasina buyuk olasilikla asla olmaz bitti felan diyecektir. Acikcasi ben arkadasinin konustuklarinizi eski esinize soylemeyeceginide dusunmuyorum...

Dimdirek yazacağım,
Bence siz "narsist" bir kişisiniz. Aileden geliyor sanırım.Bu konuda psikolog arkadaşlar daha net şeyler yazarlar belki ama ben de bir kaç şey yazmak istiyorum.
Evliliğinizdeki saygıyı bitirme biçiminiz , evlilik birliği içerisindeyken yapmış olduklarınız,hatta evliliğinizi bitirme şekliniz, o da yetmeyip boşanma sonrası yaptıklarınız... eşinize,ailesine..insanları kullanmayı sevmeniz aşırı faydacılık odaklı olmanız.. daha da sayılır.hepsi ama hepsi sizde Narsisistik bir bozukluk olduğunu gösteriyor.Kadın halinizle eski nişanlımı gördüm sizde.narsisistik kişilik bozukluğu kavramını tüm gerçekliğiyle bana öğreten ve de yaşatan insandır kendisi okurken aynı ürpertiyi hissettim.
Maalesef bu konuda romantik olamayacağım çünkü ben asla değiştiğinizi, değişeceğinizi düşünmüyorum.Narsisizm genlere kodlanmış bir tür kimlik kişilik bozukluğudur cart diye söküp artık öyle değilim diyemezsiniz.
Neden bu kadar net düşünüyorum?çoğunluğun atladığı bir nokta var.tamam, annenizin gazına geldiniz maddi olarak çok bunaldınız ve de boşandınız. Peki ya sonrası yaptıklarınız?Bu kadar acımasızca eşinizin adeta canını devamlı olarak yakacak şeyler yapmanız?o ütü meselesi.. kocan o senin yani işe nasıl kırışık yollarsın adam sana ev işlerinde yardım eden biriyken?
Eşinin ailesi.. her gittiğimde en az küçük altın verirlerdi demişsiniz.eğer abartı değilse ben böylesine eli açık aile görmedim geline karşı. Asla ama asla telefonlarını açmayışınız, onları heryerden engellemeniz.. daha da yazarım satıraralarında çok şey gizli çünkü.
Size hiçbir zararı olmayan insanlara karşı istediğiniz faydalıcılığı alamadığınızda size karşı istediğiniz yüceltilmeyi bulamayınca bir köpekbalığı kadar acımasız oluşunuz.. cart diye çocuğunuzu bile düşünmeden evliliği bitirmeniz, ben çok mutluyum fotoğrafları koymak,size seni özledim yazan çocuğunuzun babasına olumsuz da olsa bir cevap dahi yazma gereği duymamanız..ben o süreçte çok acı ve de yaralayıcı sözler söylemiş olduğunuzu da biliyorum.bunları yaparken zevk almıyor olsaydınız kısacık bir an da olsa acaba derdiniz..demediniz.
Şimdi durum ortada.aileden aldığınız faydacılık minimal seviyede çünkü onlar da sizin gibi. Bu kıymetini anlamak değil, bir daha o kadar manipüle edecek bir kurban daha bulamamış olmanız.eğer bulunsaydı eski kocanın esamesi okunmazdı.
Hanımefendi, eşiniz o kadar çok yaralı ki.Uzun uzun yazmayacağım bu kısmı ama kadın olsaydı belki paketlerce ilaç kullanıyor olurdu boşanma sonrası.Umarım size asla dönmez, kendine hakettiği gibi bir hayat kurar. Biliyorum ki siz bir narsist olarak yine aynı şeyleri yapacak yaşatacaksınız o evlilikte.
Size tek tavsiyem bu, eğer şimdiye kadar gitmediyseniz mutlaka bir psikoloğa gidin.Ancak o zaman "ben değiştim/değişiyorum" deme şansınız olur çünkü.Tamamen olmasa da biraz törpülersiniz belki.en azından arkadaşlarınız falan olur çevrenizde.
Çok haklısınız, umarım beyfendi kendi hayatına bakar ve onu hakedicek birini bulur...

Keşke sahiplenmeselerdi. Bana güven verdiler. Kızım dön evine diyebilirlerdi, demediler...
Ayrılırken kaç yaşındaydın ? İlla güdecek birileri mi lazımdı ? Evlenmeye karar verdiğinde ailenden destek bekledin mi ? Hayır deselerdi yine de evlenmeyecek miydin ? Allah akıl vermiş fikir vermiş ..neden başkalarını bahane etmek yerine açık yüreklilikle, simarikligimin kurbanı oldum ,diyemiyorsun ?

Ben evlendiğimde eşim öğrenciydi, dersleri ağırdı ,çalışma gibi bir imkanı da yoktu .ailelerimiz varlıklı insanlardı ama hiçbir şekilde yardım kabul etmedik .eşim 700 lira maaşla ise girdi ..yarı aç yarı tok yaşadık ..Önceki hayatlarımızı hiç aramadık ..birlikten kuvvet doğar diyip sarıldık birbirimize ..o okulunu bitirdi ,çok güzel paralarla çalışmaya başladı ,ben yarım bıraktığım okuluma devam ettim .çok büyük sıkıntılar aştık ve asla pes etmedik ..ailemin evinde içtiğim suyun bardağını bile mutfağa goturmezdim. Dışarı çıktığımda bir kıyafetin yada ayakkabının 3-5 rengiyle geri dönerdim ,ciddi miktarlar ödeyerek ..evlendim hepsini unuttum ..elimdeki para o aldığım ayakkabıların bir tanesini bile almaya yetmiyordu ,bende markasız yada ucuz markalar alıyordum ..bir kere bile ahhh keşke evlenmeseydim demedim ..seviyordum ve kararımın arkasında durdum ..şimdi yine birçok şeye sahibim .sabrımın ekmeğini yiyorum ..pes etseydim adam gibi bir kocam ,böyle de güzel çocuklarım olmayacaktı ..

Sen kolay olanı seçip ,çekip gitmişsin ..arkanda bıraktığın enkazdan yuva olmaz şimdi sana ..eski eşinin kabul edeceğini sanmıyorum ama hislerinden eminsen, özür dileyerek bir adım atabilirsin. .

Dimdirek yazacağım,
Bence siz "narsist" bir kişisiniz. Aileden geliyor sanırım.Bu konuda psikolog arkadaşlar daha net şeyler yazarlar belki ama ben de bir kaç şey yazmak istiyorum.
Evliliğinizdeki saygıyı bitirme biçiminiz , evlilik birliği içerisindeyken yapmış olduklarınız,hatta evliliğinizi bitirme şekliniz, o da yetmeyip boşanma sonrası yaptıklarınız... eşinize,ailesine..insanları kullanmayı sevmeniz aşırı faydacılık odaklı olmanız.. daha da sayılır.hepsi ama hepsi sizde Narsisistik bir bozukluk olduğunu gösteriyor.Kadın halinizle eski nişanlımı gördüm sizde.narsisistik kişilik bozukluğu kavramını tüm gerçekliğiyle bana öğreten ve de yaşatan insandır kendisi okurken aynı ürpertiyi hissettim.
Maalesef bu konuda romantik olamayacağım çünkü ben asla değiştiğinizi, değişeceğinizi düşünmüyorum.Narsisizm genlere kodlanmış bir tür kimlik kişilik bozukluğudur cart diye söküp artık öyle değilim diyemezsiniz.
Neden bu kadar net düşünüyorum?çoğunluğun atladığı bir nokta var.tamam, annenizin gazına geldiniz maddi olarak çok bunaldınız ve de boşandınız. Peki ya sonrası yaptıklarınız?Bu kadar acımasızca eşinizin adeta canını devamlı olarak yakacak şeyler yapmanız?o ütü meselesi.. kocan o senin yani işe nasıl kırışık yollarsın adam sana ev işlerinde yardım eden biriyken?
Eşinin ailesi.. her gittiğimde en az küçük altın verirlerdi demişsiniz.eğer abartı değilse ben böylesine eli açık aile görmedim geline karşı. Asla ama asla telefonlarını açmayışınız, onları heryerden engellemeniz.. daha da yazarım satıraralarında çok şey gizli çünkü.
Size hiçbir zararı olmayan insanlara karşı istediğiniz faydalıcılığı alamadığınızda size karşı istediğiniz yüceltilmeyi bulamayınca bir köpekbalığı kadar acımasız oluşunuz.. cart diye çocuğunuzu bile düşünmeden evliliği bitirmeniz, ben çok mutluyum fotoğrafları koymak,size seni özledim yazan çocuğunuzun babasına olumsuz da olsa bir cevap dahi yazma gereği duymamanız..ben o süreçte çok acı ve de yaralayıcı sözler söylemiş olduğunuzu da biliyorum.bunları yaparken zevk almıyor olsaydınız kısacık bir an da olsa acaba derdiniz..demediniz.
Şimdi durum ortada.aileden aldığınız faydacılık minimal seviyede çünkü onlar da sizin gibi. Bu kıymetini anlamak değil, bir daha o kadar manipüle edecek bir kurban daha bulamamış olmanız.eğer bulunsaydı eski kocanın esamesi okunmazdı.
Hanımefendi, eşiniz o kadar çok yaralı ki.Uzun uzun yazmayacağım bu kısmı ama kadın olsaydı belki paketlerce ilaç kullanıyor olurdu boşanma sonrası.Umarım size asla dönmez, kendine hakettiği gibi bir hayat kurar. Biliyorum ki siz bir narsist olarak yine aynı şeyleri yapacak yaşatacaksınız o evlilikte.
Size tek tavsiyem bu, eğer şimdiye kadar gitmediyseniz mutlaka bir psikoloğa gidin.Ancak o zaman "ben değiştim/değişiyorum" deme şansınız olur çünkü.Tamamen olmasa da biraz törpülersiniz belki.en azından arkadaşlarınız falan olur çevrenizde.
Okumadığım kısımları da özetlemişsin jasse,daha iyi anladım konuyu böylece.Okuduğum kadarıyla da şu yargıya varmıştım.Hep'i hiçleştirmiş,şimdi hiç'ten hep oluşturmaya çalışıyor şeklinde.Evet,düşüncem pekişti.
Bazı insanların doğruları menfaatlerine bağlıdır.Çocuğu baba diyormuş.Eminim ayrıldıklarında da baba diyebiliyordu,4 yaşındaymış çünki.Adamın yerinde olsam sanırım bir daha denemezdim.
Konu sahibi gönlünce bir eş adayı bulamamış boşanma sonrası ama,eminim bu kadar iyi özellikleri olan bir adam rahatlıkla bulacaktır.

Canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun nerde kalıyorsun şuan çalışıyor musun? Ne gibi yönden sıkıntıların var? Bir derdin olduğunda en azından konuşarak sana destek olabiliriz.
Çok teşekkür ederim. Annemle birlikte kalıyorum kendisi geçimsiz bir insan. Tek sıkıntım bu. Bir gün konu açarsam hepinize danışacağım.

Okumadığım kısımları da özetlemişsin jasse,daha iyi anladım konuyu böylece.Okuduğum kadarıyla da şu yargıya varmıştım.Hep'i hiçleştirmiş,şimdi hiç'ten hep oluşturmaya çalışıyor şeklinde.Evet,düşüncem pekişti.
Bazı insanların doğruları menfaatlerine bağlıdır.Çocuğu baba diyormuş.Eminim ayrıldıklarında da baba diyebiliyordu,4 yaşındaymış çünki.Adamın yerinde olsam sanırım bir daha denemezdim.
Konu sahibi gönlünce bir eş adayı bulamamış boşanma sonrası ama,eminim bu kadar iyi özellikleri olan bir adam rahatlıkla bulacaktır.

Evet, çocuk şu an tamamen bahane mesela. Dediğiniz gibi boşanırken de mutlaka baba diyordu çocuk.
Umarım ki, adamcağız bir daha uzak durur.Empati yaptığım zaman kesinlikle bir araya gelmemeleri gerektiğini düşünüyorum.

Cok agir konusuyorsunuz bence. Hatalarinin zaten farkinda, burda bize bile hic yaptiklarini savunmadi. Biraz da simdiki duygusallikla tum sucu ustlendigini dusunuyorum. Muhakkak karsi tarafin da hatalari olmustur, daha cok hatali olan konu sahibi olsa bile. Sonucta tartisma sonucu ayrilik karari verilmis, esi tamamen nasil sucsuz olabilir. Maddi sikintilar da bunaltmis ustune. 3 5 ay hic desteksiz parasiz gecinin bakalim ondan sonra konusalim, bir de cocuk var insanin ici gider ona yetemeyince. Tamam bu ayrilmak icin sebep degil ama bir sekilde bu duruma gelinmis, hata edilmis, pismanim dedi burda bi yorumunda asla tekrarlamam diyor. Bi sansi hakediyorlar bence.en azindan cocuk icin bilmiyorum en azindan benim temennim bu yonde.

Cok agir konusuyorsunuz bence. Hatalarinin zaten farkinda, burda bize bile hic yaptiklarini savunmadi. Biraz da simdiki duygusallikla tum sucu ustlendigini dusunuyorum. Muhakkak karsi tarafin da hatalari olmustur, daha cok hatali olan konu sahibi olsa bile. Sonucta tartisma sonucu ayrilik karari verilmis, esi tamamen nasil sucsuz olabilir. Maddi sikintilar da bunaltmis ustune. 3 5 ay hic desteksiz parasiz gecinin bakalim ondan sonra konusalim, bir de cocuk var insanin ici gider ona yetemeyince. Tamam bu ayrilmak icin sebep degil ama bir sekilde bu duruma gelinmis, hata edilmis, pismanim dedi burda bi yorumunda asla tekrarlamam diyor. Bi sansi hakediyorlar bence.en azindan cocuk icin bilmiyorum en azindan benim temennim bu yonde.

Hanımefendi birazcık da olsa empati yapın isterseniz,bu boşanma normal bir boşanma değil. Aldatma yok, dayak yok, şiddet yok.Adamın suçu işsiz kalması, yüzünü yıkamaması vs.
Maddiyattan dolayı boşanmış olabilirsiniz, ama size hiçbir kötülüğü dokunmamış bir adama ve de ailesine bu acımasızlık bu hainlik neden?Tamam boşanmış olabilir ama adabınca efendice ayrılmak varken karşı tarafa bu işkence neden?
bilmiyorum tüm konu mesajlarını okudunuz mu?Konu sahibi çok büyük terbiyesizlikler yaptım demiş. Burada bile bunun çeyreğini bir erkek yapınca kadına boşan sakın arkana bakma asla affetme diyorlar.. konu sahibi kadın olunca bu çifte standart neden?Maddiyat konusu hiçbir zaman bir insanın başka bir insanı en zor zamanında hunharca terkedip üzerine eşe dosta aileye rezil etmesine bahane olamaz. Kayınvalide de bir anne değil mi?Onun suçu ne telefonları açılmıyor, heryerden engelleniyor?El üstünde tutmuşlar konu sahibini, en az küçük altın veriyorlarmış kendisine her gidişinde.. Onlara bu hainlik için nasıl bir açıklama var?pişmanmış ama ya yazık diyerek geçilir mi bunlara sizce? Bunu sizin ailesine yapsalardı yazık pişmanmış ama deyip geçer miydiniz?hiç sanmıyorum..
Bilmiyorum Narsisistik birisiyle hiç bir duygusal yakınlık kurdunuz mu?evlilik..sevgililik vs.. Hele ki sevdiyseniz nasıl bir işkence girdabına soktuklarından haberiniz var mı?
Polemik yaşamak istemiyorum kimseyle, ama lütfen biraz da kurban pozisyonundaki eski eşi düşünün.adamcağızın bir kez daha aynı şeyleri yaşamaya hakkı var mı? geçmişin ağırlığını taşımaya, başkasıyla daha muylu olabilme şansı varken sırf çocuk için bir kez daha mağdur olmaya hakkı var mı ,o insan değil mi?..

Bu kadar ağır eleştiriler, kişiliğe saldırı yapılmasını anlayamıyorum. Kimse kusursuz değil, hepimiz hata yapıyoruz. Konu sahibesi zaten tüm hatalarını kabullenmiş. Haklı mıyım diye sormuyor, bütün suç benimdi diyor. Ona saldırmaktansa hatasını telafi etmesine yardım etmek gerek.

Ezgi beni haklı bulun demiyor, pişmanım yardım edin, yol gösterin diyor. Affetmek eşine kalmış, ama özür dilemek, vicdanını rahatlatmak Ezginin hakkı. Barışırlar ve ya barışmazlar bunu zaman gösterecekdir. Bize haklarında hayırlısı neyse o olsun demek düşer.

Dostlar ben pişmanım. Bu pişmanlık okadar ağırki inanın taşıyamıyorum. Pişmanlık beni öldürüyor. Fakat kapıları okadar sert kapattımki eşime nasıl döneceğimi bilmiyorum. Oğlum gece gündüz baba diyor ve hep onu aramak istiyor, konuşmak istiyor. Görüştüklerinde de babasını bırakmak istemiyor, ağlıyor. Onun daha fazla üzülmesini istemiyorum.

Çevremde boşanıp tekrar aynı kişiyle evlenen örnekler var ama onlar benim gibi giderken yakıp yıkmadılar. Ben çok kötü davrandım : (

Ne olur bana yol gösterin. Soracagınız sorular varsa onları da memnuniyetle cevaplarım yeter ki yardımcı olun fikir verin.

Dimdirek yazacağım,
Belki de öyle.. Bilemiyorum..

Hanımefendi birazcık da olsa empati yapın isterseniz,bu boşanma normal bir boşanma değil. Aldatma yok, dayak yok, şiddet yok.Adamın suçu işsiz kalması, yüzünü yıkamaması vs.
Maddiyattan dolayı boşanmış olabilirsiniz, ama size hiçbir kötülüğü dokunmamış bir adama ve de ailesine bu acımasızlık bu hainlik neden?Tamam boşanmış olabilir ama adabınca efendice ayrılmak varken karşı tarafa bu işkence neden?
bilmiyorum tüm konu mesajlarını okudunuz mu?Konu sahibi çok büyük terbiyesizlikler yaptım demiş. Burada bile bunun çeyreğini bir erkek yapınca kadına boşan sakın arkana bakma asla affetme diyorlar.. konu sahibi kadın olunca bu çifte standart neden?Maddiyat konusu hiçbir zaman bir insanın başka bir insanı en zor zamanında hunharca terkedip üzerine eşe dosta aileye rezil etmesine bahane olamaz. Kayınvalide de bir anne değil mi?Onun suçu ne telefonları açılmıyor, heryerden engelleniyor?El üstünde tutmuşlar konu sahibini, en az küçük altın veriyorlarmış kendisine her gidişinde.. Onlara bu hainlik için nasıl bir açıklama var?pişmanmış ama ya yazık diyerek geçilir mi bunlara sizce? Bunu sizin ailesine yapsalardı yazık pişmanmış ama deyip geçer miydiniz?hiç sanmıyorum..
Bilmiyorum Narsisistik birisiyle hiç bir duygusal yakınlık kurdunuz mu?evlilik..sevgililik vs.. Hele ki sevdiyseniz nasıl bir işkence girdabına soktuklarından haberiniz var mı?
Polemik yaşamak istemiyorum kimseyle, ama lütfen biraz da kurban pozisyonundaki eski eşi düşünün.adamcağızın bir kez daha aynı şeyleri yaşamaya hakkı var mı? geçmişin ağırlığını taşımaya, başkasıyla daha muylu olabilme şansı varken sırf çocuk için bir kez daha mağdur olmaya hakkı var mı ,o insan değil mi?..
Inan polemik olsun diye yazmadim cok da begenirim yorumlarini fikir alisverisi yapiyoruz surda. :) ben konu sahibinin yorumuna istinaden ona inanmayi sectim. Her seyi cok durust bi sekilde anlatmis, hic bi yaptigini sevimli gostermeye calismamis, aksine bizden once kendini o yerden yere vurdu. narsist biri hatalarini bu sekilde kabul etmez, oyle olsa aralara hakli oldugunu sikistirmaz mi? Veya bi narsist kendisini baskasinin yerine koyup ne hissettigini umursamaz, ama konu sahibi bir cok yerde esinin neler hissedebilecegine dair empati yapmis. En azindan suan narsist diyemeyiz kesin bi sekilde. Bilmiyorum uzman degilim ama ben hata yapan, bunlari kabul eden, size soz veriyorum burda ayni hatalari tekrarlamayacgim diyevcek kadar burnu surtmus bi kadin goruyorum. Ha referans olmam tabi ama babasina duskun kucuk bi cocuk var ortada. En azindan yeniden denemeyi o hakediyor.

2sene ayriliktan sonra, sebep erkegin aldatmasi ve konu sahibinin yaptiklari yaninda masum kalacak seyler yapmasi, barisan bi cift biliyorum simdi cok mutlular. Bu arada aldatilmayi affetmeyi hos gormuyorum. Sadece insan duzelebilirmis hatalarindan ders cikarabilirmis yeterince pismansa buna bi cok kere tanik oldum onu anlatmaya calisiyorum. Neyse hayirlisi olsun haklarinda.

Son düzenleme:
Inan polemik olsun diye yazmadim cok da begenirim yorumlarini fikir alisverisi yapiyoruz surda. :) ben konu sahibinin yorumuna istinaden ona inanmayi sectim. Her seyi cok durust bi sekilde anlatmis, hic bi yaptigini sevimli gostermeye calismamis, aksine bizden once kendini o yerden yere vurdu. Bence narsist biri hatalarini bu sekilde kabul etmez, oyle olsa aralara hakli oldugunu sikistirmaz mi? Bilmiyorum uzman degilim ama ben hata yapan, bunlari kabul eden, size soz veriyorum burda ayni hatalari tekrarlamayacgim diyevcek kadar burnu surtmus bi kadin goruyorum. Ha referans olmam tabi ama babasina duskun kucuk bi cocuk var ortada. En azindan yeniden denemeyi o hakediyor.

2sene ayriliktan sonra, sebep erkegin aldatmasi ve konu sahibinin yaptiklari yaninda masum kalacak seyler yapmasi, barisan bi cift biliyorum simdi cok mutlular. Bu arada aldatilmayi affetmeyi hos gormuyorum. Sadece insan duzelebilirmis hatalarindan ders cikarabilirmis yeterince pismansa buna bi cok kere tanik oldum onu anlatmaya calisiyorum. Neyse hayirlisi olsun haklarinda.
Aslında psikolojik eziyet de aldatmanın kötülüğünden çok daha az degil sanki..Evliyken sikintilar olur bilmeden stres yasatabilir insan esine neyse de cok kötü şımarıkca terketmiş konu sahibi.Bu insanı çok yaralar.Acik konusayim suan o adamın yerinde olsam dönmezdim galiba.Cocuk için dönerse döner belki.Cocuk için dönerse eli ayağı öpülecek adam.
Insan yuzseksen derece de değişebilir burnu sürttüyse.Degismez diye birşey yok..Ama adam affedebilir mi içinde bilinmez..

Erkekler eşle ilgili konuları arkadaşları ile konuşmaz genelde. O arkadaş eşiniz çok üzüldüğü için öyle düşünüyordur bence. Aracılarla değil, kendiniz konuşsanız daha iyi olur.
Oğlunuz için aradığında da işinin nasıl getdiyini sorabilir, az az iletişim kurmaya başlayabilirsiniz.

Arkadaşıyla benim adıma konuş anlamında konuşmadım, sadece rica ettim birlikte iftar yapın konuştur biraz fikrini al dedim. umarım yanlış anlaşılma olmamıştır : (

Bence susle pusle olmaz o is.:)) acilan yaralari sac bas makyaj kapatmaz. Samimi bir pismanlik, sevgi, ozur ve aciklama. Ha bir de konu sahibi kacan kovalanir lafi cok da yabana atilacak bi laf degil. Siz su durumda kacamazsiniz tabi de cok da sensiz yapamiyorum oluyorum bitiyorum modunda olmayin bence. Cunku cok fazla istediginizi bilirse bence iyice geri tepebilir. Aciklamalarinizi yapin ozrunuzu dileyin tabiki tekrar ikinize bir sans vermek istediginizi anlatin ama cok da uzerine dusmeyin bence. Bu benim dusuncem bilmiyorum esinizi siz daha iyi tanirsiniz tabiki.

Konuşmamız bayram sonrası olursa ciddi süslenirim kızlar : )) zaten ilk konuşmada hadi evlenelim demiyeceğim, sadece sohbet etmeyi düşünüyorum, eşimin tavrına görede sonraki konuşmaları şekillendiririm

Aslında psikolojik eziyet de aldatmanın kötülüğünden çok daha az degil sanki..Evliyken sikintilar olur bilmeden stres yasatabilir insan esine neyse de cok kötü şımarıkca terketmiş konu sahibi.Bu insanı çok yaralar.Acik konusayim suan o adamın yerinde olsam dönmezdim galiba.Cocuk için dönerse döner belki.Cocuk için dönerse eli ayağı öpülecek adam.
Insan yuzseksen derece de değişebilir burnu sürttüyse.Degismez diye birşey yok..Ama adam affedebilir mi içinde bilinmez..

Tekrardan yasanmayacaksa insallah barisma olur. Benim de bi evladim var ve bazen parka gidecekken bile ikimizden de ayrilmak istemiyor. Biraz.daha coxuk acisindan bakiyorum sanirim bir de samimiyetine inaniyorum konu sahibinin cunku cok durust anlatmis her seyi. Artik orasini esi bilir, biz ne desek bos eger icinde sevgi varsa bu geri donus onu mutlu bile edebilir yoksa da agziyla kus tutsa oluru olmaz zaten.

Canım bence bu konuyu arkadaşın açmamalıydı eşine senden öğrenmeli ilk senden hissetmeliydi hala geri planda kalıyosun bu adam seninle görecek değiştiğini eğer arkadaşı laf arasında o sana boşanırken çok çektirdi dese gurur yapar etkilenir bence yanlış davranış insan en çok yapmadığı şeylerden pişmanlık duyar kaybedeceğin bişey yokki net bi şekilde konuşmalısın oğlumuz için bizim için diye bunca olaydan sonra red etse bile gurur yapmazsın diye düşünüyorum

Arkadaşı sadece fikirlerini öğrensin istedim, laf arasında kısacık beni sorup cevap alıp başka soru sormayacak.

Back