• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Konuşmamız bayram sonrası olursa ciddi süslenirim kızlar : )) zaten ilk konuşmada hadi evlenelim demiyeceğim, sadece sohbet etmeyi düşünüyorum, eşimin tavrına görede sonraki konuşmaları şekillendiririm
Sen daha olayın ciddiyetinin bile farkında değilsin canım bence,şu sözlerin onu gösteriyor.Hani burada bir söz çok kullanılıyor,"Sessizce gitmek"Bu adam senden sessizce gitmiş.Giden aslında sendin ama,bu adamda senden gitmiş,görmüyorsun.
Ondan,düşünüyorsun ki,giden bendim,istesem dönerim.Ama adam senin bıraktığın yerde değil.Bir kesik,yaralanma,kanarken,tazeyken dikiş tutar.Kanı dinip,sancıları yaşanarak azalmaya ve kabuk bağlamaya başlayınca artık geçtir.
Ha yine de bunu yapmalı mısın,evet.Özür dilemelisin,hatalı bendim demelisinki,adam düştüğü yerden kalkabilsin,kendine gelip silkinsin ve yoluna dimdik devam edebilsin.
Bunu ona borçlusun...

Ben kullanmadığım için bilmiyorum. Ekli değilse ekleyin görsün öyleyse. Oğlunuzla foto koymuştur, onu beğenin.
Merak etmek yrrine bir arkadaşınızda ya da kardeşiniz de falan deneyin engelleyip kaldırın bakalım nasıl oluyor? Engellerken arkadaşınız yanınızda olsun bakın nasıl oluyor muş.

Face kapalı, bulamadım zaten.
Sabah mesaj attı 15-20si arası şehir dışındayım diye : (
instada sahte hesap açtım. takip isteği gönderdim hala bekliyor, henüz kabul etmedi.

Gururlu olmayı bende istemiyorum ama atacağım adımada dikkat etmem gerekiyor, yaptığım yanlışlardan geldik bu noktaya, daha fazla yanlış yapmak istemiyorum.
Bak dana hala mesaf atması seni önemsediği bağlarını koparmadığını gösterir. Neden mesaj attı peki anlamadım pek ama sevindim

Boşanıp ailemin yanına döndükten sonra farkettimki ben annemin babama davrandığı gibi davranmak istemişim. Hep onu kontrol altında tutmak, isteklerimi yerine getirmek. hep bunu istemişim. eşimde böyle biri değil. Yani ben eşimi olduğu gibi kabullenmemişim, onu hep değiştirmeye çalışmışım : ( hep üstüne gittim hep istedim de istedim. ama ben hatalarımı baba evine dönünce gördüm, yaptığım hataları, hatalarımın kaynağının annem olduğunu farkettim. ve ben bu evde çok bunalmaya başladım.
Ben senin samimiyetine inanıyorum 2 yıl erisinde kendini gözlemleme fırsatı bulmuşsun. İnşallah güzel olurrrrr.

Hata yapmışsın. Ve geri dönmek istiyorsun fakat bıraktığın gibi bulamayabilir bu sefer de geri döndüğün için daha büyük pismanlik yaşayabilirsin. Dönme diyemem fakat bazı ihtimallere de hazırlıklı ol. Her insan terk ettigi kapıyı edebiyle kendi açık biraktirir yada komple kapattirir. Açık yada kapalı olduğu söyle dursun Sen dönecek bir kapı dahi birakmamis olabilirsin bu ihtimalide unutma.
Bence birden ona dönmen gerektiğini ihtiyacın olduğunu belli etme. Ama geçmişteki hatalarını dile getirmelisin. Zamanla arkadailıktan tekrar aşka dönüştürün böylelikle değişip değişmediğini sana karşı nasıl olduğunu anlatsın ama direk tekrar bir araya gelelim deme ve bunu çocuk için yaptığını söyleme çünkü bu sefer mecburiyetten bana geri döndü diye düşünür

Kuzenim (erkek) boyle bir durum yasadi
Karisi birden bire ayrilmak istedi 2 cocuk vardi bir de bi tanesi daha 1 yaşında değildi
Annelerine guvendi
kuzenim cok dusunceli bir es ve baba idi
Bosanma davasi devam ederken akli basina geldi ama bu defa da kuzenim artik yoruldum dedi ve donmedi
Cocuklar bahanesiyle yanasmak istedi vs ama adam artık o bıraktığı yerde degildi
Simdi baskasiyla evli kuzenim

Bence engelleri acma vs yaparsaniz aaa bak kimseyi bulamadi yqvas yavas geliyor diye antipati yaratabilirsiniz. Ben olsam o konulari hic acmaz ama oglum icin gorusuyormus gb yardim. Gorustugumde de sempatik guler yuzlu siniri gecmis biri havadini yaratirdim.
Eger geri donme isteginizi farkederse gurur yapabilir, fakat siz bir sey demeden sizi gorerek ozledigini fark ederse isiniz daha kolay olur diye dusunuyorum

Onun gözünde şu anda bu kadın hala aynı imajı veriyorsun bu şekilde oyunlar oynayıp, çocuğu öne sürerek. Bak tüm kk sana bu aklı verdi, doğru gibi görünüyor ve bu yoldan ilerlemek istiyorsun; ama yapma, yan8lış yoldasın.
Ben de çocuğu kullanma fikrine karşıyım açıkçası. Sanki bak mecbur kaldım imajı çizersin.

Kuzenim (erkek) boyle bir durum yasadi
Karisi birden bire ayrilmak istedi 2 cocuk vardi bir de bi tanesi daha 1 yaşında değildi
Annelerine guvendi
kuzenim cok dusunceli bir es ve baba idi
Bosanma davasi devam ederken akli basina geldi ama bu defa da kuzenim artik yoruldum dedi ve donmedi
Cocuklar bahanesiyle yanasmak istedi vs ama adam artık o bıraktığı yerde degildi
Simdi baskasiyla evli kuzenim
ocukalra ne oldu kadin evlendi mi ?

Bence bir film ikinci izlemede aynı zevki vermez. Kesinlikle kendi hayatına odaklan. Çocuğunun babası olarak kalsın eski eşiniz.
Birde hayatında birisi varsa msj vs atıp aralarını bozmayın. Çünkü adam artık mutlu olmak istiyordur hayatının yuvasının dağılmasını gmzünü kırpmadan yapan bir kadını istemeyecektir.
Kalp bu sever ama sizde başkasını sevin.

Hatanızı anlamışsınız bir konuşun belki eşiniz de anlayışlı davranır hatalar insanlar için neticede inşallah evlenirsiniz yeniden

onunda hataları çoktu. eve gelir ayağını yıkamaz, yüzünü yıkamaz sofraya oturur, elinde telfon sosyal sitelerden çıkmaz, işsiz kaldı iş aramıyordu, bazen haftada bir banyo yapar, bazen kapris yapardım gönlümü almazdı, çok sosyal bir insan 15 tane mesaj grubu vardı, arkadaşlarına cevap yazmaktan benimle konuşmazdı. aklıma ilk gelenler bunlar. bunlar hep ufak sebepler işte : ( aldatma siddet alkol gibi problem olmadı hayatımızda. görüyoruz duyuyoruz neler yaşıyor insanlar, biz o problemleri hiç yaşamadık.
kusursuz değildi tabii, ben çok kusurluydum. küçücük şeylerden olay çıkartırdım : (

Ama bunları yazman iyi olmuş mesela bir seni bir kusur abidesi onu da tapılacak kadar iyi cennetten kadını mutlu etmek için gelen bir gılman sandık. Bunlarda seni soğutmuş olabilir. Ne olur iyi düşün döndüğünde tekrar mutlu olacak mısın? Ya bunları tekrar yaşarsan.

Ama bunları yazman iyi olmuş mesela bir seni bir kusur abidesi onu da tapılacak kadar iyi cennetten kadını mutlu etmek için gelen bir gılman sandık. Bunlarda seni soğutmuş olabilir. Ne olur iyi düşün döndüğünde tekrar mutlu olacak mısın? Ya bunları tekrar yaşarsan.

Gercekten oyle kusursuz sanmistik. Tabii ki beterin beteri var ama ben yukardaki arkadasa katiliyorum. hicde onemsemmeyecek seyler degil bunlarda. Yani ilgisizlik insani sogutabilecek sey.

Benim teyzem de boşandı bi tane kızı var o zaman kızı küçüktü. Boşandıktan sonra olaylar çok büyüdü teyzem onu aileye dünyanın en berbat insanı gibi anlatmaya başladı herkesi soğuttu ona karşı 3 sene sonra tekrar barışmak istedi. Bu sefer aile istemedi.. dinlemedi kimseyi barıştılar yine evlendiler :)

Çok merak ettiğim bir şey var...

Hani derler ya `Bekara Karı Boşamak Kolay ` diye..

Gerçekten ya, bu platformda öyle bişey.
Herkes ne kadar rahat bi şekilde boşan, ayrıl, vs diyo.

Bence bi anlık öfke büyük pişmanlık getirir. Ve getirmişte.
İyi ki bunu paylaşmışsınız, bazıları görsün ve ibret alsın.

Eşim hep şunu der, haklı veya haksız '' sana akıl veren, ekmek vermez. ''

Gerçekten öyle.
Anan baban bile olsa kimsenin lafı ile yuvanı bozmaya değmez.

Eğri oturup, doğru konuşmak gerek.
Adamın hakkını yemişsin.
Ve bu devirde böyle koca gercekten bulmak zor.!
Sırf ayaklarını yıkamadı diye mi?, maddi sıkıntılar sana göre değil mi..?

Ben babamın evinde bolluk içinde yaşadım,
Şimdi 2 ayda bir kira anca yetiştiriyoruz çok şükür halimize.
Bir kızım var hala bebek arabası alamadım.
Şikayet etmiyorum, evet eşim hafriyatcı ve üstü başı toz toprak her gün çamaşır değişir, her gün çarşaf yorgan yıkanır..
Çorap yetiştiremiyorum..
Ama Bu yüzden ayrılık mantıksız hele bir de çocuk varken...

Siz siz olun sakın en güvendiğiniz kişinin bile ağzıyla yuvanızı yıkmayın.
Ben bunları çok yaşadım inanın, hamileyken çok kişi aldır dedi, eşimle kavgalıydım boşan dedi...

En yakınlarım bile..!

Ama çok şükür öyle böyle geçinip gidiyoruz, Dünyalar güzeli bir kızım var iyi ki doğurmuşum..
İyi ki kimsenin lafına bakmamışım.

:KK200:

konu sahibine narsist demişsiniz de, yukarıda biri de yazmış, narsist olsa kendi hatasını kabul etmezdi. hepsine illa bir bahane bulup süslerdi püslerdi, biz kabahatsiz olduğuna inandırmaya çalışırdı bence.
sizi bilmem ama, ben daha kendi hatasını kabul eden bencil ve narsist bir insana asla rastlamadım.
iki elleri kanda olsa, ölecek olsalar bile katiyyen hatalarını kabul etmiyorlar. beynin işleyiş tarzı müsaade etmiyor.
ama bu arkadaş kendini en başından beri mütemadiyen yerin dibine soktu soktu çıkardı.
ben de tamtersi aşağılık kompleksi var diye düşünmüştüm. çünkü bu kadın çocuğuyla boşanmayı düşündüyse illa ki adamın ona uymayan davranışı olmalıydı. ama şimdi bakıyoruz muhteşemmiş. büyük çelişki var ortada, bilemiyorum.

davranışlarımı hatırlıyorum, bencil ve narsist doğru kelimeler, hatam oldu kabul etmedim düzeltmeye bile çalışmadım, aksine eşimi suçladım... inanın insan olay sıcakken hiçbirşey anlamıyor, daha sonra farkına vardım yaptıklarımı : ( hiçkimse 4 4lük değil eşimin hatalarıda oldu ama evlilik bitirecek şeyler değilmiş bunlar : (

Back