gozyaslari icinde soruyorum: Boşanmali miyim....

Şu an o kadar kötüyüm ki.. Ağlıyorum hiç kırık lar la.. ailem istememişti esimi.. bir buçuk yıllık evliyim çocuk yok..
Eşimle kavga ettik.. nişanlandigim günden beri annesi kız kardeşi bana yapmadığını bırakmadı. . Annesi daha nisanim da bana alınan yüzüğü kıskanıp oğlum bana da al diye esimi defalarca aradı. . Balayımiza Antalya ya gelmek için düğünde ağladı. . Görümcem deseniz benimle yaşıt ve bekar.. ne saçımin cit cit olduğunu bıraktı ne gözlerimin lens olduğunu nede iç çamaşırlarımi .. her yerde her yerde anlattı. . Benim çalışmam hiçbir zaman onlar için önemli olmadı. . Kv dem evlendikten sonra bile eşime sana köyden kapalı bize uygun kiz buldum dedi.... Eşim bana annesinin saçmaladigini orali olmamam gerektiğini söyledi hep.. esimi çok seviyordum inandım. .
Iki gün önce benim aileme gittik.. babamlar çok ilgili dir biraz abartır eşime sürekli şunu ye bunu ye yaptılar. . Bi de babam biraz cimri otogar da çay dahi içmedj. . Ama beni yanina cagirip paraniz varmi kizim yoksa soyle dedi.. Eşim de bugun yüzüme vurdu bunları. . Baban söyle baban böyle cimri.. bize paran var mı diye soracağına kendisi oturup bi çay içsin falan dedi.. bide bana cocuk muamelesi yapmasinlar nefret ederim dedi.. Kısaca aileme babama laf etti..
Bende kukredim yemek yaparken..
Ne kötülüklerini gördün geldin istedin verdiler hiç iki etmediler.. koluma taktiğin bilezikleri bile beraber aldık hiç sorma Dilar je istiyorsun falan dedim.. ben şerefsizim ya sen benim annema laf söylersin ben susarim dedi.. madem böyle bundan sonra Anama laf etmeyeceksin dedi.. zaten sana da sürekli kızım evlenme onunla demişti baban dedi.. bende ağlayarak şu an babamın ne kadar haklı olduğunu çok iyi anlıyorum dedim...... yatak odasına geçtim ..
Ona sofra kurmuştum ben ağlarken kolumdan tutup mutfağa götürmek istedi.. defol git deyince üzerini giyindi evden çıkmak için. . Bende işte bu kadarlik adamsın yaptığım yemeği bile yemiyorsun dedim..
Boşa na lim dedim.....
Git dilekçe yi ver o zaman dedi..bende anlaşmalı boşanma olsun yarın beraber gidip dilekçe verelim dedim.. arkasini döndü çıktı gitti..
Sofra öylece kaldı. .
Eşimi seviyorum ama son zamanlarda boşanmayi düşünür oldum..... aynı şey mi annesi sırf benim ailem açık giyindim diye bana sizin meshebiniz ne demiş ligi var. . Benim babam ona hosgeldin dememiş .. onunla otogar da çay içmemis.. ama elinden geldiğince ilgili davrandı. . Yetmiyor. . Yetmiyor.. kendi annesi ile kız kardeşinin yaptıkları bini aştı ama aynı tutuyor. . Şeytan diyor ki annesini ara ağzına geleni say..
Sabah işe gideceğim kızlar durumum öyle ki artık benimsedim ben kavgada ağlamayi
Yardım edin akıl verin ne olur psikolojim bozuldu artık bi gün mutluyum diyorum bi gün lanet olsun şununla nerden evlendim diyorum......
Bu arada eşim yeri geldi mi beni annesine savunur ..
Annesi öyleymiş,kızkardeşi öyleymiş....Bunlar eşini bağlar mı? Kayınvalidenle görümceni değiştirebilir misin.Ya da yaptıklarının suçlusu eşin mi? Hee eşin annesiyle kardeşiyle bir olup sana kötülük yaparsa durum başka.Ama eşim beni yeri geldiğinde savunur demişsin.İkiniz arasında büyük problemde yok sanırım.
Annesi ve kızkardeşi sana birşey dediğinde saygını bozmadan gereken cevabı verip araya sınır koyacak insan sensin.Sen sürekli eşine annen şöyle annen böyle dersen,ona da senin anne babanı eleştirme hakkını tanımış olursun.Babanın sana kızım paranız var mı demesi ne kadar yanlışsa,bunu senin kocana taşıman o kadar yanlış.Erkeğin de bir gururu var nihayetinde.
Eşine karşı fazla fevri ve büyük laflar ediyorsun.Bileziklere babanlar yardım ettiyse etti.Bitti gitti.O an şartlar öyle gerektirmiştir etmiştir.Ettiğiniz iyiliği ya söylemeyeceksiniz,ya da yüze vurulcaksa etmeyeceksiniz.
Kocana,
defol git,
şu kadarlık adamsın
boşanalım...
yani bunlar eşin babanı eleştirdi diye mi? Bak sen ,babam biraz cimridir,biraz ilgiyi abartırlar deyip geçiştirebiliyorsun.Görmemezlikten geliyorsun ailenin eşinin hoşuna gitmeyen tutumlarını.Eee sen onun ailesinin herşeyini de görmeyeceksin o zaman.Ona eliştirmeyeceksin.
Kayınvalidenle görümcenle hoşlaşmıyorsan mesafeni koyar,kendin kendin savunursun.İleri boyuta giderlerse eşinle PAYLAŞIRSIN.Şikayetlenmek farklı birşey.

bana çok abartılacak bir konu değil gibi geldi. sıradan senin ailen muhabbeti.
biraz bırakın şu senin ailenli lafları. ikinizde ailelerinizi biliyorsunuz nerede hatalı olduklarını falan. tekrarlayıp tartışmaya helede boşanmaya gerek yok butür şeyler yüzünden.
ha birde bu boşanma lafını velilikte dile getirmemek gerek. tartışırsın sakinleşirsin. bakarsın olmayacak 2 medeni insan gibi ayrılırsın. yoksa sıradanlaşır ağırlığını kaybeder bu boşanma lafı..

Annesi öyleymiş,kızkardeşi öyleymiş....Bunlar eşini bağlar mı? Kayınvalidenle görümceni değiştirebilir misin.Ya da yaptıklarının suçlusu eşin mi? Hee eşin annesiyle kardeşiyle bir olup sana kötülük yaparsa durum başka.Ama eşim beni yeri geldiğinde savunur demişsin.İkiniz arasında büyük problemde yok sanırım.
Annesi ve kızkardeşi sana birşey dediğinde saygını bozmadan gereken cevabı verip araya sınır koyacak insan sensin.Sen sürekli eşine annen şöyle annen böyle dersen,ona da senin anne babanı eleştirme hakkını tanımış olursun.Babanın sana kızım paranız var mı demesi ne kadar yanlışsa,bunu senin kocana taşıman o kadar yanlış.Erkeğin de bir gururu var nihayetinde.
Eşine karşı fazla fevri ve büyük laflar ediyorsun.Bileziklere babanlar yardım ettiyse etti.Bitti gitti.O an şartlar öyle gerektirmiştir etmiştir.Ettiğiniz iyiliği ya söylemeyeceksiniz,ya da yüze vurulcaksa etmeyeceksiniz.
Kocana,
defol git,
şu kadarlık adamsın
boşanalım...
yani bunlar eşin babanı eleştirdi diye mi? Bak sen ,babam biraz cimridir,biraz ilgiyi abartırlar deyip geçiştirebiliyorsun.Görmemezlikten geliyorsun ailenin eşinin hoşuna gitmeyen tutumlarını.Eee sen onun ailesinin herşeyini de görmeyeceksin o zaman.Ona eliştirmeyeceksin.
Kayınvalidenle görümcenle hoşlaşmıyorsan mesafeni koyar,kendin kendin savunursun.İleri boyuta giderlerse eşinle PAYLAŞIRSIN.Şikayetlenmek farklı birşey.
Herşeyi demişsin.. Ne kadar basit dimi bir şeyi kendi anne babamız yapınca iyilikten deip aynı şeyi kv kp yapınca köpürmek.. O soruyu adamın babası dorsaydı, oda gelip karısına dese bak babam durumumuzu soruo sağolsun, soracağına versinde laf etmesin olurdu.. Ne kötü kv kp kocalar var, bunları görseniz biraz, şu sorunları takmazsınız bile

Bu da forumda yeni çıktı
"Evlenince anlarsın" ekolü , bekar kimse yorum yapmasın diye konu başından belirtseydiniz keşke :KK14:
Neyse son olarak ben de sevildiğinizi düşünüyorum , sorununuz da düzelmiş gbi görünüyor. Kv.niz konusunda susmanızı öneririm , tabi ben bekarım , pek anlamam ama (!)
Bekar bi arkadaş için yaptığınız inşallah sevilirsin duasını benim içinde ederseniz sevinirim :) Belki işe yarar .
Sağlıcakla kalın.

Kızlar kızlar kızlar
5 dk önce eşim aradı.
Açmadim
Tekrar aradı
Bu sefer açtım buz gibi bi sesle efendim dedim aynen yazıyorum :
Ben : efendim
O : Hatun Günaydın
Ben ; hii Günaydın
O ; kahvaltı yaptın mi yavrum
Ben; Hayır
O ; tamam kapıya çık
Ben : banane yaa.
O; sen bilirsin
Aradan 2 dk geçti geçmedi
Masama bişi geldi kafamı kaldırıp baktım kahvalti lik bişeyler.
O : sana meyve suyu da aldım. Hadi yap kahvaltıni.
Ben ; ii Sağol. Ama konuşmuyorum seninle.
Tam kapıdan çıkıp gidecekken aniden döndü ve şunu söyledi gülümseyerek;
" seni seviyorum.."
Ben sadece gülümsedim bişey demedim..
vaaay tebrik ederim

Akşama bi çay demle, gel karşılıklı içelim konuşalım kocacım de,
O tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış, birde böylesini dene :KK51:

Eşinizi koruyup bekarlara ayar veriyorsanız sıkıntı ne o zaman ? Tanrıça gibi görmüşsünüz kendinizi,sanki dünyada aşık olunan tek kadın sizsiniz.Mutluluklar ne diyelim.
Millet eşinden çıkaramadığı siniri gelip buralarda çıkarıyor sonra da evlenince anlarsın diyor.
Sanki herkes fiziksel ve psikolojik şiddet görüyor eşinden...

Neden ağzınıza boşanma lafını aldınız ki...
En ufak şeyde 'boşanalım' denilmez ki, çocuk oyuncağı mı bu.
Eğer eşinizin ailenize laf etmesini istemiyorsanız siz de onunkine laf etmeyin o zaman.
Eşinizin yaptığı apaçık saygısızlık, hatta haksızlık da diyebilirim.
Adamcağız bir çay bile içmeyip, size paraya ihtiyacınız var mı diye sormuş..
Eşinizin tutumu çok çirkin, ama sizin onun annesine ters davranman da çok masum değil..

Merhaba arkadaşlar . O kadar yorum yazdınız zor zamanında yanımda oldunuz gelişmelerden de haberiniz olması hakkınız diye düşünerek yazıyorum.
Eşim is cikisi gelip beni aldı. .
Halbuki servisle gitmişti bugün eve gidip arabayi almis gelip beni aldı sonra da..
Hicbirsey olmamış gibi davraniyör du ne yaptın bugün diye iki kere sordu.. tabi benim surat asık. Neyse eve geldik. Öpmeye çalıştı. Bırak dedim kaçmaya çalıştım koridor da yakaladı belimden. . Sımsıkı sarıldı. Öpme dedim öpmüyorum ki sevgi yüklemesi yapıyorum dedi.. bende keşke biraz da seni anlıyorum yüklemesi yapabilsen dedim..
Konuştuk. Kendisi de kabul etti ailesinin bana karşı çok çok yanlışlar yaptığını. Ve benim ailemle asla bir tutulamayaçağını. Kabul etti.. bide yazan arkadasa özellikle teşekkür ederim. Onun dediği cümleyi aynen söyledim. Babam bi çay parası dahi ödemene kıyamiyor dedim sustu. Ailemi sana karşı savunuyor değilim bir yanlıslari olursa emin ol müdahale ederim dedim. Beni yanlış anladın dedi. Anneme sağlam bi konuşma yapacağım o anlayacak merak etme dedi.. Ama sana en ufak bişey söylerse derhal haberim olsun ben ona ağzının payını veririm dedi..
Cok uzattım kusura bakmayın. Sonuç olarak şu an sorun yok. Hatta şu an mutfakta bize makarna yapıyor :)
Zahmet eden Yorum yapan tüm eller dert görmesin hepinize çok çok icten teşekkür ederim.. iyi ki varsınız.....
Bu cehennemden farksız yerde bana arkadaş oldunuz , Allah tan dilerim ki insallah ne zaman dara duserseniz size de bana yardim ettiginiz gibi sizin gibi iyi ve duyarlı insanlar yardim etsin.....

X