- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- Konu Sahibi karmakarisik56
Koruyor annesini yada senin baban da şöyle diyor o şekilde savunmaya geçiyor bu defa da ben delirip saymaya basliyorumBence eşinle oturup etraflıca konuş.
O da farkına varsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koruyor annesini yada senin baban da şöyle diyor o şekilde savunmaya geçiyor bu defa da ben delirip saymaya basliyorumBence eşinle oturup etraflıca konuş.
O da farkına varsın.
Farkimdayim Haklısınız. ...Kavga etmek bağırışıp kalp kırmak hepsi normal fakat boşanma kelimesini ağızınıza almanız çokkkk yanlış.
Koruyor annesini yada senin baban da şöyle diyor o şekilde savunmaya geçiyor bu defa da ben delirip saymaya basliyorum
Tek sorunum uzun bu olduğunu eşimin görmesini nasıl sağlayabilirim peki tamam ben söylerim tek sorun bu diye ama o fark etsin istiyorum. .İkiniz de savunmaya geçmeyi bırakıp tek sorununuzun bu olduğunu görünce vazgeçersiniz.
Otur konuş eşinle boşanmak kolay değil.
niye?Boşanmalı mıyım? sorusuna istinaden; boşan.
Sırf cevap yazmış olmak için kalitenizi belli eder bir cevap vermişsin iz. .Boşanmalı mıyım? sorusuna istinaden; boşan.
Bahsettiği kayınvalidesinin davranışlarına ve kocasının susuşuna bakılırsa bulmuşlarda eziyorlar.
Pardon kaliteniz derken? Siz boşanmalı mıyım diyerek yorum istemediniz mi benim de herkes gibi cevap yazma hakkım var. Ne diyeyim kayınvalide eze dursun iki göz iki çeşme idare edin evliliğinizi, zamanınızı kaliteli harcıyorsunuz doğru :)) sevgiler, saygılar.Sırf cevap yazmış olmak için kalitenizi belli eder bir cevap vermişsin iz. .
Tek sorunum uzun bu olduğunu eşimin görmesini nasıl sağlayabilirim peki tamam ben söylerim tek sorun bu diye ama o fark etsin istiyorum. .
inşallah en kısa zamanda düzelir aranız ama biraz gereksiz olmuş bu tartışma...Yani şöyle ki; bi şeyler birikmiş birikmiş ve patlamış...Boşanmak lafı eşler arasında son söylenecek şey olmalı bence...Eskiden sevgiliyken ben de sık sık ayrılık lafını kullanırdım eşim çok kızardı nerden çıktı şimdi bu demek sen istiyorsun bunu ve sen istersen böyle olur diye diye bu kelimeyi unutturdu bana ve ona ayrılık yada boşanma gibi bi sözcüğü kullanmamaya özen gösteriyorum...Sizin hatanız sanki orada olmuş gibi...Evet açık olabilirsiniz yada aileler anlaşmayabilir, bunlar çok normal şeyler....Evliliğin mantalitesi karşılıklı fedakarlığa dayanmıyor mu? O nedenle biraz daha sabır diyorum ben sizin için...Çünkü eşiniz size değer vermese annesine karşı savunmaz inanın...Eşinizin kıymetini bilin ve evliliğinize sahip çıkın ayrılmak çok kolay imzalar atıldıktan sonra geriye dönüş çok zor olur...o nedenle güzel düşünün güzel olsunŞu an o kadar kötüyüm ki.. Ağlıyorum hiç kırık lar la.. ailem istememişti esimi.. bir buçuk yıllık evliyim çocuk yok..
Eşimle kavga ettik.. nişanlandigim günden beri annesi kız kardeşi bana yapmadığını bırakmadı. . Annesi daha nisanim da bana alınan yüzüğü kıskanıp oğlum bana da al diye esimi defalarca aradı. . Balayımiza Antalya ya gelmek için düğünde ağladı. . Görümcem deseniz benimle yaşıt ve bekar.. ne saçımin cit cit olduğunu bıraktı ne gözlerimin lens olduğunu nede iç çamaşırlarımi .. her yerde her yerde anlattı. . Benim çalışmam hiçbir zaman onlar için önemli olmadı. . Kv dem evlendikten sonra bile eşime sana köyden kapalı bize uygun kiz buldum dedi.... Eşim bana annesinin saçmaladigini orali olmamam gerektiğini söyledi hep.. esimi çok seviyordum inandım. .
Iki gün önce benim aileme gittik.. babamlar çok ilgili dir biraz abartır eşime sürekli şunu ye bunu ye yaptılar. . Bi de babam biraz cimri otogar da çay dahi içmedj. . Ama beni yanina cagirip paraniz varmi kizim yoksa soyle dedi.. Eşim de bugun yüzüme vurdu bunları. . Baban söyle baban böyle cimri.. bize paran var mı diye soracağına kendisi oturup bi çay içsin falan dedi.. bide bana cocuk muamelesi yapmasinlar nefret ederim dedi.. Kısaca aileme babama laf etti..
Bende kukredim yemek yaparken..
Ne kötülüklerini gördün geldin istedin verdiler hiç iki etmediler.. koluma taktiğin bilezikleri bile beraber aldık hiç sorma Dilar je istiyorsun falan dedim.. ben şerefsizim ya sen benim annema laf söylersin ben susarim dedi.. madem böyle bundan sonra Anama laf etmeyeceksin dedi.. zaten sana da sürekli kızım evlenme onunla demişti baban dedi.. bende ağlayarak şu an babamın ne kadar haklı olduğunu çok iyi anlıyorum dedim...... yatak odasına geçtim ..
Ona sofra kurmuştum ben ağlarken kolumdan tutup mutfağa götürmek istedi.. defol git deyince üzerini giyindi evden çıkmak için. . Bende işte bu kadarlik adamsın yaptığım yemeği bile yemiyorsun dedim..
Boşa na lim dedim.....
Git dilekçe yi ver o zaman dedi..bende anlaşmalı boşanma olsun yarın beraber gidip dilekçe verelim dedim.. arkasini döndü çıktı gitti..
Sofra öylece kaldı. .
Eşimi seviyorum ama son zamanlarda boşanmayi düşünür oldum..... aynı şey mi annesi sırf benim ailem açık giyindim diye bana sizin meshebiniz ne demiş ligi var. . Benim babam ona hosgeldin dememiş .. onunla otogar da çay içmemis.. ama elinden geldiğince ilgili davrandı. . Yetmiyor. . Yetmiyor.. kendi annesi ile kız kardeşinin yaptıkları bini aştı ama aynı tutuyor. . Şeytan diyor ki annesini ara ağzına geleni say..
Sabah işe gideceğim kızlar durumum öyle ki artık benimsedim ben kavgada ağlamayi
Yardım edin akıl verin ne olur psikolojim bozuldu artık bi gün mutluyum diyorum bi gün lanet olsun şununla nerden evlendim diyorum......
Bu arada eşim yeri geldi mi beni annesine savunur ..
Şu an o kadar kötüyüm ki.. Ağlıyorum hiç kırık lar la.. ailem istememişti esimi.. bir buçuk yıllık evliyim çocuk yok..
Eşimle kavga ettik.. nişanlandigim günden beri annesi kız kardeşi bana yapmadığını bırakmadı. . Annesi daha nisanim da bana alınan yüzüğü kıskanıp oğlum bana da al diye esimi defalarca aradı. . Balayımiza Antalya ya gelmek için düğünde ağladı. . Görümcem deseniz benimle yaşıt ve bekar.. ne saçımin cit cit olduğunu bıraktı ne gözlerimin lens olduğunu nede iç çamaşırlarımi .. her yerde her yerde anlattı. . Benim çalışmam hiçbir zaman onlar için önemli olmadı. . Kv dem evlendikten sonra bile eşime sana köyden kapalı bize uygun kiz buldum dedi.... Eşim bana annesinin saçmaladigini orali olmamam gerektiğini söyledi hep.. esimi çok seviyordum inandım. .
Iki gün önce benim aileme gittik.. babamlar çok ilgili dir biraz abartır eşime sürekli şunu ye bunu ye yaptılar. . Bi de babam biraz cimri otogar da çay dahi içmedj. . Ama beni yanina cagirip paraniz varmi kizim yoksa soyle dedi.. Eşim de bugun yüzüme vurdu bunları. . Baban söyle baban böyle cimri.. bize paran var mı diye soracağına kendisi oturup bi çay içsin falan dedi.. bide bana cocuk muamelesi yapmasinlar nefret ederim dedi.. Kısaca aileme babama laf etti..
Bende kukredim yemek yaparken..
Ne kötülüklerini gördün geldin istedin verdiler hiç iki etmediler.. koluma taktiğin bilezikleri bile beraber aldık hiç sorma Dilar je istiyorsun falan dedim.. ben şerefsizim ya sen benim annema laf söylersin ben susarim dedi.. madem böyle bundan sonra Anama laf etmeyeceksin dedi.. zaten sana da sürekli kızım evlenme onunla demişti baban dedi.. bende ağlayarak şu an babamın ne kadar haklı olduğunu çok iyi anlıyorum dedim...... yatak odasına geçtim ..
Ona sofra kurmuştum ben ağlarken kolumdan tutup mutfağa götürmek istedi.. defol git deyince üzerini giyindi evden çıkmak için. . Bende işte bu kadarlik adamsın yaptığım yemeği bile yemiyorsun dedim..
Boşa na lim dedim.....
Git dilekçe yi ver o zaman dedi..bende anlaşmalı boşanma olsun yarın beraber gidip dilekçe verelim dedim.. arkasini döndü çıktı gitti..
Sofra öylece kaldı. .
Eşimi seviyorum ama son zamanlarda boşanmayi düşünür oldum..... aynı şey mi annesi sırf benim ailem açık giyindim diye bana sizin meshebiniz ne demiş ligi var. . Benim babam ona hosgeldin dememiş .. onunla otogar da çay içmemis.. ama elinden geldiğince ilgili davrandı. . Yetmiyor. . Yetmiyor.. kendi annesi ile kız kardeşinin yaptıkları bini aştı ama aynı tutuyor. . Şeytan diyor ki annesini ara ağzına geleni say..
Sabah işe gideceğim kızlar durumum öyle ki artık benimsedim ben kavgada ağlamayi
Yardım edin akıl verin ne olur psikolojim bozuldu artık bi gün mutluyum diyorum bi gün lanet olsun şununla nerden evlendim diyorum......
Bu arada eşim yeri geldi mi beni annesine savunur ..
Esim normalde iyi evet bunu inkar edemem yukarda Allah var..
Normalde Üzerime titrer . Is yerindeyken beni 50 kere arar kahvalti yaptinmi oglen yemek yedinmi.. evde Terlik giymeme kadar takip eder.. Geceleri göğsüne alıp uyutur. . Bir dediğimi iki etmez ne istersem elinden geldikçe yapmaya çalışır. . Sen çalışıyorsun der yemek yapar geçip. .
Ama işte ailesi yok mu o ailesi..
Bide babama laf ediyor gıcık. .