- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- Konu Sahibi karmakarisik56
Bugün için evliliğiniz kurtulmuş gibi görünüyor olabilir ama bu evliliğin bugün olmasa bile bir gün biteceğini düşünüyorum.
Ailenize olur olmadık hakaretler, olur olmadık yakıştırmalar ve eşinizin ailesinden de psikolojik baskı görüyorsunuz.
Haliyle bir yerden sonra patlıyorsunuz ve bu sizin evliliğinizin yapı taşı olmuş.
Dayaktan sonra hala bu adamın yüzüne bakabilmişsiniz ve de hala seviyorum diyebiliyorsunuz.
Bence bir tür stockholm sendromu içindesiniz.
Bugün özür dilese nolur? Adamın öfke kontrolü yok...
Esim bi kere bana öyle dediğiniz gibi dayak atMadi. Evet yanlış hareketleri oldu ama dayak atmadi.. ayrica o gün bende fazla abarttigi mi düşünüyorum şu an.. her neyse Hunlar artık geride kaldi. Tekrar bu konuyu açmakta ne gibi bir amacınız var onu ben tahmin edemiyorum ama eşim dediginiz gibi öfke kontrolü olmayan birisi olsa idi, bu kavgada defol git dahi dedim. Bana buyuk tepki verirdi . O ise arkasini dönüp gitti. Yani eşim kendi yaptığı hataları düzeltti artık bu konuda içim rahat..
Kusura bakmayın ama yaptığınız yoruma katılmıyorum. Büyük konuşmak istemem ama Allah izin verdiği sürece de evliliğimizin devam edeceğine kalpten inanıyorum. Eşim ve ben birbirimizi tüm bu sorunların hatta daha büyüklerinin üstesinden gelebilecek kadar çok seviyoruz. Dilerim sizde fazlasıyla sever ve sevilirsiniz..
Kalın sağlıcakla. .